є трохи грошей, сижу і думаю кому трохи кинути

• Автор теми Автор теми Снежжкк
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 67
  • Перегляди Перегляди 4K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Він то не вб"є, але це їх може вбити. Якби вони ще знали скільки я вже закрила.
В мене папка надивиця різних док.фільмів і починає мене страшити. Наприклад вчора росказував про знайомого в якого забрали будинок і весь бізнес, я йому починаю щось пояснювати, а він в ніяку, зайди і подивися що з людьми роблять колектрори.
Ой...ці страшилки!!! Переключіть його на те, що все зроблено, щоб добити нас!!! Кредити зло, та з цим потрібно боротись!!! А забирають лише в тих, хто здається!!!

Рано или поздно "совесть" закончится, придёт прозрение, родители всё-равно узнают, сказали бы сами и успокоились

Попереживают немного, примут эту ситуацию и успокоятся, как моя мать, сначала кипиш, сейчас ей пофиг, тем более я ей симку поменяла, старая была засвечена в ПБ и быстро нашли
незнаю, поки збираюся із думками як це все правельно пояснити, розумію що прийде час коли я не зможу тягнути і закривати сама.

Ой...ці страшилки!!! Переключіть його на те, що все зроблено, щоб добити нас!!! Кредити зло, та з цим потрібно боротись!!! А забирають лише в тих, хто здається!!!
Поки що здержую, а як вже не зможу прийдеться росказувати.

Доброго дня!
Потрібна допомога, є трохи грошей, сижу і думаю кому трохи кинути.
Розриваюся між соскредит, монівео, кредит каса, топкредит, благо.
Хто з них самий вредний і дзвоне до рідних, за контактних не переживаю там все норм!!!
Телефонувати будуть в любому випадку.Кидайте туди,в якому впевнені,що закриєте в найближчий час.А так ви просто купуєте спокій

То й не потрiбно трохи ваше кидати!!!Якщо вже Вам зовсiм цi грошi муляють,зайдiть на сайт якогось благодiйного фонду i скиньте онкохворiй дитинi.тодi,я сподiваюсь,ваша совiсть буде спокiйна.
Благодійність теж треба відстежувати,не всі ті кошти які ми відправляємо доходять до хворих,швидше на ті ж мікрозайми

незнаю, поки збираюся із думками як це все правельно пояснити, розумію що прийде час коли я не зможу тягнути і закривати сама.
Щиро надіюсь, що все у Вас вийде!!!
Тримайтесь!!!

Поки що здержую, а як вже не зможу прийдеться росказувати.

Телефонувати будуть в любому випадку.Кидайте туди,в якому впевнені,що закриєте в найближчий час.А так ви просто купуєте спокій

Благодійність теж треба відстежувати,не всі ті кошти які ми відправляємо доходять до хворих,швидше на ті ж мікрозайми
О ций спокій, ще не скоро настане, зараз визначаю для себе хто більш притрушений, і намагатимуся закрити. Хто поки мовчить, нехай чекають.

О ций спокій, ще не скоро настане, зараз визначаю для себе хто більш притрушений, і намагатимуся закрити. Хто поки мовчить, нехай чекають.
Таких немає,якщо вони не дозволяється вам,то активно чпокнуть контактні номери і все,що ви вказали в анкеті.Прийміть це як факт

Доброго дня!
Потрібна допомога, є трохи грошей, сижу і думаю кому трохи кинути.
Розриваюся між соскредит, монівео, кредит каса, топкредит, благо.
Хто з них самий вредний і дзвоне до рідних, за контактних не переживаю там все норм!!!
отмороженые все. лучше заплатите юристу

плюсую, давайте создадим антирейтинг. список всех шарашек и кто самые неадекватные
адекватных там нет. просто одни показывают свою неадекватность раньше другие позже

То таке і буду робити, в мене немає лишніх коштів(в мене їх взагалі немає), робити пролонгацію, а через якийсь час знову платити не бачу смислу.
А за совість, можливо ви і праві, це відчуття вини, тільки не перед мфо, а перед тими людьми яких вони дістають.
Я писав що чуство вини, яке активно експлуатують МФО. Саме на цьому і будуеться іх бізнес. Так важко це пересилити в собі але просьо необхідно. Ви нікого не вбили, не обікрали, просто Вам (і нам усім) довелося звязатися з шахраями. Чому відчувати себе винним в тому що даеш відпір шахраю?

