Идёт ли Фактор на уступки?

• Автор теми Автор теми jonnybgood
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 93
  • Перегляди Перегляди 7K
Представительница "юридического отдела" КА Фактор соизволила мне написать в вайбере, что они начинают процедуру принудительного взыскания по 2м шарагам.
Разве о таком предупреждают?)
Откроют еще одно ИП :D
Поржать только с тупости этих существ

В моём случаи Факторята сильно что то стали борзеть и уже пару недель начинают названивать с 7 утра, они наверное думают что после этого ещё что то получат от меня ...

Мені сьогодні прийшло таке від фактор зразок якщо я не закрию кредит. Комусь приходило?
Мені теж прийшло минулого місяця. Це кольоровий папірець. Після цього мені прийшов наступний лист сьогодні . В ньому типу заява на відкриття кримінальної справи і лист від Фактора де вони посилаються на статтю КК У ст. 190 ч.1 шахрайство. Погрожують, що подадуть заяву в поліцію якщо не оплачу до 30.03.21. З копією як у Вас був лист що зроблять ВНН якщо не оплачу до 22.02.21. Тобто кожен раз в новому листі страшилки (фото нар і решітки) і продовження терміні погашення?

В моём случаи Факторята сильно что то стали борзеть и уже пару недель начинают названивать с 7 утра, они наверное думают что после этого ещё что то получат от меня ...
Аналогично, как с *** сорвались, звонят

Мені теж прийшло минулого місяця. Це кольоровий папірець. Після цього мені прийшов наступний лист сьогодні . В ньому типу заява на відкриття кримінальної справи і лист від Фактора де вони посилаються на статтю КК У ст. 190 ч.1 шахрайство. Погрожують, що подадуть заяву в поліцію якщо не оплачу до 30.03.21. З копією як у Вас був лист що зроблять ВНН якщо не оплачу до 22.02.21. Тобто кожен раз в новому листі страшилки (фото нар і решітки) і продовження терміні погашення?
Мені вчора прийшов лист але не розумію шось нічого тому я ж підпис не ставила шо я його отримала і т.д і забила в пошуку судова влада України то там також немає нічого і в opendata bot також немає нічого

Вкладення

• IMG_20210317_100316_741.webp
    IMG_20210317_100316_741.webp
    51.1 Кб · Перегляди: 51
  • IMG_20210317_100230_601.webp
    IMG_20210317_100230_601.webp
    90.8 Кб · Перегляди: 49
  • IMG_20210317_100015_973.webp
    IMG_20210317_100015_973.webp
    124.1 Кб · Перегляди: 53
Мені вчора прийшов лист але не розумію шось нічого тому я ж підпис не ставила шо я його отримала і т.д і забила в пошуку судова влада України то там також немає нічого і в opendata bot також немає нічого
Так там ничего и не будет т.к надпись зразок,означает что это пугалка)

А де зразок пише?я не бачу де ,на якому аркуші? Я не дочитала напевно з тої тривожності .
На первом вверху справа)
И вообще по 190 нереально привлечь,никак)) только если вы взяли кредит на чужие документы)) не волнуйтесь

Мене вже теж давненько віддали Фактору.Спілкувалась один раз.Сказала що без договору переуступки ,який вони мають мені надіслати нічого платити не буду.Ні договору,ні дзвінків.Тиша від них,інколи тільки робот може подзвонити ,і грізно прокричати щоб оплатила.І все.
Скажіть а їм майкредіт продає?бо бачу на старому номері періодично його ставлю щоб контролювати пропозиції закриття за тіло?то бачу що і фактор вже намалювався.

Скажіть а їм майкредіт продає?бо бачу на старому номері періодично його ставлю щоб контролювати пропозиції закриття за тіло?то бачу що і фактор вже намалювався.
Так,у мене саме май кредит продали.

Так вони прості дзвонарі чи з ними вже вести можна розмову за закриття

Ну то маю іще +1001друзяків ???
Можна домовлятись.Я до прикладу не спілкуюсь,але смс з пропозиціями списання чи індивідуальних умов для закриття приходять.Вам вирішувати.

А они подают на блокировку счетов в НБУ?

Нацбанк не имеет никакого отношения к блокировке счетов физлиц за долги где-либо. Вообще никакого.
Если в связи с задолженностью открывается исполнительное производство, то исполнитель может вынести постановление об аресте счетов. Те банки, которые в нём указаны, после получения такого постановления, исполняют его.

Назад
Угорі