В мене шок.Почну з того що мій наречений поїхав лише на 1 місяць.Працює сапером.Під керівництвом проходить розмінування територій.Я звісно перепрошую, але на роботу він не вийде навіть маючи легенький перегар.Я знаю цю людину,і я в ній впевнена.
Вчора буквально він мені скинув скрін де його теперішній номер намагаються замінити на номер його брата.
Також при всій повазі до людей які мені "висунули свої теорії":мені особисто відомо що навіть дивлячись на овер дофіга жостку перевірку мфо(фото ,дзвінки)оформити кредит можна ,а особливо якщо маєш паспортні дані.Ніхто документи не ховав,адже не знали що він таке вчверить. І особисто я памятаю що раніше був перелік мфо без фото фіксації.А телефонні дзвінки-ну це вибачте,я ж не знаю де він лазить і з ким спілкується.Невже проблема дати "подрузі"трубку?
Елементарно коли мій наречений отримав смс,був дзвінок до батьків,які підтвердили що його брат дійсно хотів взяти позику(він їм це підтвердив)і перед цим зник на добу ,вийшов в магазин і зник.Ви реально думаєте що це мій наречений знову щось "замишляє"?
ну просто ппц.Певно я настільки схожа на ідіотку, яка набралася з хлопцем кредитів і вирішила сюди написати щоб ви насварили його братика.Є проблема,мені потрібна була Ваша порада.Я задовбалась пояснювати що документи не важко знайти ,особливо якщо живуть в 1 кімнаті.
Немає слів.
скрін додаю.