Який максимальний відсоток стягнення з заробітної плати?

• Автор теми Автор теми Robik
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 110
  • Перегляди Перегляди 5K
Tarass, не розуміє вимоги закону. ч. 3 " не може перевищувати 50 відсотків заробітної плати,", тобто скільки саме, який розмір законом не визначено. За загальним правилом, якщо декілько виконавчих документі то не більше 20 % із ЗП, якщо наприклад один виконавчий документ заборгованість по кредиту, а інший аліменти, то в такому випадку, по останньому буде визначено відраховувати 50 % від ЗП. І головне слід розуміти, що роботодавець не має право самостійно встановлювати максимальний розмір відрахування із ЗП, це робить лише виконавець, тобто якщо в жодному із документів не визначено 50 % то роботодавець стягує лише той відсоток, що зазначений в постанові.

Останнє редагування:
Tarass, не розуміє вимоги закону. ч. 3 " не може перевищувати 50 відсотків заробітної плати,", тобто скільки саме, який розмір законом не визначено. За загальним правилом, якщо декількох виконавчих документі то не більше 20 % із ЗП, якщо наприклад один виконавчий документ заборгованість по кредиту, а інший аліменти, то в такому випадку, по останньому буде визначено відраховувати 50 % від ЗП. І головне слід розуміти, що роботодавець не має право самостійно встановлювати максимальний розмір відрахування із ЗП, це робить лише виконавець, тобто якщо в жодному із документів не визначено 50 % то роботодавець стягує лише той відсоток, що зазначений в постанові.
:rolleyes:про требования закона мне будет рассказывать целый адвокат который подает иски о признании ИНН такой, что не подлежит исполнению к нотариусу? или который проигрывает суды факторинговым компаниям? Панимаю)))
пы.сы. мы уже эту тему с вами обсуждали)) если у вас не появилось новых аргументов, можете перечитать прошлую тему))) а то вы опять скатитесь до банальных оскорблений))) а мне это не интерестно
То есть, исполнитель по первому ип должен 50% распределить на троих в рамках объединённого ип? ?
А до тех пор бухгалтер высчитывает 20% только ему?

Оффтоп
А Вы не рассматриваете вариант снести эти ип? Они все по кредитам?
да.
я бы вобще не высчитывал, пока исполнители между собой не разберутся)) но сообщил бы им об этом, конечно же

:rolleyes:про требования закона мне будет рассказывать целый адвокат который подает иски о признании ИНН такой, что не подлежит исполнению к нотариусу? или который проигрывает суды факторинговым компаниям? Панимаю)))
пы.сы. мы уже эту тему с вами обсуждали)) если у вас не появилось новых аргументов, можете перечитать прошлую тему))) а то вы опять скатитесь до банальных оскорблений))) а мне это не интерестно
Я вас не принижував, дійсно тему обговорювали і прийшли до того, що 20 % максимум має відраховувати роботодавець. Ваші припущення не відповідають вимогам закону

Я вас не принижував, дійсно тему обговорювали і прийшли до того, що 20 % максимум має відраховувати роботодавець. Ваші припущення не відповідають вимогам закону
об унижении никто и не говорил)))оскорбление не равно унизить)) если вы сделали вывод, что 20% это не значит, что такой же вывод сделал кто то другой)))
ну а ваши тезисы о том, что соответствует закону, а что нет.....вобщем оставлю без комментариев)))

:dntknw:а, я шо? я ниче))) но закрывать глаза на выпады, в мой адресс человека, который не знает, что срок предьявления ИНН к исполнению три года, такое себе))))
Нє,но прикольно,конечно читать дебаты юристов :rolleyes:

:dntknw:а, я шо? я ниче))) но закрывать глаза на выпады, в мой адресс человека, который не знает, что срок предьявления ИНН к исполнению три года, такое себе))))
"что срок предьявления ИНН к исполнению три года, такое себе". Це Ви самі с собою розмовляєте?

І головне слід розуміти, що роботодавець не має право самостійно встановлювати максимальний розмір відрахування із ЗП, це робить лише виконавець, тобто якщо в жодному із документів не визначено 50 % то роботодавець стягує лише той відсоток, що зазначений в постанові.
Наскільки я розумію, саме для цього і необхідно мати зведене вп, де буде виконавцем чітко зазначено кому скільки. Інакше виходить, що у вп 20%, а бухгалтер перераховує по ньому менше, бо таких вп більше одного?

"что срок предьявления ИНН к исполнению три года, такое себе". Це Ви самі с собою розмовляєте?
ну да))) сам с собой)) это же, я ввожу форумчан в заблуждение))) вы то законы знаете, как можно убедится из этого сообщения))

Питання?

Виконавчий напис може бути пред'явлено до примусового виконання протягом одного року з моменту його вчинення. Поновлення пропущеного строку для пред'явлення виконавчого напису здійснюється відповідно до Закону України "Про виконавче провадження" (статті 91 Закону України "Про нотаріат").

