Щоденник Як я вбиваю себе...

• Автор теми Автор теми Тетяна33
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 123
  • Перегляди Перегляди 7K
Дістали вже ці МФО,починають розсилати смс всім кого знайшли що в мене борги і я порушую закон

Дістали вже ці МФО,починають розсилати смс всім кого знайшли що в мене борги і я порушую закон
я за смс ще не знаю, але що продзвонили всьому селу за мої кредити, то точно... і вони "не порушили" закон??? саме прикре те,що люди не хочуть фіксувати розмови і скаржитись в нбу ,їм простіше мені подзвонити і теж винести мозок..

я за смс ще не знаю, але що продзвонили всьому селу за мої кредити, то точно... і вони "не порушили" закон??? саме прикре те,що люди не хочуть фіксувати розмови і скаржитись в нбу ,їм простіше мені подзвонити і теж винести мозок..
Порушення причинно-наслідкових зв'язків...
Таких важко переробити. По собі знаю. Тому для мене більшості таких людей вже не існує.

Спробуйте їм при нагоді пояснити, що якщо вони будуть вимагати припинити дзвінки, то дзвінки припиняться. Якщо продовжать наярювати Вам, то потраплять в блок і далі їм вже доведеться бігати, щоб передати нікому не потрібну інформацію він нікчем.

P.s. про вимагати припинення дзвінків. Не потрібно нічого фіксувати і нікуди скаржитись. Достатньо просто слухати. В багатьох канторах стоїть бот перед розмовою "якщо Ви продовжуєте розмову, то надаєте згоду на проведення взаємодії". Так от - розмову можна не продовжувати. В більшості кантор ( Преміум Актив/пасив в їх числі) достатньо зателефонувати на вхідну і там пояснити, що вони проти дзвінків. Особливо класно діє, якщо питати не "звідки номер", а на якій підставі телефонують. Вони ще й вибачаться.

Ви знаєте я ще сьогодні зранку писала дівчині яка боїться дзвінків знайомим що не потрібно боятися а просто це пройти,але потім і в самої день був не з найкращих до свекрухи прийшла сусідка яка каже що ті дзвінки її жити не дають і так далі хоча ні в мене ні в чоловіка номера її взагалі не має,і ми там ніколи не жили,короче повний п...в мене таке відчуття що я точно з розуму зійду

Ви знаєте я ще сьогодні зранку писала дівчині яка боїться дзвінків знайомим що не потрібно боятися а просто це пройти,але потім і в самої день був не з найкращих до свекрухи прийшла сусідка яка каже що ті дзвінки її жити не дають і так далі хоча ні в мене ні в чоловіка номера її взагалі не має,і ми там ніколи не жили,короче повний п...в мене таке відчуття що я точно з розуму зійду
Не зійдете. Не накручуйте себе, нічого страшного не трапилось, є така ситуація, прийміть її. Сусідів і подібних посилати подалі, це не їх справи

Всім привіт!Хочу розповісти свою історію,набралася МФО по дурості спочатку одне потім інше ,якісь неприємності брак коштів потім пролонгації,про це дізналися мої родичі трішки допомогли але все закрити не вдалося,знову наросли відсотки а платити нічим,кожен день я зустрічаю ненавистю до себе,чому я живу на цьому світі,я вже шукала способи позбавити себе життя,для чого терпіти знущання з боку колекторів,я не можу спокійно ходити на роботу і взагалі просто жити,як можна позбутися цього ярма і чи взагалі комусь вдалося?!
тю, я думав, що ви напишете про те, як щоденно бухаєте, нюхаєте, тусуєтесь в клубах і спите з різними чоловіками та жінками.
Ото було б весело, а те, що ви написали - то нудно і не цікаво.
Позбавити життя - давайте зізнаємось - це ниття і від цього нікому легше не стане, задовбувати рідних не перестануть.
Збуріть раму, досить нити) Труколлер собі і рідним, настанови як вірно слати накзуй і жити повним життям!!!

тю, я думав, що ви напишете про те, як щоденно бухаєте, нюхаєте, тусуєтесь в клубах і спите з різними чоловіками та жінками.
Ото було б весело, а те, що ви написали - то нудно і не цікаво.
Позбавити життя - давайте зізнаємось - це ниття і від цього нікому легше не стане, задовбувати рідних не перестануть.
Збуріть раму, досить нити) Труколлер собі і рідним, настанови як вірно слати накзуй і жити повним життям!!!
Труколер в мене встановлено, от тільки як з людьми дійти до згоди у них паніка і оздоблення і дуже боляче за моїх рідних які переживають все це через мене

Так з різними чоловіками то таке а вот різними жінками то точно не дуже приємно ???

В залежності від віку автора, цілком можливо що вже може дозволити собі бісексуальні експерименти)
Не заохочую такого звичайно і не зовсім розумію, проте життя одне, якщо комусь цікаво - не бачу приводу себе обмежувати ?

В залежності від віку автора, цілком можливо що вже може дозволити собі бісексуальні експерименти)
Не заохочую такого звичайно і не зовсім розумію, проте життя одне, якщо комусь цікаво - не бачу приводу себе обмежувати ?
Нехай пробачить мені світ но я зовсім не розумію такі експерименти ????

Нехай пробачить мені світ но я зовсім не розумію такі експерименти ????

то ви дуже зла просто)
Вони ж вам ціми експериментами не шкодять) Якщо звісно не закликають приймати у них участь ?

то ви дуже зла просто)
Вони ж вам ціми експериментами не шкодять) Якщо звісно не закликають приймати у них участь ?
Та не зла я ,я просто старомодна)))
Ойй ще того не вистачає щоб закликали участь приймати ?

Так з різними чоловіками то таке а вот різними жінками то точно не дуже приємно ???
Ні, тільки з жінками. Ну воно ж гарно і естетично :preved:
І відосік можна:попкорн:

Назад
Угорі