Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
вже з такою бандою нічого не страшно )))2-е хорошо, а 3 уже банда )
в мене ще договір не закінчився а мене вже продали Профіт капіталу,ч раз підняла трубку так і взнала,але вних там недостовірна інформація про мій займ,брала одну суму і на довший термін,а профіт каже іншу суму і інший термін,мутять не зрозуміле...більш не спілкуюсьАртем, но они все равно выдают займы...я о курятнике КФ ..
Та я вже теж переконалась, що не завжди впливає те, спілкуєшся з ними чи ні !!! Я спілкувалась і всерівно дзвонили, зрозуміли, що більшість в курсі - перестали і тепер деякі МФО розказують, що вони такі правильні і спілкуватись будуть лише зі мною і в рамках закону...правда тепер я спілкуватись не хочу!Мать и сестру жалко они весь удар соседей и родственников принимают + один сосед милицию визивал Я сейчас просто не в том состоянии
Я то і пишу що не залежить спілкуешься чи ні
Ну а вони що, в приймальній швидкої всі поголовно працюють, що не можуть просто виключити телефон вночі, нащо вони взагалі це слухають?? В них на телефоні кнопка відбою зламалася? Роблять з мухи слона, ****** якийсь. Страшне діло - подзвонили. Не хату ж спалили.не только мне чужим людям с угрозами и родственникам они целую ночь не спали
Бедная Мать 72 года а она не только от них а и отсоседей удар держит Короче весело
будут звонить окружению, я принимаю удар на себя )
а Вы оказывается тоже с Луцка )))) нас уже 2-е )[/QUOTEя теж з волині
Дайте сылку на информацию.СпасибоЕсть, в КФ забрали лицензии на выдачу займов, пока ей не вернут им (если вернут конечно), на вашем бы месте не платил бы вообще ничего им
подскажите пож.если вообще никому ни чего не платить.что буде?убъют или посадят или ....Не за что, будут вопросы - пиши в лс
а Вы кода у них брали?я в июне 2018,ни разу не звонилимне не звонят - сс лоун (что очень странно), май кредит, кэшинский, море грошей, клт кредит, остальные звонят, но не часто
мне из форзы ни разу не звонилиEvgeniya, В них зараз директор Вершибалко,він і у Форзі. А у КФ і Форзі одні і ті ж засновники.
Скажу Вам ,що в тихому болоті можуть такі чорти водитися!Мене такі тихі навпаки більше напрягають ,ніж невгамовні.
я симку с номером,кот. давала где-то месяца на 2 в ноябре, декабре не использовала...но почему никого не вычислили из моих-загадка...может потому,что много квартир меняла,ну они и запутались...не знаюКсенияЯ, да Вы прям как быоберег от них имеете ...
море грошей у вас какая просрочка?мне не звонят - сс лоун (что очень странно), май кредит, кэшинский, море грошей, клт кредит, остальные звонят, но не часто