йдіть розбиратись із бухгалтерією.Це тільки 3 а сьогодні ще 4 то вже виходить 80%
не можна більше 50% стягувати
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
йдіть розбиратись із бухгалтерією.Це тільки 3 а сьогодні ще 4 то вже виходить 80%
Такого не може бути. 50% максимумЦе тільки 3 а сьогодні ще 4 то вже виходить 80%
У Вас,що ВП по аліментам?Бо вп по усіх кредитах тільки 20% від зп ,скільки б небуло вп!Так я підраховував виходить так, мав отримати близько 30000 а забра 11 600
20% максімум.а 50 %,це коли одне з вп аліменти,розкрадання майна ,або каліцтво!Такого не може бути. 50% максимум
ВП по кредитах якщо декілька виконавчих 50% від ЗП. 20% це якщо одне ВП. Якщо кредити і аліменти то може бути 70%У Вас,що ВП по аліментам?Бо вп по усіх кредитах тільки 20% від зп ,скільки б небуло вп!
50% це коли одне з вп-аліменти,інши 20% від доходів!вірно?
20% максімум.а 50 %,це коли одне з вп аліменти,розкрадання майна ,або каліцтво!
70%-за аліменти неповнолітніх дітей та вп повязані з виправними роботами,усі інши 20%)ВП по кредитах якщо декілька виконавчих 50% від ЗП. 20% це якщо одне ВП. Якщо кредити і аліменти то може бути 70%
Ст.128 Кодексу законів про працю-відрахування усі не можуть перевищувати 20%.Такого не може бути. 50% максимум
и то ,якщо одне з вп-це аліменти,розкрадання держ майна або каліцтво людини.Такого не може бути. 50% максимум
50% якщо одне з вп аліменти,каліцтво,крадіжка...йдіть розбиратись із бухгалтерією.
не можна більше 50% стягувати
ок)))70%-за аліменти неповнолітніх дітей та вп повязані з виправними роботами,усі інши 20%)
Ст.128 Кодексу законів про працю-відрахування усі не можуть перевищувати 20%.
и то ,якщо одне з вп-це аліменти,розкрадання держ майна або каліцтво людини.
50% якщо одне з вп аліменти,каліцтво,крадіжка...
У вас відкрито 2 або більше виконавчих?70%-за аліменти неповнолітніх дітей та вп повязані з виправними роботами,усі інши 20%)
Ст.128 Кодексу законів про працю-відрахування усі не можуть перевищувати 20%.
и то ,якщо одне з вп-це аліменти,розкрадання держ майна або каліцтво людини.
50% якщо одне з вп аліменти,каліцтво,крадіжка...
Так 3.по 1 стягують 20%, інши чекать завершення 1- го.У вас відкрито 2 або більше виконавчих?
Але ж крім зарплати з карти все що вище 16к грн теж списують?Так 3.по 1 стягують 20%, інши чекать завершення 1- го.
якщо зарплати,як наприклад у мене 40к-списують 8к.Але ж крім зарплати з карти все що вище 16к грн теж списують?
Просто крім того що з зарплати, я знаю що виконавець може списати гроші з картки, якщо заява на розблокування рахунку основного написана, то з карти ви можете зняти чи використати 16 тисяч на місяць, все що вище виконавець може списати.якщо зарплати,як наприклад у мене 40к-списують 8к.
Так Ви прави!тому,як буде рішення суду слідкуйте за відкриттям ВП та звяжиться з виконавцем та зясуйте скільки за рішенням суду він буде вираховувати,якщо оф.дохід,то виконавець діє через Вашу бугалтерію,пфу та ін. та стягує20% щомісяця,по свому досвіду підкажу тримайте з виконавцем звязок та слідкуйте в АСВП.Просто крім того що з зарплати, я знаю що виконавець може списати гроші з картки, якщо заява на розблокування рахунку основного написана, то з карти ви можете зняти чи використати 16 тисяч на місяць, все що вище виконавець може списати.
Через деякий час виконавча служба поверне виконавчий документ стягувачу без виконання. Стягувач може повторно подати, виконавча знову повернути і давай круги намотувати...Скажіть,якщо в боржника нічого немає окрім боргів ,ні майна ,ні нерухомості,ні офіційного доходу,як виконавча буде діяти в такому випадку?
Я теж цікавилася цим питанням у нотаріуса.Мама померла і я хотіла відмовитися від половину будинку на користь сестри.з моїми боргами боялася.Нотаріус сказала,що я можу вступити у спадщину,але не оформляти документи себе.Не знаю чи так.Я так і живу. Сплачую іноді виконавцю по бажанню. Розблокованого ліміту в 16 000 на картці вистачає.
Є нюанс лише зі спадщиною, якщо комусь актуально. Вступити можна, але відразу арештують
Так,Ви можете вступити у спадщину-і це не значить,що ви можите користуватись цим майном(продавати,чи дарувати)тим самим не пропустите строки входження у спадщину-передачу майна у держ.власність,але тоді необхідно,щоб це майно знаходилось у реєстрах на комусь,тобто вступати з кімось близкім на кого це майно буде проходити по реєстрах.Я теж цікавилася цим питанням у нотаріуса.Мама померла і я хотіла відмовитися від половину будинку на користь сестри.з моїми боргами боялася.Нотаріус сказала,що я можу вступити у спадщину,але не оформляти документи себе.Не знаю чи так.
Тільки кредитиУ Вас,що ВП по аліментам?Бо вп по усіх кредитах тільки 20% від зп ,скільки б небуло вп!
В мене зразу всі на вирахування подали із зп ніхто не чекає завершення попередньогоТак 3.по 1 стягують 20%, інши чекать завершення 1- го.
...і що,бугалтерія знімає по усіх вп?Тільки кредити
В мене зразу всі на вирахування подали із зп ніхто не чекає завершення попереднього
По усіх вп були суди?я кажу,що по закону не мають права вираховувати!Тільки кредити
В мене зразу всі на вирахування подали із зп ніхто не чекає завершення попереднього
Так по всіх вп, в розрахунковому листу вирахування по всіх 3 написані з різницею в сумі 5 копійок...і що,бугалтерія знімає по усіх вп?
По усіх вп були суди?я кажу,що по закону не мають права вираховувати!
І скільки загальна сума у відсотках з зп?Так по всіх вп, в розрахунковому листу вирахування по всіх 3 написані з різницею в сумі 5 копійок
60І скільки загальна сума у відсотках з зп?