Якщо у боржника нічого немає, що буде стягувати виконавча служба?

• Автор теми Автор теми Kateruna🌟🌟🌟
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 100
  • Перегляди Перегляди 2K
Так я підраховував виходить так, мав отримати близько 30000 а забра 11 600
У Вас,що ВП по аліментам?Бо вп по усіх кредитах тільки 20% від зп ,скільки б небуло вп!

50% це коли одне з вп-аліменти,інши 20% від доходів!вірно?

Такого не може бути. 50% максимум
20% максімум.а 50 %,це коли одне з вп аліменти,розкрадання майна ,або каліцтво!

У Вас,що ВП по аліментам?Бо вп по усіх кредитах тільки 20% від зп ,скільки б небуло вп!

50% це коли одне з вп-аліменти,інши 20% від доходів!вірно?

20% максімум.а 50 %,це коли одне з вп аліменти,розкрадання майна ,або каліцтво!
ВП по кредитах якщо декілька виконавчих 50% від ЗП. 20% це якщо одне ВП. Якщо кредити і аліменти то може бути 70%

ВП по кредитах якщо декілька виконавчих 50% від ЗП. 20% це якщо одне ВП. Якщо кредити і аліменти то може бути 70%
70%-за аліменти неповнолітніх дітей та вп повязані з виправними роботами,усі інши 20%)

Ст.128 Кодексу законів про працю-відрахування усі не можуть перевищувати 20%.

и то ,якщо одне з вп-це аліменти,розкрадання держ майна або каліцтво людини.

йдіть розбиратись із бухгалтерією.
не можна більше 50% стягувати
50% якщо одне з вп аліменти,каліцтво,крадіжка...

Останнє редагування:
70%-за аліменти неповнолітніх дітей та вп повязані з виправними роботами,усі інши 20%)

ок)))

У вас відкрито 2 або більше виконавчих?

якщо зарплати,як наприклад у мене 40к-списують 8к.
Просто крім того що з зарплати, я знаю що виконавець може списати гроші з картки, якщо заява на розблокування рахунку основного написана, то з карти ви можете зняти чи використати 16 тисяч на місяць, все що вище виконавець може списати.

Просто крім того що з зарплати, я знаю що виконавець може списати гроші з картки, якщо заява на розблокування рахунку основного написана, то з карти ви можете зняти чи використати 16 тисяч на місяць, все що вище виконавець може списати.
Так Ви прави!тому,як буде рішення суду слідкуйте за відкриттям ВП та звяжиться з виконавцем та зясуйте скільки за рішенням суду він буде вираховувати,якщо оф.дохід,то виконавець діє через Вашу бугалтерію,пфу та ін. та стягує20% щомісяця,по свому досвіду підкажу тримайте з виконавцем звязок та слідкуйте в АСВП.

Скажіть,якщо в боржника нічого немає окрім боргів ,ні майна ,ні нерухомості,ні офіційного доходу,як виконавча буде діяти в такому випадку?
Через деякий час виконавча служба поверне виконавчий документ стягувачу без виконання. Стягувач може повторно подати, виконавча знову повернути і давай круги намотувати...

Я так і живу. Сплачую іноді виконавцю по бажанню. Розблокованого ліміту в 16 000 на картці вистачає.
Є нюанс лише зі спадщиною, якщо комусь актуально. Вступити можна, але відразу арештують
Я теж цікавилася цим питанням у нотаріуса.Мама померла і я хотіла відмовитися від половину будинку на користь сестри.з моїми боргами боялася.Нотаріус сказала,що я можу вступити у спадщину,але не оформляти документи себе.Не знаю чи так.

Я теж цікавилася цим питанням у нотаріуса.Мама померла і я хотіла відмовитися від половину будинку на користь сестри.з моїми боргами боялася.Нотаріус сказала,що я можу вступити у спадщину,але не оформляти документи себе.Не знаю чи так.
Так,Ви можете вступити у спадщину-і це не значить,що ви можите користуватись цим майном(продавати,чи дарувати)тим самим не пропустите строки входження у спадщину-передачу майна у держ.власність,але тоді необхідно,щоб це майно знаходилось у реєстрах на комусь,тобто вступати з кімось близкім на кого це майно буде проходити по реєстрах.

Тільки кредити

Так 3.по 1 стягують 20%, інши чекать завершення 1- го.
В мене зразу всі на вирахування подали із зп ніхто не чекає завершення попереднього

Тільки кредити

В мене зразу всі на вирахування подали із зп ніхто не чекає завершення попереднього
...і що,бугалтерія знімає по усіх вп?

Тільки кредити

По усіх вп були суди?я кажу,що по закону не мають права вираховувати!

...і що,бугалтерія знімає по усіх вп?

По усіх вп були суди?я кажу,що по закону не мають права вираховувати!
Так по всіх вп, в розрахунковому листу вирахування по всіх 3 написані з різницею в сумі 5 копійок

Назад
Угорі