Предлагаю воздержаться от перехода на личности

Предлагаю воздержаться от перехода на личности
принимается))) правда хотелсь бы, что бы такое "предложение" было озвучено не только мне)))
пы.сы. я на личности не переходил(((

ну да))) сам с собой)) это же, я ввожу форумчан в заблуждение))) вы то законы знаете, как можно убедится из этого сообщения))
Це різні питання щодо строку пред'явлення виконавчого напису до виконання і щодо строку оскарження виконавчого напису в суді, відповідно встановлено різні процесуальні строки 1 рік і 3 роки відповідно. А ви або цього не знаєте, або навмисно перекрутили, щоб сплутати карти

Це різні питання щодо строку пред'явлення виконавчого напису до виконання і щодо строку оскарження виконавчого напису в суді, відповідно встановлено різні процесуальні строки 1 рік і 3 роки відповідно. А ви або цього не знаєте, або навмисно перекрутили, щоб сплутати карти
у вас все хорошо?)) возможно вам таки стоит открыть действующую редакцию закона "про нотариат"?
вас о чем спрашивали?
Advokat Ukraine, Созрел вопрос. В случае не оспаривания ИНН в течение трех лет, каков срок ее "действия" (назовем это так)?
вы ответили:
Питання?

Виконавчий напис може бути пред'явлено до примусового виконання протягом одного року з моменту його вчинення. Поновлення пропущеного строку для пред'явлення виконавчого напису здійснюється відповідно до Закону України "Про виконавче провадження" (статті 91 Закону України "Про нотаріат").
а теперь откройте статью 91 ЗУ "Про нотариат" прочитайте, протрактуйте ее "праивльно")))

не..ну если вас забанили в гугле, то я таки процитирую ее)))
Стаття 91. Строк пред’явлення виконавчого напису

Виконавчий напис може бути пред’явлено до примусового виконання протягом трьох років з моменту його вчинення.

у вас все хорошо?)) возможно вам таки стоит открыть действующую редакцию закона "про нотариат"?
вас о чем спрашивали?

вы ответили:

а теперь откройте статью 91 ЗУ "Про нотариат" прочитайте, протрактуйте ее "праивльно")))

не..ну если вас забанили в гугле, то я таки процитирую ее)))
Стаття 91. Строк пред’явлення виконавчого напису

Виконавчий напис може бути пред’явлено до примусового виконання протягом трьох років з моменту його вчинення.
Все правильно, а ви вище писали, про строк оскарження виконавчого напису до суду, це зовсім інше
Зміни відносно недавні липень 2020, все вірно збільшили строк предявлення до 3 років, молодець уважний, слідкуєш за змінами (на практиці нікому строк в 3 роки не потрібний) бо виконавчі написи пред являють негайно. Питання полягає в тому що ви сплутали і звинуватили мене щодо не розуміння строку оскарження виконавчого напису.

Все правильно, а ви вище писали, про строк оскарження виконавчого напису до суду, це зовсім інше
Зміни відносно недавні липень 2020, все вірно збільшили строк предявлення до 3 років, молодець уважний, слідкуєш за змінами (на практиці нікому строк в 3 роки не потрібний) бо виконавчі написи пред являють негайно. Питання полягає в тому що ви сплутали і звинуватили мене щодо не розуміння строку оскарження виконавчого напису.
а если еще раз прочитать мое сообщение?
где тут про обжалование ИНН?)))
ну..или покажите мой пост, где я говорил об обжаловании))

Tarass, ви вдало заговорили основну тему в якій помилилися щодо максимального розміру стягнення з ЗП за кількома виконавчими написами. Підсумую, який не може перевищувати 20 %.

Tarass, ви вдало заговорили основну тему в якій помилилися щодо максимального розміру стягнення з ЗП за кількома виконавчими написами. Підсумую, який не може перевищувати 20 %.
вот почему, просто, как взрослый, адекватный человек, не признать, что ошибся? как сделал, я, в той теме, что мы вспоминали сегодня?)) нет, надо попытаться как то выкрутиться, завраться еще больше, и потом меня обвинить в заговаривании темы)))
ваш вывод о 20% это только ваш вывод))

вот почему, просто, как взрослый, адекватный человек, не признать, что ошибся? как сделал, я, в той теме, что мы вспоминали сегодня?)) нет, надо попытаться как то выкрутиться, завраться еще больше, и потом меня обвинить в заговаривании темы)))
ваш вывод о 20% это только ваш вывод))
Ще раз, для тих, хто був не уважним...
ч. 3 " не може перевищувати 50 відсотків заробітної плати,", тобто скільки саме, який розмір законом не визначено. За загальним правилом, якщо декількох виконавчих документі то не більше 20 % із ЗП, якщо наприклад один виконавчий документ заборгованість по кредиту, а інший аліменти, то в такому випадку, по останньому буде визначено відраховувати 50 % від ЗП. І головне слід розуміти, що роботодавець не має право самостійно встановлювати максимальний розмір відрахування із ЗП, це робить лише виконавець, тобто якщо в жодному із документів не визначено 50 % то роботодавець стягує лише той відсоток, що зазначений в постанові.

Назад
Угорі