Якщо на ваше ім'я взято кредит.

• Автор теми Автор теми Denis1708
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 33
  • Перегляди Перегляди 1K
Мені просто вже самому стало цікаво, хтось знає реально розкриті справи? Коли отак на наші дані беруть кредити...

Не морозитись так точно.
Вони через 3 роки люблять подавати в суд.
До того треба на руках мати докази, що кредит брав не він.
Йти писати заяву в поліцію, вони цимю будуть займатись. Просити з МФО документи, виписки та картки на які були перераховані кошти. Йти до юриста, і можливо, першому подавати до суду.
Согласна 100%,нужно подготовить какие-то доказательства,и подать в суд.А шараге той,обьясните,что б выслали документи,номер карточки,что сами будете искать кто взял кредит.Будут сопротивляться,но может и повезёт.

мне тут на днях пришел код подтверждение на телефон для входа в шарагу видать кто то хотел влезть!но с моей кредитной историей [censure] бы там шо получилось !
Мне тоже приходило на электронку письмецо со сбросом пароля в шараге, в которой мне не дали. Слава Иисусу - не дадут уже нигде)

Він звонив в ту шарагу. Вони йому не сказали на яку карту були перераховані гроші. Но на його карти ніяких коштів не зараховувалися.
Вот берет распечатку в банке и идёт в суд,или едет в эту шараге,желательно со всех карточек которые у него есть,пусть смотрят транзакции,и решают что делать.

Ну ситуація впринцтпі понятна. Скажу, хай попробує піти до наших палісменів. А там по ситуації. Всім дякую.
Терпіння і удачі всім.

Мне т
мне тут на днях пришел код подтверждение на телефон для входа в шарагу видать кто то хотел влезть!но с моей кредитной историей [censure] бы там шо получилось !
[/QUOT
Мне тоже пару дней назад приходили коды подтверждения от динеро,а потом отказ от выдачи кредита,хотя у меня динеро вообще нету и кабинета там нету

А мне на начале прострочка пришел код с пром.юа,код подтверждения какой-то.Я сразу пароль поменяла.Это тоже кто-то пробовал влезть? Смотрю иногда вроде все нормально,я правда не продаю,а иногда покупаю.

Він звонив в ту шарагу. Вони йому не сказали на яку карту були перераховані гроші. Но на його карти ніяких коштів не зараховувалися.
??А вони і не скажуть на яку карту перерахували ,бо це нібито вони так зберігають персональні дані клієнта. І все!!

Йому і не скажуть. Тільки через адвокатський запит, або через поліцію. Вони повинні витребувати всі документи, якщо їх штурхати . Бо через пару років може вже сума за 100к бути, суд пройти заочно. І тоді буде вже більше проблем, ніж зараз з витребуванням документів

Назад
Угорі