Shanti
✩ Premium ✩
- Дописи
- 8063
- Реакції
- 13707
- Бали
- 6780
Shanti не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Тут на форуме есть тема с отзывами об МФО, но она, увы, ненаглядная. Надо каждый пост читать, чтоб какую-то статистику у себя в голове сложить. А вот именно голосование, где список мфо, а напротив цифры рейтинга, - по моему, самое оно...плюсую, давайте создадим антирейтинг. список всех шарашек и кто самые неадекватные
А мені можете трошки "кинути" ?) я буду не протиДоброго дня!
Потрібна допомога, є трохи грошей, сижу і думаю кому трохи кинути.
Розриваюся між соскредит, монівео, кредит каса, топкредит, благо.
Хто з них самий вредний і дзвоне до рідних, за контактних не переживаю там все норм!!!

Доброго дня!
Хто з них самий вредний і дзвоне до рідних, за контактних не переживаю там все норм!!!
)))ваше "трохи кинути" это как в мусорное ведро выбросить нужные семье деньги
не кормите мфошные сараи, хватит, пусть сдохнут
Це називаеться не совістю, а чуством вини, яке ці козли активно і експлуатують у жертви. А якщо хочете залишитись чесним перед собою (а не перед каналізаціею) то тільки один шлях -закривати. Ніяких потроху -тільки закриватисамые противные из ваших сос кредит кредит касса и топ кредит. манивео первое время не трогает-ждет когда проценты набегут, тогда начинает всех доставать. я бы на вашем месте закрыла кредит кассу в первую очередь
Ну тоді почекайте поки зявляться, або потратьте на себе. Щрозумійте головне-трохи кинули-гроші зникли проблема залишилась.Повністю закрити не хватає
Благо в мене без залоговийБлаго залоговый или нет? Если залоговый, то закрывайте его и забирайте залог.
То таке і буду робити, в мене немає лишніх коштів(в мене їх взагалі немає), робити пролонгацію, а через якийсь час знову платити не бачу смислу.Це називаеться не совістю, а чуством вини, яке ці козли активно і експлуатують у жертви. А якщо хочете залишитись чесним перед собою (а не перед каналізаціею) то тільки один шлях -закривати. Ніяких потроху -тільки закривати
Ну тоді почекайте поки зявляться, або потратьте на себе. Щрозумійте головне-трохи кинули-гроші зникли проблема залишилась.
Всі ведуть себе з кожним по різному...Доброго дня!
за вихідні мене тільки діставали єврогроші і твої гроші, монівео прислав одне повідомлення. А так мовчать.Всі ведуть себе з кожним по різному...
Хто самий доставучий вирішувати лише Вам!!! Хочете платити - значить закривайте, лише не робіть пролонгацій!!!
Блін...може грубо і не зовсім правильно прозвучить....але використайте гроші на сім'ю, на себе!!!!Хватить годувати ці канторки!!!за вихідні мене тільки діставали єврогроші і твої гроші, монівео прислав одне повідомлення. А так мовчать.
Я вже так заплуталася, за себе не переживаю, контакним особам яких вказала, хоч і дзвонять, але там нормальні люди і на мене не кричать бо знають що я не можу все закрити. А якщо підуть далі шукати то буде амбец.Блін...може грубо і не зовсім правильно прозвучить....але використайте гроші на сім'ю, на себе!!!!Хватить годувати ці канторки!!!
А рідні в курсі?!?Я вже так заплуталася, за себе не переживаю, контакним особам яких вказала, хоч і дзвонять, але там нормальні люди і на мене не кричать бо знають що я не можу все закрити. А якщо підуть далі шукати то буде амбец.
Ні, вони після 2-х МФО ще не відійшли, а якщо дізнаються за остальне, буде повна **па. Хочу якось побалакати, тільки не знаю як підійти до цієї розмови.А рідні в курсі?!?
Я довго вагалась((Ні, вони після 2-х МФО ще не відійшли, а якщо дізнаються за остальне, буде повна **па. Хочу якось побалакати, тільки не знаю як підійти до цієї розмови.
Він то не вб"є, але це їх може вбити. Якби вони ще знали скільки я вже закрила.Я довго вагалась((
Але, якщо чесно, попустило саме тоді, коли все розказала!!! Розумію, що в кожного різні близькі люди і по різному сприймають...та все ж ніхто Вас не вб'є!!! Просто правильно поясніть, взяли раз, а дальше щоб перекрити і поіхало...
Попереживают немного, примут эту ситуацию и успокоятся, как моя мать, сначала кипиш, сейчас ей пофиг, тем более я ей симку поменяла, старая была засвечена в ПБ и быстро нашлиВін то не вб"є, але це їх може вбити. Якби вони ще знали скільки я вже закрила.
В мене папка надивиця різних док.фільмів і починає мене страшити. Наприклад вчора росказував про знайомого в якого забрали будинок і весь бізнес, я йому починаю щось пояснювати, а він в ніяку, зайди і подивися що з людьми роблять колектрори.