Якщо у боржника нічого немає, що буде стягувати виконавча служба?

• Автор теми Автор теми Kateruna🌟🌟🌟
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 100
  • Перегляди Перегляди 2K
А якщо право власності на нерухомість на чоловіка,тобто він один власник цього майна ,отримав , документи на нього,такому ж майну в принципі загрожувати нічого не може??
І так само нерухомості,де боржник не є власником а лише там прописаний?
давайте так))
кожну конкретну ситуацію треба розбирати окремо))
робити припущення, невдячний план

не чув щоб до когось приходили забирати шкарпетки)
Ну, носки пока может и не забирают). Хотя, как полистаешь СЕТАМ, удивиться можно))))

як показує практика, тут щось напишеш - через пів року +-, це будуть пробувати реалізувати
10000000%

Ну, носки пока может и не забирают). Хотя, как полистаешь СЕТАМ, удивиться можно))))
так не мфо, є різні борги, кримінал і т.д., аліменти... по мфо не бачив на форумі і не чув такі випадки

давайте так))
Я розумію!
В мене стандартна ситуація,МФО брала я,вп по ним же - в мене.
Чоловік ніколи не мав проблем з кредитами,має у власності земельні ділянки , приватизовані ,власник він !
Така ситуація)

я про те щоб забирали побутові речі по місцю прописки якщо боржник не є власником житла, це як на мене неблагодарне діло)

по мфо не бачив на форумі і не чув такі випадки
Я тоже 😁
Но по другим есть прецеденты.
Опять же, а какая разница, за что забирает исполнитель трусы и носки - за долг в мфо или за долги по алиментам? Есть решение суда, его нужно исполнять.
Не, а с криминалом то и так понятно, дале не вижу смысла обсуждать)

Опять же, а какая разница, за что забирает исполнитель трусы и носки - за долг в мфо или за долги по алиментам?
та труси носки ніхто не забирає) в цьому нема ніякої вигоди для виконавця реалізовувати якісь там б/у побутові речі) гараж, пай то інша справа

я про те щоб забирали побутові речі по місцю прописки якщо боржник не є власником житла, це як на мене неблагодарне діло)
Живёшь такой у бабки, комнату снимаешь, а у нее вся квартира в серебре и антиквариате. И тут приходят исполнители и изымают статуэтки, пепельницы из серебра, самовар XVI века... И должник должен доказать, что это не его имущество.
Не, вообще забавно))))

та труси носки ніхто не забирає)
Да?)))

в цьому нема ніякої вигоди для виконавця реалізовувати якісь там б/у побутові речі
Ща)

Живёшь такой у бабки, комнату снимаешь, а у нее вся квартира в серебре и антиквариате. И тут приходят исполнители и изымают статуэтки, пепельницы из серебра, самовар XVI века... И должник должен доказать, что это не его имущество.
Не, вообще забавно))))
ага але треба ще отримати рішення суду щоб вломитись до тої бабки а якщо там нічого не буде тільки телевізор Берьозка і старі портки) то виконавець буде тільки в мінусі

давайте так))
А ще цікавить таке питання,чи бувають випадки,коли можна домовитися з мфо ,приведе відкритому виконавчому провадженні,якщо ситуація,така ,що боржник немає нічого,щоб сплатити тіло чи суму ,яку є можливість??

ага але треба ще отримати рішення суду щоб вломитись до тої бабки а якщо там нічого не буде тільки телевізор Берьозка і старі портки) то виконавець буде тільки в мінусі
... и бабка изголодавшаяся

А ще цікавить таке питання,чи бувають випадки,коли можна домовитися з мфо ,приведе відкритому виконавчому провадженні,якщо ситуація,така ,що боржник немає нічого,щоб сплатити тіло чи суму ,яку є можливість??
Чё?

трохи більш коректно сформулюйте)

нічого не зрозумів))

Є відкрите провадження, боржник немає майна , немає офіційного доходу,можна з кредиторами домовитися з часом про меншу суму,ніж по рішенню суду?
уявлення не маю))
не надаю такі послуги, тому не володію достовірною інформацією

Є відкрите провадження, боржник немає майна , немає офіційного доходу,можна з кредиторами домовитися з часом про меншу суму,ніж по рішенню суду?
Да тут уже не кредитор рулит, а исполнитель. Ккедй смысл им договариваться на меньшую сумму с вами, если исполнитель все рычаги применит, чтобы взыскать с вас все, что решил суд?)

Так біс його знає що там в кредитора в голові) комунікуйте, пройбуйте домовтись)))

Да тут уже не кредитор рулит, а исполнитель. Ккедй смысл им договариваться на меньшую сумму с вами, если исполнитель все рычаги применит, чтобы взыскать с вас все, что решил суд?)
Які ричаги,якщо їх немає до чого приймати?
Арешт нерухомості - її немає
Стягнення з офіційного доходу - його нема
Арешт карток і все

Назад
Угорі