Як запретити оформлювати кредити?

• Автор теми Автор теми АлинаП
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 121
  • Перегляди Перегляди 3K
Может тут сам муж не договаривает что-то...
Но ситуация запутанная :dntknw:
вони проживають в гуртожитку,бралися кредити раніше.Він всі далі зберіг і почав набиратися позик.Зникали гроші гаманців.Почалися дзвінки і все що потрібно-виплатили.Пів року все було спокійно і знову те саме.Там де раніше брав -знову бере
вони проживають в гуртожитку,бралися кредити раніше.Він всі далі зберіг і почав набиратися позик.Зникали гроші гаманців.Почалися дзвінки і все що потрібно-виплатили.Пів року все було спокійно і знову те саме.Там де раніше брав -знову бере
*дані

я розумію про що Ви,ось тільки я не знаю яким чином він діставав документи.Перепрошую за те ,що кричу Караул(Я хочу лише допомогти.
Ну так робіть щось.Якщо наркоман,на лікування.Набрав кредитів в поліцію.Більш ніяк ви не допоможете.

Знаю, время и деньги, но просто сменить паспорта родным и его не посвящать в это. И обязательно написать заяву в полицию об утере документов

У вас уже больше года просрочки?
И 20 мфо если не ошибаюсь.
Может просто действительно это всё каллекторы выдумывают?
моя ситуація-це окремо.Ми познайомились і я дізналась за його проблему.
Вперше в них виникла ця ситуація 2 роки тому.Анкети на сайтах мфо на імена його рідних,і на його особисто були до нашого знайомства.

моя ситуація-це окремо.Ми познайомились і я дізналась за його проблему.
Вперше в них виникла ця ситуація 2 роки тому.Анкети на сайтах мфо на імена його рідних,і на його особисто були до нашого знайомства.
Скільки часу брат вашого чоловіка наркоман?Чи це рідні вирішили що набрався значить наркоман?

Він наркоман, як вони діють? Крадуть гроші у родичів, ті потім ховають, виносять з дому речі, просто люди не передбачили ситуацію, що кредит по їх докази син оформить і надійно не сховали. До того ж коли ви живете з батьками чи приїжаєте в гості до них, невже ви не знаєте де зазвичай документи лежать чи немає можливості їх знайти?
Я особисто не "риюсь" в речах.З ними я не живу.Проблема виникла до мого "появлення" в цій сімї.Я блін хочу тільки допомогти.Вони живуть в гуртожитку.1 кімната.Блін ,ну кажись там і шукати толком не потрібно.

Відправити на примусове лікування.
surgeon.gif

Я особисто не "риюсь" в речах.З ними я не живу.Проблема виникла до мого "появлення" в цій сімї.Я блін хочу тільки допомогти.Вони живуть в гуртожитку.1 кімната.Блін ,ну кажись там і шукати толком не потрібно.
Не нужно ничего делать.
Он много кредитов на вас не наберёт.
Один , ну два. Очень мало мфо ,которые выдают на чужую карту.
В банк он вообще не рыпнется.
Лечите его лучше.

Скільки часу брат вашого чоловіка наркоман?Чи це рідні вирішили що набрався значить наркоман?
почалося все з 20.Ця тема для них дуже проблемна.Далі його відправили в село,щоб він не спілкувався з"друзями".Все наче стало краще.
Ні,висновки зробили дивлячись на його поведінку і на пігулки які знаходили.
Знаєте,це для них важка тема.Мені багато чого недоговорюють.Я розумію чому...
Я хочу лише дізнатися як зробити так,щоб цього не повторювалось.Особисто я спробую зробити все,щоб допомогти їм.

почалося все з 20.Ця тема для них дуже проблемна.Далі його відправили в село,щоб він не спілкувався з"друзями".Все наче стало краще.
Ні,висновки зробили дивлячись на його поведінку і на пігулки які знаходили.
Знаєте,це для них важка тема.Мені багато чого недоговорюють.Я розумію чому...
Я хочу лише дізнатися як зробити так,щоб цього не повторювалось.Особисто я спробую зробити все,щоб допомогти їм.
Ну тоді все як вище писали,лікувати і поліція.

нужно было первый раз во всех шарагах закрыть личные кабинеты. либо теперь ничего не платить и никто больше ему займов не даст.

А я всё равно не понимаю как дают :dntknw:
Там кучу всяких смс-ок получаешь и вводишь...плюс у меня 19!!!!их (а было 24) и везде нужно было фото лица с паспортом...

наскільки я знаю він взяв дані і батьків,і мого майбутнього чоловіка і перераховував грн на чужу карту.
Ну наскільки я знаю,на чужу карту,ніхто нічого не скине.. Потрібна карта людини,на яку оформляється займ

А я всё равно не понимаю как дают :dntknw:
Там кучу всяких смс-ок получаешь и вводишь...плюс у меня 19!!!!их (а было 24) и везде нужно было фото лица с паспортом...
А у меня мало кто фото с паспортом просил.Наверно пару штук из моих 19 мфо!)

А у меня мало кто фото с паспортом просил.Наверно пару штук из моих 19 мфо!)
У меня все почти просили) правда я регистрировался ещё хр.н знает когда)) щас смотрю можно чтоб быстрее через bank id так там уже фотка подвязана с привата.

У меня все почти просили) правда я регистрировался ещё хр.н знает когда)) щас смотрю можно чтоб быстрее через bank id так там уже фотка подвязана с привата.
Через банк айди только один или два брала)

Назад
Угорі