Zoltan
Перевірений
- Дописи
- 1846
- Реакції
- 2269
- Бали
- 698
Zoltan не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
по кредитам?іі чоловік є боржником у виконавчому провадженні
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
по кредитам?іі чоловік є боржником у виконавчому провадженні
за.Ши.Би.Сь...сегодня звонил человек.
у ее мужа гараж продают, с аукциона
такпо кредитам?
да там вообще ситуация прямо супер)))за.Ши.Би.Сь...
Ага! Типа, по умолчанию - это вещи должника. Пока не докажет обратное.треба довести що вони не ваші
Це закон їм не дає до цього додуматися ?поки так))
поки, виконавці не додумались як цю схему реалізувати
Зашибись - троекратнода там вообще ситуация прямо супер)))
тихонечко прошел суд, вынесли заочное решение и в перед
Закон могут в любой момент подкорректировать, чтобы внести изменения, которые требуются для вступления в ЕС)Це закон їм не дає до цього додуматися ?
Надіюсь
я не буду вдаватись до деталей)))Це закон їм не дає до цього додуматися ?
Надіюсь
то я пожартував якщо що, для автора - їм не цікаво і не вигідно таким займатись.Ага! Типа, по умолчанию - это вещи должника. Пока не докажет обратное.
Капець.... треба розводитисяЗашибись - троекратно
Закон могут в любой момент подкорректировать, чтобы внести изменения, которые требуются для вступления в ЕС)
Невже вони можуть таке вчудить ,щоб забирати майно одного з подружжя, навіть якщо воно не в спільній власності,і набуье до одруження,все в мене паніка ,я так надіялася ,що воно у безпеці....вя не буду вдаватись до деталей)))
як показує практика, тут щось напишеш - через пів року +-, це будуть пробувати реалізувати
спільну власність, поки ніКапець.... треба розводитися
Невже вони можуть таке вчудить ,щоб забирати майно одного з подружжя, навіть якщо воно не в спільній власності,і набуье до одруження,все в мене паніка ,я так надіялася ,що воно у безпеці....в
ви не так зрозуміли Тарас написав що реалізували гараж у боржника, власником гаража був боржникКапець.... треба розводитися
Так але Тарас пише ,що можуть внести корективи в закон і гребти вже власність у іншого з подружжя так би мовити,щоб розгрібав ділішки другої половини.....ви не так зрозуміли Тарас написав що реалізували гараж у боржника, власником гаража був боржник
Так это не шутка, кстати. Это реалии сьогодення..то я пожартував якщо що, для автора - їм не цікаво і не вигідно таким займатись.
А якщо право власності на нерухомість на чоловіка,тобто він один власник цього майна ,отримав , документи на нього,такому ж майну в принципі загрожувати нічого не може??спільну власність, поки ні
Та ну... Не нужноКапець.... треба розводитися
не чув щоб до когось приходили забирати шкарпетки)Так это не шутка, кстати. Это реалии сьогодення..
не писав Тарас про зміни в законодавство))Так але Тарас пише ,що можуть внести корективи в закон і гребти вже власність у іншого з подружжя так би мовити,щоб розгрібав ділішки другої половини.....
То щось я не зрозуміла ))не писав Тарас про зміни в законодавство))
Эт я пишу такое, а не Тарас. Не присваивайте ему чужие лавры.Так але Тарас пише ,що можуть внести корективи в закон і гребти вже власність у іншого з подружжя так би мовити,щоб розгрібав ділішки другої половини.....