якщо я знаходжуся в реєстрі боржників , я не зможу продати квартиру?

• Автор теми Автор теми Агилера
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 34
  • Перегляди Перегляди 2K

Агилера

Форумчанин
Дописи
417
Реакції
142
Бали
5125
Агилера не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Скажіть будь ласка. якщо я знаходжуся в реєстрі боржників , то я не зможу продати квартиру або земельну ділянку?

Скажіть будь ласка. якщо я знаходжуся в реєстрі боржників , то я не зможу продати квартиру або земельну ділянку?
Якщо не накладений арешт на нерухомість, то продати ви її зможете, а ось переоформити - ні. Особистий досвід.

У мене буде утримуватись з зарплати 20% з січня , не знаю що робити оскаржувати цей напис чи ні.

У мене буде утримуватись з зарплати 20% з січня , не знаю що робити оскаржувати цей напис чи ні.
Оскаржувати. Навіть не думайте, що вона сама собою счезне. Хіба що за строком давності... 3 рочки.
В мене теж вони.

Посоветуйте - оспаривать эту надпись или нет? Я вообще запуталась уже.

Оскаржувати. Навіть не думайте, що вона сама собою счезне. Хіба що за строком давності... 3 рочки.

В мене теж вони.
Правда продали колекторам, а ті на основі договору з альфа банком, зробили напис.

Посоветуйте - оспаривать эту надпись или нет? Я вообще запуталась уже.
Конечно оспаривать! До последнего бороться ! Просто если выгодно адвоката нанимать,если сумма не большая то может тогда лучше и по 20 процентов

Вам уже сказали выше. Продать сможете, но покупатель купит воздух по сути. Переоформиить вы не сможете. Мы когда продавали, нас нотариус вдоль и поперёк проверял)

Вам уже сказали выше. Продать сможете, но покупатель купит воздух по сути. Переоформиить вы не сможете. Мы когда продавали, нас нотариус вдоль и поперёк проверял)
О добровольной продаже слыхали? Продать и переоформить для вас разные процедуры?

Назад
Угорі