Яка заява виконавцю краще?

• Автор теми Автор теми Кларк Кент
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 110
  • Перегляди Перегляди 4K
Треба знову пояснення, в мене на карті для соц виплат стоїть арешт на суму 45 000, сьогодні зайшла а там вже 41000, бо вчора надійшли кошти на дітей, то як розуміти, вони зарахуються на вп, чи ні? Поясніть
Є транзакція про списання цих коштів?

Треба знову пояснення, в мене на карті для соц виплат стоїть арешт на суму 45 000, сьогодні зайшла а там вже 41000, бо вчора надійшли кошти на дітей, то як розуміти, вони зарахуються на вп, чи ні? Поясніть
Зменшилась сума арешту,так як кошти надійшли. Якщо виконавець не спише ,то вони на рахунку залишаться,після того,як розблокує банк. Але ж у Вас Ощад,а з досвіду форумчан,Ощад працює тількі по листах Укрпоштою. А це довго. Переведіть краще виплати на пошту. Може бути так,що наступні виплати прийдуть на заблокований рахунок.

Зменшилась сума арешту,так як кошти надійшли. Якщо виконавець не спише ,то вони на рахунку залишаться,після того,як розблокує банк. Але ж у Вас Ощад,а з досвіду форумчан,Ощад працює тількі по листах Укрпоштою. А це довго. Переведіть краще виплати на пошту. Може бути так,що наступні виплати прийдуть на заблокований рахунок.
Так наступні через місяць будуть, тому з понеділка йду в соц захист буду переводити на пошту, мене саме ці цікавили, що з ними

А якщо пепеведуть виплати на пошту, то виконавець до них не добереться? Хм🤔

Oxik, зачем вы цитируете свои же сообщения??

Oxik, зачем вы цитируете свои же сообщения??
Та це я напевно на автоматі🤦‍♀️ щойно помітила🙈
А якщо переведуть виплати на пошту, то виконавець до них не добереться? Хм🤔

Назад
Угорі