Є такі кому перестали дзвонити мфо?

• Автор теми Автор теми Milana
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 102
  • Перегляди Перегляди 8K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Артем, но они все равно выдают займы...я о курятнике КФ ..

2-е хорошо, а 3 уже банда )
вже з такою бандою нічого не страшно )))

Артем, но они все равно выдают займы...я о курятнике КФ ..
в мене ще договір не закінчився а мене вже продали Профіт капіталу,ч раз підняла трубку так і взнала,але вних там недостовірна інформація про мій займ,брала одну суму і на довший термін,а профіт каже іншу суму і інший термін,мутять не зрозуміле...більш не спілкуюсь

Мать и сестру жалко они весь удар соседей и родственников принимают + один сосед милицию визивал Я сейчас просто не в том состоянии

Я то і пишу що не залежить спілкуешься чи ні
Та я вже теж переконалась, що не завжди впливає те, спілкуєшся з ними чи ні !!! Я спілкувалась і всерівно дзвонили, зрозуміли, що більшість в курсі - перестали і тепер деякі МФО розказують, що вони такі правильні і спілкуватись будуть лише зі мною і в рамках закону...правда тепер я спілкуватись не хочу!

Kristinadg, правильно!!! Пішли вони :__:

не только мне чужим людям с угрозами и родственникам они целую ночь не спали

Бедная Мать 72 года а она не только от них а и отсоседей удар держит Короче весело
Ну а вони що, в приймальній швидкої всі поголовно працюють, що не можуть просто виключити телефон вночі, нащо вони взагалі це слухають?? В них на телефоні кнопка відбою зламалася? Роблять з мухи слона, ****** якийсь. Страшне діло - подзвонили. Не хату ж спалили.

Lehaha, От добудують для нас тюрму і посадять.Або в рабство на Кіпр відправлять.Або виведуть всіх під ВР і розстріляють.

Lehaha, Ви форум взагалі читали?

мне не звонят - сс лоун (что очень странно), май кредит, кэшинский, море грошей, клт кредит, остальные звонят, но не часто

Lehaha, От добудують для нас тюрму і посадять.Або в рабство на Кіпр відправлять.Або виведуть всіх під ВР і розстріляють.

читаю постоянно.каждый день.вижу почти все договариваютса.пишут в нацфинком.я не пишу.не договариваюсь.не беру трубку.СТРАШНО

Evgeniya, В сіськах змінився директор.Можливо перестановки у них там.

я тут новенький.почти месец.не знаю что и как.может поможите.куда и как писать и зачем.спс.если есть желание.блогодарочка за общение

Evgeniya, В них зараз директор Вершибалко,він і у Форзі. А у КФ і Форзі одні і ті ж засновники.
Скажу Вам ,що в тихому болоті можуть такі чорти водитися!Мене такі тихі навпаки більше напрягають ,ніж невгамовні.

Мне не звонят.сс лоун-просрочка 6 месяцев(не звонили ни разу),е-кеш - 6месяцев,алекскредит-7 месяцев,кредитон(не тот который дженезис фиинанс,а второй)-6 месяцев,форза-7месяцев

звонили ККапитал(им би эль джи микрофинанс и европейская платежная система передали) ну и Довира и гарантия смс шлют (им Манивео продали).Поменяла симку,с тем номером,кот. ККапитал знали и от них тишина.
Родственникам не звонили ни разу,никого не вычислили,друзьям тоже,соседям-не знаю,не живу по месту прописки.Контактным вроде тоже уже не звонят.Директор мой сказала коллекторам что меня не знает,контактные им то же самое сказали.

мне не звонят - сс лоун (что очень странно), май кредит, кэшинский, море грошей, клт кредит, остальные звонят, но не часто
а Вы кода у них брали?я в июне 2018,ни разу не звонили

Evgeniya, В них зараз директор Вершибалко,він і у Форзі. А у КФ і Форзі одні і ті ж засновники.
Скажу Вам ,що в тихому болоті можуть такі чорти водитися!Мене такі тихі навпаки більше напрягають ,ніж невгамовні.
мне из форзы ни разу не звонили

КсенияЯ, да Вы прям как бы:ahaha:оберег от них имеете ...
я симку с номером,кот. давала где-то месяца на 2 в ноябре, декабре не использовала...но почему никого не вычислили из моих-загадка...может потому,что много квартир меняла,ну они и запутались...не знаю

Mr Money це козли кончені! Пишіть в поліцію і нац ком на них!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі