Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Так по суті нічого не змінилосьв теорії можуть і те і інше, залежить від суми, це було і до цього закону
Та є така сумма більше 160в теорії можуть і те і інше, залежить від суми, це було і до цього закону
В взагалі на практиці таке часто?"У разі якщо боржник володіє майном разом з іншими особами, стягнення звертаєтьсяна його частку, що визначається судом за поданням виконавця.".
ось це, дуже "веселий" пункт))))
хтось там питав, нещодавно, про спільне майно, в тому числі і подружжя)))
судам буде чим зайнятись
саме такого, не зустрічавВ взагалі на практиці таке часто?
Якщо борг вище 160 тис,щоб забирали єдине житло?
Дякуюсаме такого, не зустрічав
Так таке й раніше було чи я щось не зрозуміла ?) та й реалізувати лише частку житла не так просто…"У разі якщо боржник володіє майном разом з іншими особами, стягнення звертаєтьсяна його частку, що визначається судом за поданням виконавця.".
ось це, дуже "веселий" пункт))))
хтось там питав, нещодавно, про спільне майно, в тому числі і подружжя)))
судам буде чим зайнятись
я думаю, тепер, якщо цей закон підпишуть, буде простіше.Так таке й раніше було чи я щось не зрозуміла ?) та й реалізувати лише частку житла не так просто…
Вот мpaзu , я в шоке !! Даже уже как начали платить все равно эти подали исполнителю ,это абсурд , боже Ироды ((( надеюсь у вас все уже хорошо с ними и все решилиЯкраз в ДІЮ прийшло сповіщення про оцінку землі. У мене зараз по манівео справа в апеляційному суді чекаю на рішення, дуже переживаю бо після апеляції не треба чекати місяць на вступлення в дію рішення
житло наскільки мені відомо якщо сума боргу від 160тис.грн
мала ВП від приватбанку то все було ок, не подавали землю на оцінку. Домовилася з виконавцем на 4 платежі. а по банку ПУМБ то якраз був дурдом, ВП відкрили на початку березня, звернулася до виконавця для уточнення суми так як після рішення суду почала одразу платити. з ПУМБ домовлялася щоб не подавали на виконавця і почала платити одразу але вони всеодно подали на виконавця. Як тільки виконавець отримав від банку відповідь з актуальною сумою боргу то на наступний день подав документи на оцінку землі, навіть невстигла з ним ні про що домовитися
в мене з 18тис. нарахували 57тис плюс судові витрати. сума просто капець. я також сподіваюся що виграю суд, в апеляцію подали вониВот мpaзu , я в шоке !! Даже уже как начали платить все равно эти подали исполнителю ,это абсурд , боже Ироды ((( надеюсь у вас все уже хорошо с ними и все решили
Сподіваюсь що ви виграєте суд і все будет добре ! В мене також справа в суді від ЕЙС чи К їх там ,сумма 18.000 те що я брала начебто так ,а нарахували 26.500 з усіма судовими и тд. Сподіваюсь виграємо суд ,але гроші всеодно відкладаю на всяк випадок ,якщо що щоб одразу заплатить !
Ндааа...
Все может быть... Но вот фразы "отобрать единственное жилье" и т.д., ну, как-то не прибавляют оптимизма.Кажись чует старая кошелка нюхом выборы.... а нюх у нее звериный, как в прочем и хватка....
А где ты видел.... вообще на этой "поляне" справедливость....ее априори нет! Раньше до...... (не могу писать...поймешь) хоть видимость соблюдалась... какая ни какая....Все может быть... Но вот фразы "отобрать единственное жилье" и т.д., ну, как-то не прибавляют оптимизма.
Опять же, сколько случаев мошенничества, когда кто-то оформляет на человека кредиты? Да полно!!! Полиция руками разводит, суд же возьмёт да и удовлетворит иск в полном объеме... Человек ничего не брал, а в итоге у него все блокируют и забирают жилье.
Как-то не по-человечески получается...
бл, а я думав ми незалежніпартнеры" тоесть хозяева....
Это да, но это и до закона было…(Все может быть... Но вот фразы "отобрать единственное жилье" и т.д., ну, как-то не прибавляют оптимизма.
Опять же, сколько случаев мошенничества, когда кто-то оформляет на человека кредиты? Да полно!!! Полиция руками разводит, суд же возьмёт да и удовлетворит иск в полном объеме... Человек ничего не брал, а в итоге у него все блокируют и забирают жилье.
Как-то не по-человечески получается...
Откажусь от всего совместно-нажитого имущества в пользу мужа, кота, таракана , но этим кровопийцам нифига не достанетсяпро спільне майно, в тому числі і подружжя)))
Серьёзно? Вот вы наивныйбл, а я думав ми незалежні
Якщо сума по ВП велика то думаю що можуть щоб швидше його закритиТо землю все одно можуть забрати після відкриття ВП не дивлячись на те чи стягують в тебе з ЗП чи ні?