Реєстр боржників та ухилення від мобілізації: законопроект

• Автор теми Автор теми Adios
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 82
  • Перегляди Перегляди 4K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
На початку року знайомий казав "всі будемо служить".
Впринципі... Він був правий.
По чесному - треба йти.
По факту - вмирати ніхто не хоче.
І так складається через тупе відношення до призовників. Якщо людина шарить в певній сфері - використовуйте в найближчій для нього сфері... Але по факту знаю випадки коли за компи садять трактористів, а іт-шників садять в бмп.
Результат не дуже. Одразу -2.

В нас багатенько пішло на службу. Тому сидимо місяцями на роботі. Підемо і ми. Факт. Лише питання часу.
Але ж ким підемо?

По чесному - треба йти.
І так складається через тупе відношення до призовників. Якщо людина шарить в певній сфері - використовуйте в найближчій для нього сфері... Але по факту знаю випадки коли за компи садять трактористів, а іт-шників садять в бмп.

В нас багатенько пішло на службу. Тому сидимо місяцями на роботі. Підемо і ми. Факт. Лише питання часу.
Але ж ким підемо?
базара ноль. проблема не в тих хто не хоче. а в причинах.

Совковські пережитки. Треба виконати план.
[POSTS=5000]я просто дивлюсь на суми штрафів, на відповідальність в цілому по проекту, на норми закону про вп і вже не здивуюсь, що метою є очищення територій під продаж) хоч це і сумно звучить, але...

рано чи пізно спадщина визнається відумерлою і переходить у власність отг, так от, виходить вилка - або платиш штраф і по відумерлості, або не платиш штраф і по вп + відумерлості (або тюрма)[/POSTS]

*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
[POSTS=1000]Я забив на штрафи. Забив на все інше. Шукати справедливості в наш час - сама тупа задумка. У всіх випадках. Вже прохавав вздовж і впоперек.

Я маю навики, які там потрібні. Але вірогідність того що буду під себе окопи рити глибше набагато більше, ніж використаю свої навики із звичного життя. Це напрягатиме не тільки мене, а і тих, хто навчатиме мене. Це факт. Самого бісять дибіли, не здатні до роботи і навчання. А переводу не буде.

Залишається допомагати сім'ї виплатами. Останніми.
Грусно.

Я можу в тупу сидіти на роботі. Не виїжаючи з поля. Без жодних проблем і без повісток, так як з 12 року з обліку знятий і працюю не офіційно... Але це не нормально....[/POSTS]

А ну ок, я вже в єдиному реєстрі боржників як рік часу, то походу мене і таких як я той закон обходить десятою дорогою))

По чесному - треба йти.

Але ж ким підемо?
Мясом )
А Бубочка будет из кабинетов за всем этим наблюдать. И до последнего рассказывать бред про границы 91-го года.

Вся нынешняя повестка - бессмысленная. Закончится все тем, что Украина и Россия подпишут "мирняк", зафиксировав линию разграничения. Только можно это сделать быстрее, а можно ещё 100 тысяч человек пустить на мясо, или 200. По итогу, толку ноль.

Нет никакого видения и желания закончить войну от власти. Это все из серии "воюем, пока запад даёт деньги и есть, кому воевать". Цель какая? Границы 91-го? Ну тогда цели нет. Это утопия.
По чесному - треба йти.

Але ж ким підемо?
Если цель - разворовывание Украины, распил западной помощи, то тогда у них все хорошо.

Останнє редагування:
А все тому,що нашій владі глибоко пофіг на людей....
А людям тепер на владу.
І я добре розумію людей,які ухиляються від війни....
Йти на війну голим,босим і без зброї....бо те,чим забезпечують важко назвати амуніцією....той одяг що дають,не пригоден до носки..навіть зброя бажає кращого....
Ржава,були випадки що і не працююча від початку."Нічого,розберетеся")))
Забрали,людина сама має себе забезпечити всім необхідним....
Дві неділі на навчання ....і вперед....І що можна навчити за дві неділі,якщо людина взагалі не знає що таке армія,зброя....а таких багато.
Є знайомі військові,які з першого дня воюють,і вони за голову беруться.
Так,треба змінювати військових,але про це треба було думати з початку.
Ах да,тут згадала Арестовича....неділя,дві максимум три і війна закінчиться))
І створити умови,щоб люди хотіли захистити свою країну....
А не зараз гребсти всіх і вся.
🙄😒Надоїли уже зі своїми законами......
Так що,нехай все по забирають,все обмежать і повітря перекриють.....це не добавить людям бажання мобілізуватись.

Останнє редагування:
*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
Не будеш ти окопи рити і в танк тебе не посадять. Не влізеш.
А все тому,що нашій владі глибоко пофіг на людей....
А людям тепер на владу.
І я добре розумію людей,які ухиляються від війни....
Йти на війну голим,босим і без зброї....бо те,чим забезпечують важко назвати амуніцією....той одяг що дають,не пригоден до носки..навіть зброя бажає кращого....
Ржава,були випадки що і не працююча від початку."Нічого,розберетеся")))
Забрали,людина сама має себе забезпечити всім необхідним....
Дві неділі на навчання ....і вперед....І що можна навчити за дві неділі,якщо людина взагалі не знає що таке армія,зброя....а таких багато.
Є знайомі військові,які з першого дня воюють,і вони за голову беруться.
Так,треба змінювати військових,але про це треба було думати з початку.
Ах да,тут згадала Арестовича....неділя,дві максимум три і війна закінчиться))
І створити умови,щоб люди хотіли захистити свою країну....
А не зараз гребсти всіх і вся.
🙄😒Надоїли уже зі своїми законами......
Так що,нехай все по забирають,все обмежать і повітря перекриють.....це не добавить людям бажання мобілізуватись.
1703578752202.webp

Жёстко не жёстко..но должны понимать, что те кто там сейчас, всю жизнь, там провести не могут. Ради того, чтобы, те, кто здесь, пузо грели и чилили по барам и ресторанам. (Я про ситуацию в моём городе)
Я смотрю некоторым не по душе этот ответ))) господа, Johny и Костянтин) чем я вас так прогневила то?

Ну , надеюсь, кто-то из вышеупомянутых мужчин, таки рискнёт)))
Для цього потрібно мати сміливість. Легше плюватись з балкону.
Що ми розуміємо в цій ситуації. Ми живемо вдома.
Дві панянки в білих рукавичках.

Давайте не усугубляти пліз і не накаляти.
В кожного свої міркування і кожен для себе вирішує як бути з цим всім.
Ніхто не вправі будь-що нав'язувати.
Тема в розділі "Законодавство", тож будь ласка давайте без оффтопа.

По чесному - треба йти.

Але ж ким підемо?
Теж знаю за айтішника, якого не переводять на військову посаду по ІТ сфері. Життя показує, що в наш час вміння захищати, шифрувати дані - це дуже важливо у всіх сферах

Я смотрю некоторым не по душе этот ответ))) господа, Johny и Костянтин) чем я вас так прогневила то?
Ти знаєш скільки таких за кордоном?Я наслухалась,мол,як тобі добре,ти додому можеш поїхати,а ми не.Зато ми працюємо і їздимо в Таїланд і в Закопане відпочивати,і це кажуть дорослі чоловіки :rolleyes: . Знаю таких,які в Німеччині сидять на допомозі біженцям і навіть квартири отримують.Це по їх логіці,ті що зараз на фронті мають там вічно сидіти?бл,в окопах зимою,і без можливості зігрітися.Я вже мовчу про відпустки.Це я навіть не знаю,як дають...😔

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі