Як запретити оформлювати кредити?

• Автор теми Автор теми АлинаП
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 121
  • Перегляди Перегляди 3K
Та хто його знає.Но щось тут не сходиться,і це факт.
Він наркоман, як вони діють? Крадуть гроші у родичів, ті потім ховають, виносять з дому речі, просто люди не передбачили ситуацію, що кредит по їх докази син оформить і надійно не сховали. До того ж коли ви живете з батьками чи приїжаєте в гості до них, невже ви не знаєте де зазвичай документи лежать чи немає можливості їх знайти?

Він наркоман, як вони діють? Крадуть гроші у родичів, ті потім ховають, виносять з дому речі, просто люди не передбачили ситуацію, що кредит по їх докази син оформить і надійно не сховали. До того ж коли ви живете з батьками чи приїжаєте в гості до них, невже ви не знаєте де зазвичай документи лежать чи немає можливості їх знайти?
Так вот именно, родители знают, что сын наркоман, невестка вся в долгах и просто оставили свои документы и карты на столе?
Я считаю, что автор что то не доказывает.
Это моё мнение и я не навязываю.

Ну напевно мені вони не треба просто.Але і наркоман він напевно не місяць і не два.В таких випадках ховають усе і найдалі.Перестраховуються і всіх випадках.І коли вже один раз платили,думаю навчені.
Так вот именно, родители знают, что сын наркоман, невестка вся в долгах и просто оставили свои документы и карты на столе?
І я так думаю.Щось не до сказують,бо от що а документи хрен би він знайшов.

Всім привіт.Ситуація наступна:в мого нареченого є брат(в нього проблеми з наркотиками), оформлює кредити в мікрофінансових устрановах на рідних.Допоможіть вирішити питання(я особисто не знаю як зробити так,щоб він не мав змоги для взяття коштів).Наречений на сході..отримує смс про зміну моб телефону,про те що відмова в видачі кредиту.Як це припинити??
Тоесть, у Вашего жениха есть акк на сайтах мфо, а брат получил к нему доступ? ?

Покажите мне человека который не делает ошибок и может все предусмотреть!? Ну шла мама в пенсионный, положила паспорт в сумочку, оставила без присмотра на минутку. Миллион вариантов, наркоман в поисках наживы очень хитрый и т.д.

Є ще варіант, тим хто "в зоні ризику", закрити можливість оформлення кредитів собі, через убкі. Там якась послуга є, що навіть кредитну історію не глянуть без підтвердження з телефону власника.

Якщо брат понаоформляв кредити без відома, то скоріш скоріш за все їх ніхто не сплачує, бо про них нікому не відомо. А це означає, що кредитна історія вже підпорчена. Отже, кредит вже ніхто нікому не видасть.
Та все одно якась така заплутана історія..
У мене в невістки син набирався, то вона вкожну організацію листи писала щоб не давали.
Це не допоможе, на жаль. Навіть банки не звертають уваги на такі заяви.

Покажите мне человека который не делает ошибок и может все предусмотреть!? Ну шла мама в пенсионный, положила паспорт в сумочку, оставила без присмотра на минутку. Миллион вариантов, наркоман в поисках наживы очень хитрый и т.д.
Я всё понимаю. Я не спорю с вами.
Просто не верю в эту историю.
Почему автор не отвечает?
Я б уже рвала и метала по форуму и отвечала всем.

Мені приховувати нічого.Він робити фото документів,і перераховував кошти на чужу карту.Ні блін як є.Мені нічого приховувати(я дійсно не знаю як це все зробити щоб він не мав змоги більше брати ці позики
В полицию идите, это называется мошенничество.

Ну а як це можливо.Ну блін,чесно я паспорт батьків за все життя 2 рази бачила.І тим більше,якщо рідні знають ситуацію з середини,тримати документи на видному місці,АБСУРД.А тепер кричать караул.
я розумію про що Ви,ось тільки я не знаю яким чином він діставав документи.Перепрошую за те ,що кричу Караул(Я хочу лише допомогти.

Назад
Угорі