Як запретити оформлювати кредити?

• Автор теми Автор теми АлинаП
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 121
  • Перегляди Перегляди 3K
Если оформит кредит, пишите заяву в полицию и братик улетает по ст. мошенничество. Если он нарик, то толку с него на воле нет.

Всім привіт.Ситуація наступна:в мого нареченого є брат(в нього проблеми з наркотиками), оформлює кредити в мікрофінансових устрановах на рідних.Допоможіть вирішити питання(я особисто не знаю як зробити так,щоб він не мав змоги для взяття коштів).Наречений на сході..отримує смс про зміну моб телефону,про те що відмова в видачі кредиту.Як це припинити??
Я ниxepа не понял. Что-то здесь не то.
Ладно он допустим имеет документы человека.
Ладно он допустим даже раздобыл фото с паспортом.

но б л я т ь алё!! Как он подписывает электронные договора СМС-ками, которые приходят на телефон нареченного, который на СходI??
И даже, если он супер-хакер, как он верифицирует карту?

Не н а е б а т ь ли вы нас часом решили?

Автор,шото тут не то.Шото вы нам явно недоговариваете
как вариант... сами набрали и решили спихнуть на крайнего. я вот не представляю поиски документов своей родни... такие вещи не хранятся на виду. да и перезванивают и фото спрашивают с паспортом. и как он мужским голосом за женщин отвечал например?...

как вариант... сами набрали и решили спихнуть на крайнего. я вот не представляю поиски документов своей родни... такие вещи не хранятся на виду. да и перезванивают и фото спрашивают с паспортом. и как он мужским голосом за женщин отвечал например?...
Да ладно поиски документов. Как он договор подписал, если СМС брат получает?

Позвольте я выдвину теорию как оно на самом деле.

Брат на востоке Украины. При всем уважении к военным, но многие из них на востоке Украины - мягком скажем ведут себя не очень деликатно. Многие там начали бухать, стали наркоманами и занялись не очень легальными бизнес-делишками. Это не камень в огород АТОшников, но думаю те, кто знаком с ситуацией знает о чем я говорю.

И вот этот вояка лихой решил набрать там кредитов (а точнее - займов) в МФО.
ЯСЕН х*р начался обзвон родни. Но герой войны не будет портить свою репутацию, поскольку в семье есть братишка, который балуется травушкой-муравушкой.

Вывод очевиден - спихнуть все на него+у него есть приводы в МФО ранее.

Вот моя гипотеза.

Ото скорее всего.А иначе надо быть уж очень продвинутым мошенником,чтоб взять займ на чужие доки

ignatov В мене шок.Почну з того що мій наречений поїхав лише на 1 місяць.Працює сапером.Під керівництвом проходить розмінування територій.Я звісно перепрошую, але на роботу він не вийде навіть маючи легенький перегар.Я знаю цю людину,і я в ній впевнена.
Вчора буквально він мені скинув скрін де його теперішній номер намагаються замінити на номер його брата.

Також при всій повазі до людей які мені "висунули свої теорії":мені особисто відомо що навіть дивлячись на овер дофіга жостку перевірку мфо(фото ,дзвінки)оформити кредит можна ,а особливо якщо маєш паспортні дані.Ніхто документи не ховав,адже не знали що він таке вчверить. І особисто я памятаю що раніше був перелік мфо без фото фіксації.А телефонні дзвінки-ну це вибачте,я ж не знаю де він лазить і з ким спілкується.Невже проблема дати "подрузі"трубку?

Елементарно коли мій наречений отримав смс,був дзвінок до батьків,які підтвердили що його брат дійсно хотів взяти позику(він їм це підтвердив)і перед цим зник на добу ,вийшов в магазин і зник.Ви реально думаєте що це мій наречений знову щось "замишляє"?
ну просто ппц.Певно я настільки схожа на ідіотку, яка набралася з хлопцем кредитів і вирішила сюди написати щоб ви насварили його братика.Є проблема,мені потрібна була Ваша порада.Я задовбалась пояснювати що документи не важко знайти ,особливо якщо живуть в 1 кімнаті.
Немає слів.
скрін додаю.

Вкладення

• 129719145_674828783204491_4727711706813508503_n.webp
    129719145_674828783204491_4727711706813508503_n.webp
    8.8 Кб · Перегляди: 41
Останнє редагування модератором:
В мене шок.Почну з того що мій наречений поїхав лише на 1 місяць.Працює сапером.Під керівництвом проходить розмінування територій.Я звісно перепрошую, але на роботу він не вийде навіть маючи легенький перегар.Я знаю цю людину,і я в ній впевнена.
Вчора буквально він мені скинув скрін де його теперішній номер намагаються замінити на номер його брата.

