Які банки не підключені до АСВП?

• Автор теми Автор теми Dyadjko
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 175
  • Перегляди Перегляди 47K

почему бы и нет...

первый раз слышу и с меня не берут и не только с меня...

он у многих не сильно понятный...
Спросила в чате Нова пей у оператора.

1) оплачивать покупки на Temu, AliExpress невозможно. У них нет поддержки других валют и двойной конвертации.
2) добавить в Google pay и рассчитываться их картой в Украине можно.

1) оплачивать покупки на Temu, AliExpress невозможно. У них нет поддержки других валют и двойной конвертации.

это для меня новость, ну наверное это не на долго, они только начали развивать этот продукт...

Я просто нею користуюся , зп в приваті то знімаю кожного місяця 14200, решту що залишається дзвоню до виконавця і вона списує на вп, але поки якась адекватна попалася, бо чекаю виконавчого ві кк, думаю що скоро являться, то незнаю чого чекати
Питаю,бо чув таке,що якщо прийде зарплатня, наприклад на той же А-банк,то якщо картка була активна,після надходження зарплати одразу заблокують

Питаю,бо чув таке,що якщо прийде зарплатня, наприклад на той же А-банк,то якщо картка була активна,після надходження зарплати одразу заблокують
Надходження коштів на рахунок жодним чином не впливає на її блокування. Просто непідключення А-банку до АСВП вже стало "таєницею Полішинеля", тобто всі думаю, що про це ніхто не знає.
Але ретиві приватні виконавці постанови про арешт в А-банк направляють і нічого з цим не поробишь.
Тут вже "как карта ляжет"...

Скажу по собственному опыту. На мне 3 провадження. В прошлом году наложили аресты, пользовался Приват, Моно и А банк, плюс зарплатка Укрсиб. После наложения ареста Приват и Укрсиб заблочили сразу, Моно предупредил что был запрос на арест и на следующий день заблочил. А банк нет. Но... Уже в этом году, в октябре, заблочил и А банк, карта была для выплат, поэтому ничего не зачислялось, только то, что положу сам, платил комуналку, так вот, после очередного пополнения на 5 к. и проведя основные платежи, заблочили и они(( Сейчас пользуюсь Приватом, выделил счет для платежей с лимитом 14200, но там меньше проходит как правило.

Скажу по собственному опыту. На мне 3 провадження. В прошлом году наложили аресты, пользовался Приват, Моно и А банк, плюс зарплатка Укрсиб. После наложения ареста Приват и Укрсиб заблочили сразу, Моно предупредил что был запрос на арест и на следующий день заблочил. А банк нет. Но... Уже в этом году, в октябре, заблочил и А банк, карта была для выплат, поэтому ничего не зачислялось, только то, что положу сам, платил комуналку, так вот, после очередного пополнения на 5 к. и проведя основные платежи, заблочили и они(( Сейчас пользуюсь Приватом, выделил счет для платежей с лимитом 14200, но там меньше проходит как правило.
На картку "Аваля" будуть надходити кошти з іншої організації(зарплата) .чи будуть зараховуватися кошти і залишатися на картці без права зняття (накопичуватися)?Зарплата основна в Приваті ( отримую 14 200)
*По виконавчому виплачую 20% з зарплати (14200) банк "Приват" (зарплатна картка) - але по роботі потрібно відкрити картку в "Авалі"-її теж арештують -але чи будуть на неї нараховуватися кошти без права зняття готівки ?*

Останнє редагування модератором:
На картку "Аваля" будуть надходити кошти з іншої організації(зарплата) .чи будуть зараховуватися кошти і залишатися на картці без права зняття (накопичуватися)?Зарплата основна в Приваті ( отримую 14 200)

*По виконавчому виплачую 20% з зарплати (14200) банк "Приват" (зарплатна картка) - але по роботі потрібно відкрити картку в "Авалі"-її теж арештують -але чи будуть на неї нараховуватися кошти без права зняття готівки
А як відбувається далі, якшо в мене відкрите 1 провадження, в приваті видатковий рахунок на 14.200, то якщо на днях відкриють друге провадження , то інший виконавець знову блочить рахунок?

А як відбувається далі, якшо в мене відкрите 1 провадження, в приваті видатковий рахунок на 14.200, то якщо на днях відкриють друге провадження , то інший виконавець знову блочить рахунок?
Ні. Банк відмовить.

А хто що скаже стосовно ПУМБа? Блокують гривневі карти?

А

Можна питання трохи не в тему
Чи може приватний виконавець самостійно списати кошти з заблокованої картки в рахунок погашення боргу?
Може, через банк. У мене так списали 1 раз, але я сама писала виконавцю, тоді бухгалтерія на роботі так і не почала перераховувати, хоча пройшло міс 4 після отримання постанови

А

Можна питання трохи не в тему
Чи може приватний виконавець самостійно списати кошти з заблокованої картки в рахунок погашення боргу?
Може ,направивши платіжку в банк.. Якщо рахунок видатковий,то може списати те,що більше дозволеної суми.

добираются, но почему-то не блокируют..
Как узнали что исполнитель добрался? Сообщение в приложении? У меня сегодня вот. В Приват24 и на почту пришло письмо про арест счётов (3 раз за год), карту Нова пей только вчера открыла, сижу переживаю 🤔 В приложении информации пока никакой

Назад
Угорі