Є Гроші Ком прислали лист

• Автор теми Автор теми Женя Вальронд
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 11
  • Перегляди Перегляди 832
Дописи
4
Реакції
0
Бали
846
Женя Вальронд не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
У відповідь на мій запит надати відомості по договору вони прислали отаку відповідь. Підкажіть, чи можна тепер писати скаргу до НБУ за шахрайство і відмову надати докази і т. д.?

Вкладення

• 33C24E54-6F6F-4F3D-813C-905EE61CEF60.webp
    33C24E54-6F6F-4F3D-813C-905EE61CEF60.webp
    57.2 Кб · Перегляди: 101
  • 732E15E1-0F74-4BF0-91C2-D9955A8F3024.webp
    732E15E1-0F74-4BF0-91C2-D9955A8F3024.webp
    34.5 Кб · Перегляди: 100
чи можна тепер писати скаргу до НБУ
не запрещено
это вы так себе решили?
відмову надати докази
доказы чего? зачем вам доказы, дать им повод использовать их для иска?

У відповідь на мій запит надати відомості по договору вони прислали отаку відповідь. Підкажіть, чи можна тепер писати скаргу до НБУ за шахрайство і відмову надати докази і т. д.?
Лучше чем-то тяжелым постучите в рельсу....лишь бы создать тему и спросить ни о чем. Вот кто знает, о чем Вы болтали в своем запросе? И потом....а в чем, собственно, Вы узрели мошенничество с их стороны? В том, что Вам четко указали на заключенный с ними кредит? Тогда Вам в полицию. Или Вы его таки признаете, этот договор? Определитесь.

Лучше чем-то тяжелым постучите в рельсу....лишь бы создать тему и спросить ни о чем. Вот кто знает, о чем Вы болтали в своем запросе? И потом....а в чем, собственно, Вы узрели мошенничество с их стороны? В том, что Вам четко указали на заключенный с ними кредит? Тогда Вам в полицию. Или Вы его таки признаете, этот договор? Определитесь.
я про те, що договору з підписами я не бачу, а тому вимоги повертати кошти виглядає, як здирництво. хіба ні?
не запрещено

это вы так себе решили?

доказы чего? зачем вам доказы, дать им повод использовать их для иска?
як можна подати на мене позов (законно) якщо договору немає? судячи з їх відповіді

я про те, що договору з підписами я не бачу, а тому вимоги повертати кошти виглядає, як здирництво. хіба ні?

як можна подати на мене позов (законно) якщо договору немає? судячи з їх відповіді
Почитайте о существующих формах договоров, для начала...

Жалобы можно писать в НБУ буквально на каждую их смс, письмо, ответ.
Например :

13 квітня 2021р набув чинності Про внесення змін до деяких законів України щодо захисту споживачів при врегулюванні простроченої заборгованості". Так, в ст. 25 Закону України "Про споживче кредитування" викладено вимоги щодо взаємодії із споживачами та іншими особами при врегулюванні простроченої заборгованості (вимоги щодо етичної поведінки).
П. 7 передбачено заборонено використовувати в повідомленнях, що надсилаються споживачу, його близьким особам, представнику, спадкоємцю, поручителю, майновому поручителю або третім особам, взаємодія з якими передбачена договором про споживчий кредит та які надали згоду на таку взаємодію, зображення, що можуть бути сприйняті як такі, що містять погрозу, розміщувати або повідомленнях відомості, що прямо чи опосередковано вказують на наявність заборгованості, використовувати написи "виконавчий документ", "рішення про стягнення", "повідомлення про виселення" тощо, а також найменування органів державної влади, у тому числі осіб, які здійснюють повноваження у сфері примусового виконання рішень. Нехтуючи зазначеними вимогами МФО ТОВ «???» в листі/ смс від .2021р зазначено ознаки прихованої погрози

Только что вы хотите от жалобы? Чтоб провели проверку, оштрафовали, передали в правоохранительные органы или ?

Ви коли кредит отримували договір підписували?
як можна подати на мене позов (законно) якщо
Договір є,в електронному варіанті і в суд вони його роздрукують без проблем.
Вам правильно відповіли,що зайдіть в особистий кабінет,завантажте і роздрукуйте договір,якщо Вам так важливо,щоб договір на бумагі був.
Женя Вальронд, своїм листом Ви підтвердили наявність кредиту,що збільшує їхні шанси в суді на позитивне рішення для них.
Не винаходьте велосипед,якщо не знаєте,як правильно і чітко це зробити?

Ви коли кредит отримували договір підписували?

Договір є,в електронному варіанті і в суд вони його роздрукують без проблем.
Вам правильно відповіли,що зайдіть в особистий кабінет,завантажте і роздрукуйте договір,якщо Вам так важливо,щоб договір на бумагі був.
Женя Вальронд, своїм листом Ви підтвердили наявність кредиту,що збільшує їхні шанси в суді на позитивне рішення для них.
Не винаходьте велосипед,якщо не знаєте,як правильно і чітко це зробити?
ось так виглядала заява:

ТОВ «ФК Є ГРОШІ КОМ»
вул. Шевченка, 51-Д, м. Дніпро,
Дніпропетровська область, 49000
тел. 0 800 300 330

Заява​

Я, ПІБ, останнім часом отримую на свій номер мобільного телефону +38 050 … та на свою електронну адресу @gmail.com дзвінки, смс-повідомлення та електронні листи з вимогою повернути кошти за кредитним договором №… від 17.08.2021, який я начебто оформлював у Вашій компанії.

