Якщо на ваше ім'я взято кредит.

• Автор теми Автор теми Denis1708
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 33
  • Перегляди Перегляди 1K

Denis1708

Форумчанин
Дописи
154
Реакції
268
Бали
5225
Denis1708 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго здоров'ячка всім.
Написав мені один знайомий, що хтось на його ім' я взяв кредит. Вродів канторці кредит ап... Так що тепер йому робити?Він його не брав це 100%.Можливо хто стикався зтаким, чи допоможе наша доблісна поліція? І чи є шанси знайти тих хто таке промутив?
Дякую. Всім терпіння. І удачі.

Написав мені один знайомий, що хтось на його ім' я взяв кредит. Вродів канторці кредит ап... Так що тепер йому робити?Він його не брав це 100%.Можливо хто стикався зтаким, чи допоможе наша доблісна поліція? І чи є шанси знайти тих хто таке промутив?
Почему уверены на 100%

шансов нуль

Это очень сложно доказать, данные гуляют по просторам инета, карты оформляются банковские тоже.

Почему уверены на 100%
Ну бо знаю людину вже 20років.Вірю їй просто.
Это очень сложно доказать, данные гуляют по просторам инета, карты оформляются банковские тоже.
Так я це знаю, що дані не проблема. На мене тоже хотіли брати, але не знали що в мене їх вже 25?. І по всім просрочка 8місяців?

Не он один такой. Я тоже работал в интернете, а теперь отбиваюсь от МФО.

Denis1708, думаю, шо наша шанована поліція не буде і шукати хто правий, а хто ні, тому я сильно сумніваюсь, шо вам чимось допоможуть. Якщо док-ти втрачені, то одне діло, ше можна шось довести, а так, боюсь ні??‍♀️

мне тут на днях пришел код подтверждение на телефон для входа в шарагу видать кто то хотел влезть!но с моей кредитной историей х*р бы там шо получилось !

Знаю мужчину на которого навесили 20к у Енотов и 10к в кредит касса. Он им писал, Еноты вроде положительно, насчёт кредит кассы не знаю договорился или нет.

Так що йому порадити. Мтрозитися? Чи як?
Не морозитись так точно.
Вони через 3 роки люблять подавати в суд.
До того треба на руках мати докази, що кредит брав не він.
Йти писати заяву в поліцію, вони цимю будуть займатись. Просити з МФО документи, виписки та картки на які були перераховані кошти. Йти до юриста, і можливо, першому подавати до суду.

Denis1708, думаю, шо наша шанована поліція не буде і шукати хто правий, а хто ні, тому я сильно сумніваюсь, шо вам чимось допоможуть. Якщо док-ти втрачені, то одне діло, ше можна шось довести, а так, боюсь ні??‍♀️
Но все равно на МФО заявы катать надо, притихают тогда. А лучше сразу прокуратуру или СБУ. Эти посерьезней будут.

Не морозитись так точно.
Йти писати заяву в поліцію, вони цимю будуть займатись. Просити з МФО документи, виписки та картки на які були перераховані кошти. Йти до юриста, і можливо, першому подавати до суду.
Він звонив в ту шарагу. Вони йому не сказали на яку карту були перераховані гроші. Но на його карти ніяких коштів не зараховувалися.

Не морозитись так точно.
Не нададуть МФО документів.

Не морозитись так точно.
Так МФО не любят этого делать. Умирают все на электронную подпись.

Назад
Угорі