Який максимальний відсоток стягнення з заробітної плати?

• Автор теми Автор теми Robik
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 110
  • Перегляди Перегляди 5K
Вважаю, що роботодавець має виконувати одну з двох постанов про які йому відомо офіційно, і яке з цих проваджень відкрито раніше.
Тогда к кому обращаться за объединение в одно исполнительное производство? К первому, кто открыл производство из тех, кто прислал постановление на работу?

Robik, а скажите, ну так ради интереса, у Вас с лета три исполнительных производства, и Вас заботит сколько Вы кому должны платить, а Вы не задумывались над тем что бы нахрен снести эти написы? И вообще платить ничего не надо....

Ок, а я зустрічала ось таке, може бухгалтер посилатись на цю інструкцію надсилаючи відповідь усім наступним виконавцям?

За положеннями у п. 3.8.4. Інструкції з організації примусового виконання рішень, затвердженої наказом Міністерства юстиції України 02.04.2012р. № 512/5, зареєстрованої в Міністерстві юстиції України 2 квітня 2012 р. за № 489/20802: наявність або відсутність іншого виконавчого провадження чи зведеного виконавчого провадження щодо одного й того самого боржника державний виконавець перевіряє за даними Єдиного реєстру при відкритті виконавчого провадження.
В цьому пункті інструкції прямо не визначено поведінку роботодавця, зокрема як, коли та кого інформувати, про те посилання на ст 30 Закону та такий пункт Інструкції є доречним.

В цьому пункті інструкції прямо не визначено поведінку роботодавця, зокрема як, коли та кого інформувати, про те посилання на ст 30 Закону та такий пункт Інструкції є доречним.
Robik ось підказка для Вашого бухгалтера.

Адвокат про нотариальную надпись

очень актуальное видео)) главное прям по теме)))

пы.сы.3.11. На Форуме запрещен пиар любых каналов YouTube без согласования с Администрацией. Все сообщения с пиаром будут удалены, пользователь может быть заблокирован.

очень актуальное видео)) главное прям по теме)))

пы.сы.3.11. На Форуме запрещен пиар любых каналов YouTube без согласования с Администрацией. Все сообщения с пиаром будут удалены, пользователь может быть заблокирован.
Спасибо, скажи Админу он пропустит. он Вкурсе

Robik, а скажите, ну так ради интереса, у Вас с лета три исполнительных производства, и Вас заботит сколько Вы кому должны платить, а Вы не задумывались над тем что бы нахрен снести эти написы? И вообще платить ничего не надо....
Щоб їх знести потрібно мати документи,які ніхто не хоче надсилати.

Щоб їх знести потрібно мати документи,які ніхто не хоче надсилати.
Це Ви серйозно зараз?! :facepalm:
Вам би за три хвилини юристи відповіли як це вирішується...
Потрібно тільки Ваше бажання зносити!
Читайте
https://anticollector.ua/threads/ja...ikonavchogo-provadzhennja.27046/#post-1175983

Це Ви серйозно зараз?! :facepalm:
Вам би за три хвилини юристи відповіли як це вирішується...
Потрібно тільки Ваше бажання зносити!
Читайте
https://anticollector.ua/threads/ja...ogo-provadzhennja.27046/#post-1175983[/QUOTE]
Дякую за підказку.У мене не приват картка.І в коментарях написано там,що не завжди є всі документи.
пожалуйста))) я с вами, на Ты не переходил)) не надо вести себя к

Tarass, Дякую вам за квалііковані відповіді.Таки ви праві ,строк-3 роки.

Robik, тоді так. Мне таки есть, что вам ответить))) или ответы на часто задаваемые вопросы

Tarass, По тому що зараз відраховують,є всі документи і залишилось останнє відрахування.І все буде закрито.Я можу тепер подати на відшкодування всіх утриманих коштів і признання надпису недійсним?Відкритий він нотаріусом нн в моїй області і адреса моя зазначена зовсім в іншому місті.а не по прописці чи по фактичному місцю проживання

Tarass, По тому що зараз відраховують,є всі документи і залишилось останнє відрахування.І все буде закрито.Я можу тепер подати на відшкодування всіх утриманих коштів і признання надпису недійсним?Відкритий він нотаріусом нн в моїй області і адреса моя зазначена зовсім в іншому місті.а не по прописці чи по фактичному місцю проживання
Адрес, в инн не имеет значения, при подаче иска о признании инн такой, что не подлежит исполнентю.
Можете конечно)) я бы сказал, даже нужно)) ну его нафиг, дарить деньги мфо

Назад
Угорі