Як запретити оформлювати кредити?

• Автор теми Автор теми АлинаП
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 121
  • Перегляди Перегляди 3K
Так если б он только на ее мужа брал,я так поняла что и родителей втянул,и на их документы тоже займы брал.
Ну с ними так же я думаю,по этой же схеме! С нариками вообще сложно с.ки портят и себе жизнь и всем,выезжая на том что родная кровь! Я б наверно его в травматологию на лечение точно определил! А так то что с ещё сделать :dntknw:
Я бы и его паспорт забрал на всякий

Я же Вас об этом уже выше спрашивала... Получается, что он пользуется уже существующими учёными записями Вашего жениха в мфо. Так почему жених звонит не в мфо, чтоб об этом сообщить и те заблокировали его аккаунт, а Вам и отцу? ?

У некоторых это на самом деле довольно просто,даже старый не нужно.
К почте если есть доступ то вполне возможно.
Это ещё к почте надо доступ иметь...?Повезло наркоману. Сами предоставили всё на блюдечке. А вообще я писала это к тому,что у тс в сообщении сказано что пытаются изменить,но в скрине что таки изменили. Хотелось бы узнать были ли звонки в контору после подобных манипуляций,но не буду. И так каша в голове. История очень странная. В которую трудно поверить. Ну лично мне. Но так же трудно понять зачем тс врать....Поэтому выход вижу один. Спасать человека. Полиция,лечение, так как это уже дно. Чуда ждать не стоит.

Тут только один выход, не платить, и шараги перестанут давать.

Это ещё к почте надо доступ иметь...?Повезло наркоману. Сами предоставили всё на блюдечке. А вообще я писала это к тому,что у тс в сообщении сказано что пытаются изменить,но в скрине что таки изменили. Хотелось бы узнать были ли звонки в контору после подобных манипуляций,но не буду. И так каша в голове. История очень странная. В которую трудно поверить. Ну лично мне. Но так же трудно понять зачем тс врать....Поэтому выход вижу один. Спасать человека. Полиция,лечение, так как это уже дно. Чуда ждать не стоит.
К почте тоже ж такое) у стариков пароль на листике в документах тут к бабке не ходи) а телефон может быть старый мужа где все есть. А может я загоняюсь с утра :sarcastic: но ситуация х.р пойми согласен!!!

Всім привіт.Ситуація наступна:в мого нареченого є брат(в нього проблеми з наркотиками), оформлює кредити в мікрофінансових устрановах на рідних.Допоможіть вирішити питання(я особисто не знаю як зробити так,щоб він не мав змоги для взяття коштів).Наречений на сході..отримує смс про зміну моб телефону,про те що відмова в видачі кредиту.Як це припинити??
А в полицию не обращались? Может его поймать и в дурку закрыть?
Хоть бы позакрывали эти все шаражки.

щодо заяви про втрату документів-дякую за пораду.Так і зробимо.Щодо лікування-аналогічно питання відкрите.
І дійсно,я писала перед цим дуже багато,а тепер думаю:якого милого я взагалі виправдовуюсь?
Багато моментів я не знаю,як він брав,як він діставав ті документи-мене особисто повністю в цю історію "посвячувати"не будуть.Мені здається то не тема для вихваляння.
Ні батьки,ні наречений ніколи не брали в цих шарагах гроші.Тому мені і скинули скрін,адже вони тупо нуль в даному плані і не знають як діяти.Наречений знає за мої мфо і тому вирішив перепитати чи це шахрайські дії чи проблема та ж що і була.
Взагалом,ще раз дякую тим хто реально дав чітку пораду.Бо в таких ситуаціях я не була,і не знаю дійсно чим допомогти.
А в полицию не обращались? Может его поймать и в дурку закрыть?
Хоть бы позакрывали эти все шаражки.
вчора він зізнався що дійсно знову почав оформляти,і яке рішення приймуть його рідні я ще не знаю.

Останнє редагування:
В мене шок.Почну з того що мій наречений поїхав лише на 1 місяць.Працює сапером.Під керівництвом проходить розмінування територій.Я звісно перепрошую, але на роботу він не вийде навіть маючи легенький перегар.Я знаю цю людину,і я в ній впевнена.
Вчора буквально він мені скинув скрін де його теперішній номер намагаються замінити на номер його брата.

Також при всій повазі до людей які мені "висунули свої теорії":мені особисто відомо що навіть дивлячись на овер дофіга жостку перевірку мфо(фото ,дзвінки)оформити кредит можна ,а особливо якщо маєш паспортні дані.Ніхто документи не ховав,адже не знали що він таке вчверить. І особисто я памятаю що раніше був перелік мфо без фото фіксації.А телефонні дзвінки-ну це вибачте,я ж не знаю де він лазить і з ким спілкується.Невже проблема дати "подрузі"трубку?

Елементарно коли мій наречений отримав смс,був дзвінок до батьків,які підтвердили що його брат дійсно хотів взяти позику(він їм це підтвердив)і перед цим зник на добу ,вийшов в магазин і зник.Ви реально думаєте що це мій наречений знову щось "замишляє"?

