є трохи грошей, сижу і думаю кому трохи кинути

• Автор теми Автор теми Снежжкк
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 67
  • Перегляди Перегляди 4K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
так вайбер это же не соц сеть или скайп что бы сложно было найти. вайбер он на номере телефона
коли на телефоні двві сімкарти до однієї підшитий вайбер, я карточку змінила, а номер вайбера не переписала, тому мене і не знайти

Все зависит от того как ты с ними себя ведёшь. Я походу у них в досье тоже пс*х)) и нормально. Звонки и смс и все)
Я зрозуміла одне, якщо почитанати оправдовуватися чи щось обіцяти, вони сідають просто на голову, якщо в розмові вести себе впевнено їх це ципляє. Хтось починає ще більше наїжати, а хтось переходить на нормальну мову.

коли на телефоні двві сімкарти до однієї підшитий вайбер, я карточку змінила, а номер вайбера не переписала, тому мене і не знайти

Я зрозуміла одне, якщо почитанати оправдовуватися чи щось обіцяти, вони сідають просто на голову, якщо в розмові вести себе впевнено їх це ципляє. Хтось починає ще більше наїжати, а хтось переходить на нормальну мову.
Скажу больше. Если их обосраться с ног до головы то пару дней вообще тишина. А потом звонилки голос узнают и сами сливаются

Скажу больше. Если их обосраться с ног до головы то пару дней вообще тишина. А потом звонилки голос узнают и сами сливаются
Обсирати аж так не получається, бо чуєш крик в трубку, а коли починаєш говорити кидають трубку.

Доброго дня!
Потрібна допомога, є трохи грошей, сижу і думаю кому трохи кинути.
Розриваюся між соскредит, монівео, кредит каса, топкредит, благо.
Хто з них самий вредний і дзвоне до рідних, за контактних не переживаю там все норм!!!

делать вам нечего!
пролонгациями по копейкам от вас отстанут дня на 2 и потом снова начнут терроризировать
копите для себя

Доброго дня!
Хто з них самий вредний і дзвоне до рідних, за контактних не переживаю там все норм!!!
Трохи грошей вас не убережет от звонков и т.д.
Если бы был один кредит,то да. Оставьте их лучше себе. Если и платить,то по гарантийному письму и всю сумму сразу.

Трохи грошей вас не убережет от звонков и т.д.
Если бы был один кредит,то да. Оставьте их лучше себе. Если и платить,то по гарантийному письму и всю сумму сразу.
А лучше 20% по суду(честному)...

Доброго дня!
Мнееееее

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі