Які банки не підключені до АСВП?

• Автор теми Автор теми Dyadjko
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 175
  • Перегляди Перегляди 47K
виконавче провадження повернено стягувачу, але рахункі в моно і приваті заблоковані, а-банк не блокє 2-3 роки користуюсь, якщо відкрию рахунок у якому іншому банку його заблокуют

У моєму випадку заблокував аваль, приват, моно і сенс. Ощад користуюся двома рахунками без проблем

У моєму випадку заблокував аваль, приват, моно і сенс. Ощад користуюся двома рахунками без проблем
це залежить від виконавця, значить просто він Вам залишив ощад розблокованим.
у мене теж таке було, що 1 лишив розблокований, але з часом і його заблокував

це залежить від виконавця, значить просто він Вам залишив ощад розблокованим.
у мене теж таке було, що 1 лишив розблокований, але з часом і його заблокував
У моєму випадку було 4 виконавця, 3 приватних і 1 державний. Ні один не блокував, в асвп переглядала постанови, то до ощаду вони і не направляли їх. І юрист сказав відразу, що за ощад можна не перейматись.

Подскажите пожалуйста по поводу глобус банка! Блокирует??

Блокують рахунки усі банки,але як вони це роблять-незрозуміло.Ніхто не взмозі послати ДВ чи ПВ якщо він надіслав листа до банку на стягування коштів по рішенню суда.Не блокують лише зарплатний рахунок,з якого буде надходити проплата боргу із ЗП.Банкі розкривають банківську таємницю по запиту виконавців на раз-два.Що,для чого,коли та як і скільки грошей за який період проходить і по барабану їм.

Блокують рахунки усі банки,але як вони це роблять-незрозуміло.Ніхто не взмозі послати ДВ чи ПВ якщо він надіслав листа до банку на стягування коштів по рішенню суда.Не блокують лише зарплатний рахунок,з якого буде надходити проплата боргу із ЗП.Банкі розкривають банківську таємницю по запиту виконавців на раз-два.Що,для чого,коли та як і скільки грошей за який період проходить і по барабану їм.
не совсем так, но то такое

Хочу відкрити картку, поки розберуся з арештованою. Я в курсі, що банк має повідомити виконавця про відкриття рахунку, але на те піде деякий час.
Теж цікавить дане питання,

В Ощад я думаю лучше не открывать счета, мне кажется он как и Примат банк, может конечно я зря наговориваю и просто нагнетаю, но всё же )
Ощад заблокував на наступний день після відкриття рахунку
В мене Ощад не блокував, а моно і востока зразу після відкриття вп.
Ощад мене заблокував на наступний день після відкриття рахунку
Мені Ощад заблокував на наступний день після відкриття

Останнє редагування:
Назад
Угорі