Щоденник Як я загнала сама себе в мфошки

• Автор теми Автор теми Kostanta
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 120
  • Перегляди Перегляди 6K
Маю кредити в таких МФО
Е-воши 5000 тіло
Селфі кредит 3600 тіло(але внесла їм 1600 вони їх списали у відсотки)
Слон 1000
Мілоан 1100
Тенго 1100
Аванскредіт 2000
Топ1 2000
КредітСенд 1450
Кредос 2500
Кредіт7 1000
Майже місяць просрочки ,брала щоб закрити інші
Мала свій інстаграм магазин дохід був +-7500
Але інстаграм заблокував сторінку магазину,я залишилась без доходу,чоловік про кредити не знає ,брала їх на розвиток магазину й була впевнена що зможу повернути,тепер маю дохід 0 ,деякі кредити пролонгувала,тепер не буду таке робити
Буду закривати як будуть гроші
Пи.си
Спочатку було дуже важко морально,після того як скачала Антиколектор стала трішки простіше до цих мфошників відноситися,
Хочеться скоріше закрити їх і забути ,але фінансових можливостей немає
Єгроші продали кредітпромінвест почався треш обдзвонили всіх і сказали що я їх вказала ,чи є якась управа 5а них
Єгроші продали кредітпромінвест почався треш обдзвонили всіх і сказали що я їх вказала ,чи є якась управа 5а них
Ще сказали що якщо я не заплачу то будуть віддавати ті до кого вони дзвонили

Останнє редагування:
Нехай кому дзвонять, кужуть що не давали своєї згоди і катають заяву на звонарів.
Інакшого нема.
Або просто ігнорять.

Хай контактні запишуть розмову і накатають скаргу в НБУ. Зайвим не буде

Після почав дзвонити бот і казати погасіть заборгованість в компанії Монетка,

Каже погасіть заборгованість в компанії Монетка,

Це телефонує бот якийсь
Вітаю.Ви не бійтеся їх продзвонів.У кожного своє життя,тим паче зараз.Мені Мама про дзвінки розповідає у фарбах,а потім про маринад до синіх. Нас накручує оточення більше,ніж дзвонарі.

Вітаю.Ви не бійтеся їх продзвонів.У кожного своє життя,тим паче зараз.Мені Мама про дзвінки розповідає у фарбах,а потім про маринад до синіх. Нас накручує оточення більше,ніж дзвонарі.
Згодна,вчора як кредитпромівест 10 знайомим дуже близькім зателефонували то лиш Троя сказали не парся з ким не буває,всі інші злякались що їм прийдеться мої борги повертати,просили щоб я їх ніде не вписувала

Згодна,вчора як кредитпромівест 10 знайомим дуже близькім зателефонували то лиш Троя сказали не парся з ким не буває,всі інші злякались що їм прийдеться мої борги повертати,просили щоб я їх ніде не вписувала
Бо ті знайомі перелякані.І нас штовхають робити дурниці,нашими ж коштами ,і ми не очікуємо вигідного моменту проплати. Я ,як би не побачила,що моя контора хоче тіло, ніколи не погодилась би.Сама вирішила для себе позбутися одного тягаря.Ввечері повідомила чоловіка що починається операція" врятувати рядового Раяна".)

Останнє редагування:
Бо ті знайомі перелякані.І нас штовхають робити дурниці,нашими ж коштами ,і ми не очікуємо вигідного моменту для себе.Я ,як би не побачила,що моя контора хоче тіло, ніколи не погодилась би.Сама вирішила для себе.Ввечері повідомила чоловіка що починається операція" врятувати рядового Раяна")
А мій досі не вкурсі,боюсь і заїкатись,ще розведеться зі мною,але через таку його підтримку і фінансову і моральну я вже сама задумуюсь ,я виросла без мами не хочу своїм дітям такого ж,але так жити теж надоїло

А мій досі не вкурсі,боюсь і заїкатись,ще розведеться зі мною,але через таку його підтримку і фінансову і моральну я вже сама задумуюсь ,я виросла без мами не хочу своїм дітям такого ж,але так жити теж надоїло
Та Ви сильна людина,навіть сама не знаєте про це.Без мами дуже важко на цьому світі. А відносно чоловіка..."ось тобі Бог , а ось поріг"так і скажіть,і йдіть заваріть кави чи чаю смачного.Осінь вже дуже відчувається вечорами.Я свого другого чоловіка зустріла у 40+ ,саме ту людину,для душі і серця.

Та Ви сильна людина,навіть сама не знаєте про це.Без мами дуже важко на цьому світі. А відносно чоловіка..."ось тобі Бог , а ось поріг"так і скажіть,і йдіть заваріть кави чи чаю смачного.Осінь вже дуже відчувається вечорами.Я свого другого чоловіка зустріла у 40+ ,саме ту людину,для душі і серця.
Та мама є ,просто вони розлучились з татом коли мені було 6 і я жила з татом ,мами об'явилась лиш як мені було 14,підтримки від неї теж не маю,а от тато підтримав навіть запропонував гроші ,але він живе на пенсію + має проблеми зі здоров'ям ,я відмовилась від допомоги,нічого все розрулю ,але о ці психічні дзвінкі третім особам,які після них трусяться

Назад
Угорі