Я вже не знаю хто з них адекватний, а хто ні. Алекс кредит був десь викопав номер телефона моєї бившої сотрудніци і постійно їй наярював. Кредит я закрила, а їй всеоно хтось телефоную і стверджує що я її взяла поручителем, хоча ми півтора року не спілкувалися.
0443541829 - ось цей номер. Я його пробила і ци виявився CreditExpress Ukraine. До мене з них ніхто не дзвонив.

самые противные из ваших сос кредит кредит касса и топ кредит. манивео первое время не трогает-ждет когда проценты набегут, тогда начинает всех доставать. я бы на вашем месте закрыла кредит кассу в первую очередь
У меня кредит касса почти месяц просрочки. Меня и контактные трогают и все. А вот топ кредит твapu еще те. Были у меня они. Лучше их закрываете первый

Я вже не знаю хто з них адекватний, а хто ні. Алекс кредит був десь викопав номер телефона моєї бившої сотрудніци і постійно їй наярював. Кредит я закрила, а їй всеоно хтось телефоную і стверджує що я її взяла поручителем, хоча ми півтора року не спілкувалися.
0443541829 - ось цей номер. Я його пробила і ци виявився CreditExpress Ukraine. До мене з них ніхто не дзвонив.
Бывшая сотрудница с которой забыли когда виделись, да не пофиг?! Один раз поговорить с ней и сказать, говори что меня не знаешь или сразу шли лесом, если будет с ними трендеть её проблемы, не берите от неё трубку, проблема ёпта

а сотрудница которой звонят понимает что поручителем она может быть только если она лично заключала договор о поручительстве?

У меня кредит касса почти месяц просрочки. Меня и контактные трогают и все. А вот топ кредит твapu еще те. Были у меня они. Лучше их закрываете первый
І в мене є топкредит, до мене не дзвонять і не пишуть.

а от кредит каса, прислали електроного листа про досудову вимогу, і раз в пару днів приходе смс, після того як в мене був з ними не довга розмова(вони дзвонили вже ввечері годин в 9, після того не дзвонять)

Бывшая сотрудница с которой забыли когда виделись, да не пофиг?! Один раз поговорить с ней и сказать, говори что меня не знаешь или сразу шли лесом, если будет с ними трендеть её проблемы, не берите от неё трубку, проблема ёпта
Я їй пояснила щоб не звертала уваги і просто не брала трубки. І якщо ще раз подзвонять і вона всеж візьме, щоб вона сказала, що буде звертатися до поліції , так як її тероризують без підставно.

І в мене є топкредит, до мене не дзвонять і не пишуть.

а от кредит каса, прислали електроного листа про досудову вимогу, і раз в пару днів приходе смс, після того як в мене був з ними не довга розмова(вони дзвонили вже ввечері годин в 9, після того не дзвонять)

Я їй пояснила щоб не звертала уваги і просто не брала трубки. І якщо ще раз подзвонять і вона всеж візьме, щоб вона сказала, що буде звертатися до поліції , так як її тероризують без підставно.
Топ кредит даже меня долго не трогали. А потом сразу пopнo в вайбере угрозы и прочее. У меня из всех эти были самые кончение.

Топ кредит даже меня долго не трогали. А потом сразу пopнo в вайбере угрозы и прочее. У меня из всех эти были самые кончение.
А яка була прострочка і сума. А по вайбері нехай шукають, він в мене є але його неможливо знайти.

Кредит каса
А яка була прострочка і сума. А по вайбері нехай шукають, він в мене є але його неможливо знайти.
а как вы так сделали? Просрочка была до месяц где-то не больше. Сумма точно не помню наверно 2000 3000 что-то около того.

Всі ведуть себе з кожним по різному...
Хто самий доставучий вирішувати лише Вам!!! Хочете платити - значить закривайте, лише не робіть пролонгацій!!!
Все зависит от того как ты с ними себя ведёшь. Я походу у них в досье тоже пс*х)) и нормально. Звонки и смс и все)

Кредит каса

а как вы так сделали? Просрочка была до месяц где-то не больше. Сумма точно не помню наверно 2000 3000 что-то около того.
В мене у вайбері дуже старий номер, карточку яку я бавно викинула, а для того щоб мені написати потрібно щоб я перша написала. у мене в топ кредиті 4 тис, зараз нада сплатити вже 8, прострочка (якщо рахувати від дня коли я повинна була заплатити пройшло 16 днів)

так вайбер это же не соц сеть или скайп что бы сложно было найти. вайбер он на номере телефона

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі