ось так виглядала заява:
ТОВ «ФК Є ГРОШІ КОМ»
вул. Шевченка, 51-Д, м. Дніпро,
Дніпропетровська область, 49000
тел. 0 800 300 330
Заява
Я, ПІБ, останнім часом отримую на свій номер мобільного телефону +38 050 … та на свою електронну адресу
@gmail.com дзвінки, смс-повідомлення та електронні листи з вимогою повернути кошти за кредитним договором №… від 17.08.2021, який я начебто оформлював у Вашій компанії.
Виходячи з вищевикладеного на підставі Закону України «Про звернення громадян», а також ст. 6 та ст. 12 Закону України «Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг» прошу у письмовому вигляді надіслати поштою на мою адресу … всі документи стосовно кредитного договору, який, на Вашу думку, я уклав з Вашою компанією, а саме:
- Кредитний договір;
- Докази отримання мною одноразового цифрового ідентифікатора;
- Докази того, що саме я ввів комбінацію одноразового цифрового ідентифікатора у поле підписання електронного договору;
- Платіжне доручення щодо зарахування коштів на мою банківську картку;
- Інформацію щодо обробки моїх персональних даних, а саме перелік персональних даних та підстава на якій Ваша компанія здійснює їх обробку;
- Розрахунки по кредитному договору на момент відправлення Вами зворотного листа на мою адресу, а саме: детальний розрахунок такої заборгованості за вказаним договором на поточну дату з урахуванням законодавчо вставлених вимог до такого розрахунку, включаючи суми нарахувань та погашень, дати операцій, нараховані проценти, комісії, штрафи, пеню, додаткові угоди та ін.
- Ще раз зазначу, що я прошу надіслати оригінали довідок та копії документів, завірені у встановленому порядку підписом службової особи (уповноваженої статутом підприємства) та мокрою печаткою компанії.
А також спираючись на норми ч. 4 та п. 3 ч. 5 ст. 19 Закону України «Про захист прав споживачів» наполегливо прошу припинити стосовно мене здійснення заходів агресивної підприємницької діяльності. А саме постійні телефонні дзвінки, надсилання смс-повідомлень за моїм номером +38 050…та електронних листів на мою електронну адресу
[email protected].
Наполегливо прошу звести спілкування зі мною до листування поштою України у письмовому вигляді на адресу …. Дана адреса вказана, як контактна для швидшого реагування з мого боку на Ваші сповіщення. Копію договору оренди абонементської скриньки та фіскальний чек про оплату послуг пошти України прикладаю до заяви.