ну просто ппц.Певно я настільки схожа на ідіотку, яка набралася з хлопцем кредитів і вирішила сюди написати щоб ви насварили його братика.Є проблема,мені потрібна була Ваша порада.Я задовбалась пояснювати що документи не важко знайти ,особливо якщо живуть в 1 кімнаті.
Немає слів.
скрін додаю.
Вы говорите чушь!) Каким образом Брат-наркоман подписал онлайн-договор, если СМС приходит вашему нареченому??

Я же Вас об этом уже выше спрашивала... Получается, что он пользуется уже существующими учёными записями Вашего жениха в мфо. Так почему жених звонит не в мфо, чтоб об этом сообщить и те заблокировали его аккаунт, а Вам и отцу? ?
Какими учетными записями?? Смс с цифровыми кодами приходит ее жениху. Автор бред рассказывает. Ну неужели один я вижу, что там нихрена не клеится?))
Вибачте,тоді звідки в Credit Plus його номер? :rolleyes:
Жених набрал кредитов и кидает на брата))) Это ясно как день божий)

щодо заяви про втрату документів-дякую за пораду.Так і зробимо.Щодо лікування-аналогічно питання відкрите.
І дійсно,я писала перед цим дуже багато,а тепер думаю:якого милого я взагалі виправдовуюсь?
Багато моментів я не знаю,як він брав,як він діставав ті документи-мене особисто повністю в цю історію "посвячувати"не будуть.Мені здається то не тема для вихваляння.
Ні батьки,ні наречений ніколи не брали в цих шарагах гроші.Тому мені і скинули скрін,адже вони тупо нуль в даному плані і не знають як діяти.Наречений знає за мої мфо і тому вирішив перепитати чи це шахрайські дії чи проблема та ж що і була.
Взагалом,ще раз дякую тим хто реально дав чітку пораду.Бо в таких ситуаціях я не була,і не знаю дійсно чим допомогти.

вчора він зізнався що дійсно знову почав оформляти,і яке рішення приймуть його рідні я ще не знаю.
К сожалению наркомания игромания и все остальное идёт от душевных болезней, не обязательно психических, а потом привыкание и все остальное.
Я алкоголик в длительной завязке и пить начала не просто так.
Может и у него тоже есть проблемы о которых он хотел таким образом забыться...

наречений ніколи не брали в цих шарагах гроші.Тому мені і скинули скрін,адже вони тупо нуль в даному плані і не знають як діяти.Наречений знає за мої мфо і тому вирішив перепитати чи це шахрайські дії чи проблема та ж що і була.
Ну так тем более, если Вы в курсе механизма оформления займов, неужели из скрина Вам не понятно, что жених давно в теме мфо? ?
Какими учетными записями??
В которых зарегистрирован номер жениха, значит смс от шараги у него далеко не первое на его номер...

surgeon.gif
Оффтоп
Подлечишь - отправляй ко мне ... а то шото в морге затишье ))

Вы говорите чушь!) Каким образом Брат-наркоман подписал онлайн-договор, если СМС приходит вашему нареченому??
Какими учетными записями?? Смс с цифровыми кодами приходит ее жениху. Автор бред рассказывает. Ну неужели один я вижу, что там нихрена не клеится?))

Жених набрал кредитов и кидает на брата))) Это ясно как день божий)
окей.Доводити я нічого не буду.
Реально бісить вже.По сто тисяч разів буду писати що всіх деталей я не знаю а у висновку "ви самі понабирали а на брата скидуєте" .Це норм хейтити людину яка звернулась за порадою?!ЯКОГО БІСА МЕНІ БРЕХАТИ?
Це вже занадто.Відповідь на своє запитання я отримала.
І щиро вдячна тим,хто реально допоміг.

он другой номер подвязал, внимательно читайте.
кстати, какое-то время назад заходил в личные кабинеты, то у некоторых контор теперь не нужно вводить пароль. вводишь телефон и приходит смс с кодом для входа. т.е. теперь мошенникам еще легче - не нужен пароль, а всего лишь телефон. а после входа в лк можно и номер сменить и карту.

Останнє редагування:
Це вже занадто.Відповідь на своє запитання я отримала.
Не ображайтесь. Всі хотіли б отримати відповіді на питання. От як Ви вважаєте,звідки номер Вашого нареченого в кредит плюс,якщо він навіть гадки не має що це таке? Можливо ,Ви не все знаєте?

Не ображайтесь. Всі хотіли б отримати відповіді на питання. От як Ви вважаєте,звідки номер Вашого нареченого в кредит плюс,якщо він навіть гадки не має що це таке? Можливо ,Ви не все знаєте?
Нема ни одного нарЭчЭного без шкелетов в шкафу... Только наивные верят в сказки ))

он другой номер подвязал, внимательно читайте.
кстати, какое-то время назад заходил в личные кабинеты, то у некоторых контор теперь не нужно вводить пароль. вводишь телефон и приходит смс с кодом для входа. т.е. теперь мошенникам еще легче - не нужен пароль, а всего лишь телефон. а после входа в лк можно и номер сменить и карту.
Каким образом он другой номер подвязал? Вы во всё верите что вам говорят??)

Как он подвязал другой номер? Как?? Как он зашёл в кабинет и смог провести эту процедуру без согласия бывшего владельца? Почему кабинет был активен у брата ли этого? Ну вот вы вообще понимаете, какая это дичь? Или вам понравилась идея сброса своих займов на плечи неблагополучного родственника?)

Назад
Угорі