Katrina23
Форумчанин
- Дописи
- 60
- Реакції
- 16
- Бали
- 283
Katrina23 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго вечора! Я як і всі потрапила в боргову яму(((Що тепер робити і як жити?Все починалось с того,що в мене був кредит в банку ПУМБ,я вийшла в декрет і платити не змогла! На свою голову взяла кредит в Биз позика ( не прочитавши добре договір) і понеслась(Щоб закривати цей кредит,брала МФО...Поки давали кошти якось перекривала платежі! А потім пішли прострочення((спочатку Е-гроші,манівео,кредит плюс,топ 1,аванскредит і т.д. Сьогодні просрочка в кредит на все( тіло 29.500, майже виплатила з тими відсотками,але останні 3платежі немає грошей)Двоє дітей,чоловік військовий,не знав,подзвонили з Кредит+ йому( довго вислуховувала моралі!)Грошей немає зараз...Чоловік тільки знає про дві МФО,як сказати за всі незнаю... Буває жити не хочеться,так задовбують....Добре,що натрапила до вас...Е-гроші зробили відступлення прав до Топ1.Телефон уже червоний від дзвінків(((а що далі буде? То повна *опа!!!!Дуже боюсь дзвінків до оточення(( Начитавшись про Кредит кассу,то взагалі страшно стало! Вибачте за довгий текст))