Виходячи з вищевикладеного на підставі Закону України «Про звернення громадян», а також ст. 6 та ст. 12 Закону України «Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг» прошу у письмовому вигляді надіслати поштою на мою адресу … всі документи стосовно кредитного договору, який, на Вашу думку, я уклав з Вашою компанією, а саме:

• Кредитний договір;
  • Докази отримання мною одноразового цифрового ідентифікатора;
  • Докази того, що саме я ввів комбінацію одноразового цифрового ідентифікатора у поле підписання електронного договору;
  • Платіжне доручення щодо зарахування коштів на мою банківську картку;
  • Інформацію щодо обробки моїх персональних даних, а саме перелік персональних даних та підстава на якій Ваша компанія здійснює їх обробку;
  • Розрахунки по кредитному договору на момент відправлення Вами зворотного листа на мою адресу, а саме: детальний розрахунок такої заборгованості за вказаним договором на поточну дату з урахуванням законодавчо вставлених вимог до такого розрахунку, включаючи суми нарахувань та погашень, дати операцій, нараховані проценти, комісії, штрафи, пеню, додаткові угоди та ін.
  • Ще раз зазначу, що я прошу надіслати оригінали довідок та копії документів, завірені у встановленому порядку підписом службової особи (уповноваженої статутом підприємства) та мокрою печаткою компанії.
А також спираючись на норми ч. 4 та п. 3 ч. 5 ст. 19 Закону України «Про захист прав споживачів» наполегливо прошу припинити стосовно мене здійснення заходів агресивної підприємницької діяльності. А саме постійні телефонні дзвінки, надсилання смс-повідомлень за моїм номером +38 050…та електронних листів на мою електронну адресу [email protected].

Наполегливо прошу звести спілкування зі мною до листування поштою України у письмовому вигляді на адресу …. Дана адреса вказана, як контактна для швидшого реагування з мого боку на Ваші сповіщення. Копію договору оренди абонементської скриньки та фіскальний чек про оплату послуг пошти України прикладаю до заяви.

ось так виглядала заява:

ТОВ «ФК Є ГРОШІ КОМ»
вул. Шевченка, 51-Д, м. Дніпро,
Дніпропетровська область, 49000
тел. 0 800 300 330

Заява​

Я, ПІБ, останнім часом отримую на свій номер мобільного телефону +38 050 … та на свою електронну адресу @gmail.com дзвінки, смс-повідомлення та електронні листи з вимогою повернути кошти за кредитним договором №… від 17.08.2021, який я начебто оформлював у Вашій компанії.

Виходячи з вищевикладеного на підставі Закону України «Про звернення громадян», а також ст. 6 та ст. 12 Закону України «Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг» прошу у письмовому вигляді надіслати поштою на мою адресу … всі документи стосовно кредитного договору, який, на Вашу думку, я уклав з Вашою компанією, а саме:

• Кредитний договір;
  • Докази отримання мною одноразового цифрового ідентифікатора;
  • Докази того, що саме я ввів комбінацію одноразового цифрового ідентифікатора у поле підписання електронного договору;
  • Платіжне доручення щодо зарахування коштів на мою банківську картку;
  • Інформацію щодо обробки моїх персональних даних, а саме перелік персональних даних та підстава на якій Ваша компанія здійснює їх обробку;
  • Розрахунки по кредитному договору на момент відправлення Вами зворотного листа на мою адресу, а саме: детальний розрахунок такої заборгованості за вказаним договором на поточну дату з урахуванням законодавчо вставлених вимог до такого розрахунку, включаючи суми нарахувань та погашень, дати операцій, нараховані проценти, комісії, штрафи, пеню, додаткові угоди та ін.
  • Ще раз зазначу, що я прошу надіслати оригінали довідок та копії документів, завірені у встановленому порядку підписом службової особи (уповноваженої статутом підприємства) та мокрою печаткою компанії.
А також спираючись на норми ч. 4 та п. 3 ч. 5 ст. 19 Закону України «Про захист прав споживачів» наполегливо прошу припинити стосовно мене здійснення заходів агресивної підприємницької діяльності. А саме постійні телефонні дзвінки, надсилання смс-повідомлень за моїм номером +38 050…та електронних листів на мою електронну адресу [email protected].

Наполегливо прошу звести спілкування зі мною до листування поштою України у письмовому вигляді на адресу …. Дана адреса вказана, як контактна для швидшого реагування з мого боку на Ваші сповіщення. Копію договору оренди абонементської скриньки та фіскальний чек про оплату послуг пошти України прикладаю до заяви.
ну если подрихтовать, серединка на половинку получится...

у Гулы идеи черпали?

Назад
Угорі