Якщо у боржника нічого немає, що буде стягувати виконавча служба?

• Автор теми Автор теми Kateruna🌟🌟🌟
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 100
  • Перегляди Перегляди 2K
да там вообще ситуация прямо супер)))

тихонечко прошел суд, вынесли заочное решение и в перед
Зашибись - троекратно

Це закон їм не дає до цього додуматися ?
Надіюсь
Закон могут в любой момент подкорректировать, чтобы внести изменения, которые требуются для вступления в ЕС)

Зашибись - троекратно

Закон могут в любой момент подкорректировать, чтобы внести изменения, которые требуются для вступления в ЕС)
Капець.... треба розводитися

я не буду вдаватись до деталей)))
як показує практика, тут щось напишеш - через пів року +-, це будуть пробувати реалізувати
Невже вони можуть таке вчудить ,щоб забирати майно одного з подружжя, навіть якщо воно не в спільній власності,і набуье до одруження,все в мене паніка ,я так надіялася ,що воно у безпеці....в

Капець.... треба розводитися

Невже вони можуть таке вчудить ,щоб забирати майно одного з подружжя, навіть якщо воно не в спільній власності,і набуье до одруження,все в мене паніка ,я так надіялася ,що воно у безпеці....в
спільну власність, поки ні

ви не так зрозуміли Тарас написав що реалізували гараж у боржника, власником гаража був боржник
Так але Тарас пише ,що можуть внести корективи в закон і гребти вже власність у іншого з подружжя так би мовити,щоб розгрібав ділішки другої половини.....

спільну власність, поки ні
А якщо право власності на нерухомість на чоловіка,тобто він один власник цього майна ,отримав , документи на нього,такому ж майну в принципі загрожувати нічого не може??
І так само нерухомості,де боржник не є власником а лише там прописаний?

Так але Тарас пише ,що можуть внести корективи в закон і гребти вже власність у іншого з подружжя так би мовити,щоб розгрібав ділішки другої половини.....
Эт я пишу такое, а не Тарас. Не присваивайте ему чужие лавры.
Это я просто сегодня в жутком ПИСИмизми.

Назад
Угорі