Також при всій повазі до людей які мені "висунули свої теорії":мені особисто відомо що навіть дивлячись на овер дофіга жостку перевірку мфо(фото ,дзвінки)оформити кредит можна ,а особливо якщо маєш паспортні дані.Ніхто документи не ховав,адже не знали що він таке вчверить. І особисто я памятаю що раніше був перелік мфо без фото фіксації.А телефонні дзвінки-ну це вибачте,я ж не знаю де він лазить і з ким спілкується.Невже проблема дати "подрузі"трубку?

Елементарно коли мій наречений отримав смс,був дзвінок до батьків,які підтвердили що його брат дійсно хотів взяти позику(він їм це підтвердив)і перед цим зник на добу ,вийшов в магазин і зник.Ви реально думаєте що це мій наречений знову щось "замишляє"?

ну просто ппц.Певно я настільки схожа на ідіотку, яка набралася з хлопцем кредитів і вирішила сюди написати щоб ви насварили його братика.Є проблема,мені потрібна була Ваша порада.Я задовбалась пояснювати що документи не важко знайти ,особливо якщо живуть в 1 кімнаті.
Немає слів.
скрін додаю.
если вы невинны, нет смысла оправдываться. и да, я бы не жила с "наркоманом" братом в одной комнате. доверяй, но проверяй!

Факт те,що він втягує своїх близьких в кредити.
Яким чином він це робить-я не знаю!Я звернулась до Вас не розписувати всю схему як беруться кредити,я звернулась дійсно за допомогою.Хакер він чи ні-не знаю. Хвилювання його батьків ,хвилювання мого нареченого я бачу.Ніхто не хоче Вас обманювати.

Яким чином він це робить-я не знаю!Я звернулась до Вас не розписувати всю схему як беруться кредити,я звернулась дійсно за допомогою.Хакер він чи ні-не знаю. Хвилювання його батьків ,хвилювання мого нареченого я бачу.Ніхто не хоче Вас обманювати.
выше дали хороший совет: поменяйте документы и заявление о потере их отнесите в полицию. поверьте, все волнуются : и те у кого долги тоже . сколько тут постов было о том что из дома выгоняют родственника изза скандалов о его кредитах.. подстрахуйтесь.

Останнє редагування:
Мы это понимаем,не волнуйтесь.. Наверно действительно только смена документов поможет,и их после этого спрятать,так чтобы не нашел..И лечить бы его,дать шанс человеку..

Змініть документи як варіант. Поліція-заява-оглошення в газеті-новий паспорт

На самом деле ситуация конечно пиз@ец! И ментам не сдаш,и бить не поможет! А мфо побоку,они дали и спрашивать с мужа будут. Реально может документы сменить? Хотя не уверен что они на старые давать не будут. К ментам то всеравно не пойдете потом.проверте кредит историю чтоб понять где брал,заберите у него телефон и посмотрите куда подвязывал на какую почту поудалять почты,выбросить его сим,а лучше оформить ее на свой паспорт,короче сделать так чтоб он не смог восстановить входы. Подключить оповещение с кредит истории чтоб при ее запросах смс приходила кто запрашивает,можно будет набрать их сказать не давайте,да и понимать будете что происходит.

Мы это понимаем,не волнуйтесь.. Наверно действительно только смена документов поможет,и их после этого спрятать,так чтобы не нашел..И лечить бы его,дать шанс человеку..
Не допоможе. Доки людина сама не забажає вилікуватись, можеш робити з нею що хочеш - нічого не допоможе. Занадто багато прикладів такого примусового лікування бачив.
У вас один варіант. Зробити все для того щоб його життя в пекельну оперу перетворилось. Тільки тоді коли людина пройде через вогонь і воду вона зміниться, або в R. I. P. Іншого не дано. Або сам забажає стати людиною, або могила виправить.

На самом деле ситуация конечно пиз@ец! И ментам не сдаш,и бить не поможет! А мфо побоку,они дали и спрашивать с мужа будут. Реально может документы сменить? Хотя не уверен что они на старые давать не будут. К ментам то всеравно не пойдете потом.проверте кредит историю чтоб понять где брал,заберите у него телефон и посмотрите куда подвязывал на какую почту поудалять почты,выбросить его сим,а лучше оформить ее на свой паспорт,короче сделать так чтоб он не смог восстановить входы. Подключить оповещение с кредит истории чтоб при ее запросах смс приходила кто запрашивает,можно будет набрать их сказать не давайте,да и понимать будете что происходит.
Так если б он только на ее мужа брал,я так поняла что и родителей втянул,и на их документы тоже займы брал.

Назад
Угорі