Єгроші не списують проценти по кредиту військовослужбовцям

• Автор теми Автор теми Pavel987
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 54
  • Перегляди Перегляди 4K
Там тільки підписка або скарга.Може це в мене,та треба щось підтвердили?
1708012253173.webp

В принципі в цій темі вище я вже написав, як зробив я. Ніяких зайвих питань і вимоги УБД ні у кого не було. Тільки Є-гроші смерділи, але після крайньої переписки з ними притихли. Хоча робот ще намагався додзвонитись, але антиспам спрацював:) Чекаю відповіді від НБУ на скаргу. Взагалі інформацію по списанню відсотків знайшов за допомогою гугла. Деякі мфо можуть фонити, але є офіційна консультація НБУ у телеграм. І, очевидно, є скарги в НБУ.

Чомусь немає.

Ні.

Можливо тому що я з мобільного?
Ні. Це тому що правилами форуму вам першому ще не дозволено писати в особисті.
Трохи згодом з'явиться автоматично.
В мене теж. Можливо в кого статус "новачок" та "читач" обмежені в таких діях як особисті повідомлення
Саме так.

В принципі в цій темі вище я вже написав, як зробив я. Ніяких зайвих питань і вимоги УБД ні у кого не було. Тільки Є-гроші смерділи, але після крайньої переписки з ними притихли. Хоча робот ще намагався додзвонитись, але антиспам спрацював:) Чекаю відповіді від НБУ на скаргу. Взагалі інформацію по списанню відсотків знайшов за допомогою гугла. Деякі мфо можуть фонити, але є офіційна консультація НБУ у телеграм. І, очевидно, є скарги в НБУ.
Багато у вас МФО та іншого добра?
Ні. Це тому що правилами форуму вам першому ще не дозволено писати в особисті.
Трохи згодом з'явиться автоматично.

Саме так.
Добре, дякую за відповідь.

Багато у вас МФО та іншого добра?
На даний час 9, але там в основному маленькі тіла і 2 кредитні карти, які я періодично поповнюю, тому з ними траблів не маю. Деякі МФО мені відмовляли ще коли не мав жодних позик та прострочок. Можливо через те, що я ВПО з 2014р. Але це не точно. Можливо колись накатаю щоденник, як знайду час та натхнення:)

Доброго дня, хотів би поцікавитись надіслав для цієї компанії документи що підтверджують що я є військовослужбовцем, вони надіслали лист що прийняли рішення скасувати всі нараховані проценти, потім заходжу на їхній сайт а там тіло кредиту 27200 а там пише що маю віддати 46904, подзвонив на гарячу лінію мене з’єднали з фахівцем, а вона вже мені каже що сумма яке пишеться на сайті є правильною, але якщо я згоден закрити їх сьогодні то може поговорити з керівництвом щоб трохи скинули, но точно не тіло кредиту для закриття. Підзкажіть чи правомірні їхні дії, що маю платити більше самого тіла
От зарази!За що і за кого військові стоять га стражі дня...Ганьба такій державі

От зарази!За що і за кого військові стоять га стражі дня...Ганьба такій державі
Тут проблема не в державі, а в самій шаразі. Хоча те, що ця шарага постійно порушує чинне законодавство і при цьому працює - викликає питання. Хоча і штрафують їх доволі часто, але хотілося б закриття цієї дірявої конторки.
А ще в них найбільш упороті писаки у вайбері. Коли я в тупу кидав витяги з законодавства, а мені у відповідь кажуть що вони діють згідно закону- це треш. При цьому я паралельно листувався з НБУ в телеграм і мені там казали, що представник недокомпанії неправий на всі 200%😁

А кто им позволяет так работать?
Так, тут погоджусь. Скоріше за все хтось таки кришує цю погань, хоча якщо знати свої права- то питання з ними можна вирішити в свою користь. Почекаю відповіді НБУ і дам їм почитати:) Більше, ніж брав, я цим покидькам віддавати не збираюсь:)

На даний час 9, але там в основному маленькі тіла і 2 кредитні карти, які я періодично поповнюю, тому з ними траблів не маю. Деякі МФО мені відмовляли ще коли не мав жодних позик та прострочок. Можливо через те, що я ВПО з 2014р. Але це не точно. Можливо колись накатаю щоденник, як знайду час та натхнення:)
З Біт кепітал справи не мали?

З Біт кепітал справи не мали?
Навіть не намагався:) Взагалі вони поза правовим полем і тому їм, скоріше за все, класти на законодавство ще більше, ніж ліцензованим шарагам.

Навіть не намагався:) Взагалі вони поза правовим полем і тому їм, скоріше за все, класти на законодавство ще більше, ніж ліцензованим шарагам.
Це ви вірно зробили.
В мене вони є і деталі з форму я дізнався лише після того як взяв 🤦
Тому хочу закрити їх до прострочення,але треба бути впевненим,що від них не буде проблем після цього.
З рештою МФО буду працювати по вашій схемі,через форму 5 та інше,сподіваюсь вийде.

Назад
Угорі