Гато
Читач
- Дописи
- 20165
- Реакції
- 37332
- Бали
- 6240
Гато не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
І то не фактНе знаю,мабутьзаплатити кредит?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
І то не фактНе знаю,мабутьзаплатити кредит?
я за смс ще не знаю, але що продзвонили всьому селу за мої кредити, то точно... і вони "не порушили" закон??? саме прикре те,що люди не хочуть фіксувати розмови і скаржитись в нбу ,їм простіше мені подзвонити і теж винести мозок..Дістали вже ці МФО,починають розсилати смс всім кого знайшли що в мене борги і я порушую закон
Порушення причинно-наслідкових зв'язків...я за смс ще не знаю, але що продзвонили всьому селу за мої кредити, то точно... і вони "не порушили" закон??? саме прикре те,що люди не хочуть фіксувати розмови і скаржитись в нбу ,їм простіше мені подзвонити і теж винести мозок..
Так и вы начните выносить им мозг. Как говорят, лучшая защита, нападение)),їм простіше мені подзвонити і теж винести мозок..
Не зійдете. Не накручуйте себе, нічого страшного не трапилось, є така ситуація, прийміть її. Сусідів і подібних посилати подалі, це не їх справиВи знаєте я ще сьогодні зранку писала дівчині яка боїться дзвінків знайомим що не потрібно боятися а просто це пройти,але потім і в самої день був не з найкращих до свекрухи прийшла сусідка яка каже що ті дзвінки її жити не дають і так далі хоча ні в мене ні в чоловіка номера її взагалі не має,і ми там ніколи не жили,короче повний п...в мене таке відчуття що я точно з розуму зійду
тю, я думав, що ви напишете про те, як щоденно бухаєте, нюхаєте, тусуєтесь в клубах і спите з різними чоловіками та жінками.Всім привіт!Хочу розповісти свою історію,набралася МФО по дурості спочатку одне потім інше ,якісь неприємності брак коштів потім пролонгації,про це дізналися мої родичі трішки допомогли але все закрити не вдалося,знову наросли відсотки а платити нічим,кожен день я зустрічаю ненавистю до себе,чому я живу на цьому світі,я вже шукала способи позбавити себе життя,для чого терпіти знущання з боку колекторів,я не можу спокійно ходити на роботу і взагалі просто жити,як можна позбутися цього ярма і чи взагалі комусь вдалося?!
спите з різними чоловіками та жінками
Труколер в мене встановлено, от тільки як з людьми дійти до згоди у них паніка і оздоблення і дуже боляче за моїх рідних які переживають все це через менетю, я думав, що ви напишете про те, як щоденно бухаєте, нюхаєте, тусуєтесь в клубах і спите з різними чоловіками та жінками.
Ото було б весело, а те, що ви написали - то нудно і не цікаво.
Позбавити життя - давайте зізнаємось - це ниття і від цього нікому легше не стане, задовбувати рідних не перестануть.
Збуріть раму, досить нити) Труколлер собі і рідним, настанови як вірно слати накзуй і жити повним життям!!!
Так з різними чоловіками то таке а вот різними жінками то точно не дуже приємно ???так кажете, ніби щось погане...
Так з різними чоловіками то таке а вот різними жінками то точно не дуже приємно ???
Нехай пробачить мені світ но я зовсім не розумію такі експерименти ????В залежності від віку автора, цілком можливо що вже може дозволити собі бісексуальні експерименти)
Не заохочую такого звичайно і не зовсім розумію, проте життя одне, якщо комусь цікаво - не бачу приводу себе обмежувати ?
Нехай пробачить мені світ но я зовсім не розумію такі експерименти ????
Та не зла я ,я просто старомодна)))то ви дуже зла просто)
Вони ж вам ціми експериментами не шкодять) Якщо звісно не закликають приймати у них участь ?
Я от не сильно з чоловіками хотів би...Так з різними чоловіками то таке а вот різними жінками то точно не дуже приємно ???
Молода щеНехай пробачить мені світ но я зовсім не розумію такі експерименти ????
Є речі які не змінюються,но вот моє ставлення до цього якраз з числа таких)))Молода ще
Ні, тільки з жінками. Ну воно ж гарно і естетичноТак з різними чоловіками то таке а вот різними жінками то точно не дуже приємно ???

І відосік можнаВ залежності від віку автора, цілком можливо що вже може дозволити собі бісексуальні експерименти)
Не заохочую такого звичайно і не зовсім розумію, проте життя одне, якщо комусь цікаво - не бачу приводу себе обмежувати ?

Слабо теж зараховуєтьсяЯ от не сильно з чоловіками хотів би...