Якщо у боржника нічого немає, що буде стягувати виконавча служба?

• Автор теми Автор теми Kateruna🌟🌟🌟
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 100
  • Перегляди Перегляди 2K
Так біс його знає що там в кредитора в голові) комунікуйте, пройбуйте домовтись)))
Десь інколи проскакували такі історії ,але там , наскільки я розумію, виконавці свої відсотки всерівно брали ,і тодіщакривали провадження

якщо ми говоримо про тут і зараз то йому з вас нічого стягнути, а те що буде колись то хто знає, закони можуть вигадати будь які

Десь інколи проскакували такі історії ,але там , наскільки я розумію, виконавці свої відсотки всерівно брали ,і тодіщакривали провадження
ви по перше заспокойтесь) все буде добре

Я ж писал выше. Появится у вас имущество и все. Вы его на себе не оформите.
Ну да ,
Я ж писал выше. Появится у вас имущество и все. Вы его на себе не оформите.
Ну так ,але з іншого боку,маючи проблеми з виконавчою, то треба бути не дуже розумним,щоб оформляти щось на себе ,маючи виконачі)))

Ну так ,але з іншого боку,маючи проблеми з виконавчою, то треба бути не дуже розумним,щоб оформляти щось на себе ,маючи виконачі)))
Само собой. А если больше не не кого.
Я бы прстремался оформить двухэтажный дом в коттеджном поселке на женщину, с которой недавно расписался.)

якщо ми говоримо про тут і зараз то йому з вас нічого стягнути, а те що буде колись то хто знає, закони можуть вигадати будь які

ви по перше заспокойтесь) все буде добре
Які були закони ,такі і є ))
З бомжа нічого взяти 😃😃😃

Само собой. А если больше не не кого.
Я бы прстремался оформить двухэтажный дом в коттеджном поселке на женщину, с которой недавно расписался.)
Є таке )))

наприклад ділянку в 200 гектарів лісу оформив на бабусю

ага) в нас і мільйонер може бути офіційно бомжом, таке що всі петляють як можуть)
З папіків не можуть вибити аліменти за багато років,бо вони знають,як зробити так ,щоб нічого було взяти )))

наприклад ділянку в 200 гектарів лісу оформив на бабусю
Хто ???

чиновники)

Живёшь такой у бабки, комнату снимаешь, а у нее вся квартира в серебре и антиквариате. И тут приходят исполнители и изымают статуэтки, пепельницы из серебра, самовар XVI века... И должник должен доказать, что это не его имущество.
Не, вообще забавно))))

Да?)))

Ща)

надеюсь хоть эти не заберут
1759443361879.webp

Останнє редагування:
Отримати свідоцтво про те що людина вступила в спадщину, це ще не означає, що нерухомість ваша. Потрібно, напевно, оформити всі документи на право власності. Тоді виконавець може накласти арешт на майно. Так мені сказала нотаріус, коли хотіла відмовитися від спадщини на половину будинку.

Я так і живу. Сплачую іноді виконавцю по бажанню. Розблокованого ліміту в 16 000 на картці вистачає.
Є нюанс лише зі спадщиною, якщо комусь актуально. Вступити можна, але відразу арештують
Вступити можна. Арештуют майно коли ви переоформити його на себе.

Отримати свідоцтво про те що людина вступила в спадщину, це ще не означає, що нерухомість ваша. Потрібно, напевно, оформити всі документи на право власності. Тоді виконавець може накласти арешт на майно. Так мені сказала нотаріус, коли хотіла відмовитися від спадщини на половину будинку.

Вступити можна. Арештуют майно коли ви переоформити його на себе.
Я зрозуміла)
Закон не передбачає відповідальність інших осіб за кредити людини , наприклад чоловіка чи батьків????

уявлення не маю))
не надаю такі послуги, тому не володію достовірною інформацією
Маю 3 вп, сьогодні прийшло 4, маю офіційну роботу, кожного місяця знімають 20% із зп по кожному. Питання чи можуть реалізувати щось з майна? Боргу по цим вп приблизно 87 000 тис (в будинку прописаний але не є власником)

Маю 3 вп, сьогодні прийшло 4, маю офіційну роботу, кожного місяця знімають 20% із зп по кожному. Питання чи можуть реалізувати щось з майна? Боргу по цим вп приблизно 87 000 тис (в будинку прописаний але не є власником)
в сенсі, по кожному? з вас знімають 60% від зарплати?

якщо ви не є власником майна, ніхто не реалізує

в сенсі, по кожному? з вас знімають 60% від зарплати?

якщо ви не є власником майна, ніхто не реалізує
Так я підраховував виходить так, мав отримати близько 30000 а забра 11 600

Назад
Угорі