Щоденник Є рішення суду але ФК Процент хоче більше

Angel3014

Форумчанин
Дописи
42
Реакції
60
Бали
308
Angel3014 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Люди, адвокати, ДАЙТЕ ПОРАДУ хто мав справу з ними !!!

Оформила кредит у ФК Процент жовтні 2024 в розмірі 11 000 грн. На термін 730 дн.
Спочатку все платила вчасно, виплатила майже 11 тис. Потім пішло протермінування.

У листопаді 2025 подали до суду. Хотіли 29 тис + правову 10 тис.
Суд задовольнив частково - призначив до оплати 22 тис. (подвійне тіло) + 3 тис правова.
Думаю о супер, мене влаштовує.

Вони гади подали на апеляцію. Апеляцію програла.
Задовольнили - всі 29 тис (як вони хотіли) + 5000 правова + 6000 суд збір. Загалом 40 тис.

Я ім телефоную, кажу "Хочу все заплатити за судом і без участі виконавчого".
Відповідь: "Сплачуйте, але якщо виконавчий лист прийде раніше то предявимо до виконання. Гарантійний не даємо. До сплати 68 тис. "

СТОП!!! Які 68 тис, якщо рішення суду - 40 тис ?!

"А ви що не бачили, що ми подали до суду тільки на стягнення % і то не всіх, а тільки за половину періоду. Кредит дійсний жл жовтня 26р .і далі ростут %. А ТІЛО ми не враховували в позовну заяву. Сплачуйте 40 тис. А потім ми знову подамо до суду але вже предявимо тіло + наступні %. "

І тут я охренілаааа......

ЛЮДИ, що робити ? Хто з ними мав справу? Чи можуть вони дійсно знову подати позов по цій справі?

Вкладення

• Знімок екрана 2026-06-17 1642334.webp
    Знімок екрана 2026-06-17 1642334.webp
    14.5 Кб · Перегляди: 473
Все хитро так написано !! Захищалась Я САМА без адвоката, бо двоє відмовились, сказали неперспективно. тому вирішила сама бо строки піджимали.

Постанова: Стягнути на користь ФК Процент заборгованність за кредитним договором №12345 від жовтня 2024 по нарахованим та несплаченим процентам у розмірі 29.000 грн за період з 8 лютого 25 по 6 жовтня 25.

ось таке рішення ...я ще раз все перечитала і договір і решення і позивну..... і виходить що дійно так

Треш просто, чув що вони відбиті на всю голову. Тому закрив їх за 20к, тіло 5к…

Але менеджер попався нормальний, давав мені лояльні умови, але на жаль не зміг вчасно оплатити

Люди, адвокати, ДАЙТЕ ПОРАДУ хто мав справу з ними !!!

Оформила кредит у ФК Процент жовтні 2024 в розмірі 11 000 грн. На термін 730 дн.
Спочатку все платила вчасно, виплатила майже 11 тис. Потім пішло протермінування.

У листопаді 2025 подали до суду. Хотіли 29 тис + правову 10 тис.
Суд задовольнив частково - призначив до оплати 22 тис. (подвійне тіло) + 3 тис правова.
Думаю о супер, мене влаштовує.

Вони гади подали на апеляцію. Апеляцію програла.
Задовольнили - всі 29 тис (як вони хотіли) + 5000 правова + 6000 суд збір. Загалом 40 тис.

Я ім телефоную, кажу "Хочу все заплатити за судом і без участі виконавчого".
Відповідь: "Сплачуйте, але якщо виконавчий лист прийде раніше то предявимо до виконання. Гарантійний не даємо. До сплати 68 тис. "

СТОП!!! Які 68 тис, якщо рішення суду - 40 тис ?!

"А ви що не бачили, що ми подали до суду тільки на стягнення % і то не всіх, а тільки за половину періоду. Кредит дійсний жл жовтня 26р .і далі ростут %. А ТІЛО ми не враховували в позовну заяву. Сплачуйте 40 тис. А потім ми знову подамо до суду але вже предявимо тіло + наступні %. "

І тут я охренілаааа......

ЛЮДИ, що робити ? Хто з ними мав справу? Чи можуть вони дійсно знову подати позов по цій справі?
Я таке перший раз бачу, найкраще звернутися до юриста.Типу якщо кредитний договір дійсний чого вони і суд тоді пішли

Да , це щось нове , а може варто касаційну скаргу написати ? Раптом пройде .

Я таке перший раз бачу, найкраще звернутися до юриста.Типу якщо кредитний договір дійсний чого вони і суд тоді пішли
бо вони ліплять всім кредити по 730 днів. А чекати повернення коштів стільки не хочуть

теж про це думала. Але треба знайти гарного і толкового адвоката, а тут проблема

і в рішенні апеляційної написано "оскарженню касаційного НЕ підлягає"

Назад
Угорі