Щоденник Як жити з цими МФО?

• Автор теми Автор теми Katrina23
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 127
  • Перегляди Перегляди 6K

Katrina23

Форумчанин
Дописи
60
Реакції
16
Бали
283
Katrina23 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго вечора! Я як і всі потрапила в боргову яму(((Що тепер робити і як жити?Все починалось с того,що в мене був кредит в банку ПУМБ,я вийшла в декрет і платити не змогла! На свою голову взяла кредит в Биз позика ( не прочитавши добре договір) і понеслась(Щоб закривати цей кредит,брала МФО...Поки давали кошти якось перекривала платежі! А потім пішли прострочення((спочатку Е-гроші,манівео,кредит плюс,топ 1,аванскредит і т.д. Сьогодні просрочка в кредит на все( тіло 29.500, майже виплатила з тими відсотками,але останні 3платежі немає грошей)Двоє дітей,чоловік військовий,не знав,подзвонили з Кредит+ йому( довго вислуховувала моралі!)Грошей немає зараз...Чоловік тільки знає про дві МФО,як сказати за всі незнаю... Буває жити не хочеться,так задовбують....Добре,що натрапила до вас...Е-гроші зробили відступлення прав до Топ1.Телефон уже червоний від дзвінків(((а що далі буде? То повна *опа!!!!Дуже боюсь дзвінків до оточення(( Начитавшись про Кредит кассу,то взагалі страшно стало! Вибачте за довгий текст))

!Дуже боюсь дзвінків до оточення((
Бояться их не надо, это всего лишь звонки. Надо лишь принять, что они скорее всего точно будут. И подготовить свое окружение заранее, сыграть на опережение.

Доброго вечора! Я як і всі потрапила в боргову яму(((Що тепер робити і як жити?Все починалось с того,що в мене був кредит в банку ПУМБ,я вийшла в декрет і платити не змогла! На свою голову взяла кредит в Биз позика ( не прочитавши добре договір) і понеслась(Щоб закривати цей кредит,брала МФО...Поки давали кошти якось перекривала платежі! А потім пішли прострочення((спочатку Е-гроші,манівео,кредит плюс,топ 1,аванскредит і т.д. Сьогодні просрочка в кредит на все( тіло 29.500, майже виплатила з тими відсотками,але останні 3платежі немає грошей)Двоє дітей,чоловік військовий,не знав,подзвонили з Кредит+ йому( довго вислуховувала моралі!)Грошей немає зараз...Чоловік тільки знає про дві МФО,як сказати за всі незнаю... Буває жити не хочеться,так задовбують....Добре,що натрапила до вас...Е-гроші зробили відступлення прав до Топ1.Телефон уже червоний від дзвінків(((а що далі буде? То повна *опа!!!!Дуже боюсь дзвінків до оточення(( Начитавшись про Кредит кассу,то взагалі страшно стало! Вибачте за довгий текст))
У Вас двоє дітей і чоловік-військовий,а Ви дзвінків боїтесь? Зараз,в наших умовах життя?

У Вас двоє дітей і чоловік-військовий,а Ви дзвінків боїтесь? Зараз,в наших умовах жит

У Вас двоє дітей і чоловік-військовий,а Ви дзвінків боїтесь? Зараз,в наших умовах життя?
Я розумію реалії сьогодення!Зараз за все страшно,за чоловіка( хоч він далеко,але не на 0),за дітей! А ще буде осуд з оточення за ці позики((

Як жити? дуже легко...

Я розумію реалії сьогодення!Зараз за все страшно,за чоловіка( хоч він далеко,але не на 0),за дітей! А ще буде осуд з оточення за ці позики((
Всем плевать на ваши долги. Почти у каждого есть долги, если не по кредитам, то по коммуналке.
Сейчас такое время, что у каждого куча своих проблем, денёк поосуждают и забудут. Так что выдыхайте и занимайтесь детьми. А кредиты со временем закроете

Боятися МФО не варто. Ми морально з вами, вас підтримуємо. Дзвонити вони можуть, але замість такої реакції, що жити не хочеться ,краще мати злість на них. Колектори - це найбільше лайно. Вони сидять в теплі і псують життя нормальним людям. Щодо оточення, нормальні люди вас зрозуміють і не будуть на калів реагувати. Нехай ці люди говорять, що вас не знають і посилають калів куди подалі.
Зараз найголовніше - це діти та чоловік , який зараз в армії.
В мене тато в армії, я теж калів ненавиджу всією душею. Коли хвилюєшся за рідну людину, а тут всяке колекторське лайно дзвонить на телефон

Ну в смислі) звичайно жити. Більше вам скажу, як перестала їм пролонгувати і всі гроші на це витрачати, то життя стало яскравіше) троє діток, робимо ремонт. Працюю, все чудово) закриваю по мірі можливості. Ну типу одне мфо в місяць і за тіло))

Дякую за підтримку!
Ну в смислі) звичайно жити. Більше вам скажу, як перестала їм пролонгувати і всі гроші на це витрачати, то життя стало яскравіше) троє діток, робимо ремонт. Працюю, все чудово) закриваю по мірі можливості. Ну типу одне мфо в місяць і за тіло))
Ви молодець! А дзвінками дістають сильно? Чи може сімку поміняти?

Дякую за підтримку!

Ви молодець! А дзвінками дістають сильно? Чи може сімку поміняти?
А Вас хтось змушує з ними спілкуватись ,можете змінити ,можете поставити блок на невідомі ,їм розмови не потрібні - потрібні грошенята ,ідіть в протермінування і нічого не бійтесь ,і очікуйте вигідних пропозицій для себе ,буде бажання ,можливість почнете закривати

Я о це зараз, завдяки цьому форуму, взагалі ставлення до боргів передумав.
Дзвінки? Стоїть прога Фільтр Дзвінкив, і до побачення, працювати то треба, і багато.
Спочатку дивився хто дзвонить, зараз взагалі може в пару днів один раз передивлюсь.
Перестав переїдати і почав більш-менш спокійно спати.
Закрив одразу найпроблемніші та найменші займи, завдяки цьому форуму, дізнався які краще закрити в перший час.
В УБКІ встановив режим сніжинки.
Лудоманії в мене нема, але перед війною любив поспускати гроші на гульки, зараз теж буває, що хочеться якусь фігню купити, але вже так не погуляєш.
Рідні та найкращий друг знають за мої проблеми, посварили, але що далі. Ніхто поки не відмовився. За декілька місяців планую повністю розрахуватись

А Вас хтось змушує з ними спілкуватись ,можете змінити ,можете поставити блок на невідомі ,їм розмови не потрібні - потрібні грошенята ,ідіть в протермінування і нічого не бійтесь ,і очікуйте вигідних пропозицій для себе ,буде бажання ,можливість почнете закривати
Дякую)

5 років живу з ними✌️

Це які нервові клітини треба мати,щоб не думати про їх?!
Ай,та на початку протермінування нікудишні були,з часом звикається до всього😉Є в житті набагато важливіші речі,за які потрібно думати🫶

Це які нервові клітини треба мати,щоб не думати про їх?!
головне не не думати, а уявити найгірші наслідки і свою реакцію на їх дії. якщо є план - нічого не страшно.
а може й страшно, але хоч план є, то спокійніше. ми ж тут все таки не роботи, аби бути буддистськими старцями всім

Останнє редагування:
Назад
Угорі