Щоденник Як я вбиваю себе...

• Автор теми Автор теми Тетяна33
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 123
  • Перегляди Перегляди 7K
Та всім вдалося, Ви думайте про інше, давайте ви в кіно сходіть... живете ви для того щоб отримувати задоволення від життя. І ще все у Вас попереду...
Ви часом не знаєте як називається програма щоб блокувати дзвінки з невідомих номерів?
Так,мені вдалося.Читав форум,поставив блок з невідомих номерів собі та родичам близьким.Все тепер гуд.Закривав потроху,коли тіло пропонували, та була можливість.Зносив з юристами ВНН,судився,став інакше відноситься до кредитів,та цінувати життя.Коли війна розпочалася,то взагалі кредити вважаю не проблемою,а якоюсь дрібницею.Читайте форум.Успіхів вам.Головне це життя ?
Як називається програма щоб блокувати дзвінки з невідомих номерів?

Ви часом не знаєте як називається програма щоб блокувати дзвінки з невідомих номерів?

НІ я знаю, ставив блок в телефоні на невідомі та ті що відсутні в телефонній книзі.

Якщо у вас смартфон,то є заводський антиспам.В налаштуваннях де дзвінки.

*** Скрытый текст не может быть процитирован. ***
[POSTS=1000]Я завжди добра?

Нє,ну є канєшна ісключєнія))
Це ви ночами спите))А у нас уже не пам'ятаю,яку підряд ніч весело(((
Нема сил уже воспитувать))[/POSTS]

Новый номер, лучший анти спам))

Сьогодні почали видзвонюаати родичів, мені так гидко ще не було,виправдовувалась,але не
Сьогодні ось таке прийшло вже в сестрі дзвонили,важко з кредит касою домовитись?

Вкладення

• Screenshot_2023-05-05-10-58-45-209_com.android.mms.webp
    Screenshot_2023-05-05-10-58-45-209_com.android.mms.webp
    13.8 Кб · Перегляди: 76
Сьогодні почали видзвонюаати родичів, мені так гидко ще не було,виправдовувалась,але не
За що виправдовуватись?
Сьогодні ось таке прийшло вже в сестрі дзвонили,важко з кредит касою домовитись?
Ці придурки вперті. Все залежить від руху планет в сусідній галактиці

За що виправдовуватись?

За кредити які я взяла,я дуже паскудно себе почуваю,самій від себе хочеться втекти

От себя не убежишь, но вы попробуйте, может получится
?
За що виправдовуватись?

Як з ними можна домовитись,мали досвід?

За кредити які я взяла,я дуже паскудно себе почуваю,самій від себе хочеться втекти
Вот бачите ,дзвінки родичам це те від чого бояться більшість людей ,тому заривають себе в боргову яму беруть кредит на закриття кредиту ,лиш би родичі не дізналися .І рано чи піздно кількість боргів зростає до такого що оплачувати вже нема з чого даже пролонгації,і тут все рівно родичі дізнаються .Тепер вертаємося до мого першого речення і розуміємо що ситуацію ми не те що не виправили а ще й стало набагато гірше. Це чудово розуміють і в мфо тому саме і таким способом вони працюють

?

Як з ними можна домовитись,мали досвід?
Я реально не розумію цього панічного страху від того що знайомі дізнаються. Вот є у мене чоловік ,так кредит наш спільний тому проблему цю ми вирішуємо разом ,є у мене мама її я оберігаю від цієї інформації тому що років від 16 я привикла свої проблеми вирішувати сама.І є ще у мене син 9 років ,він до цього немає ніякого відношення але одне знаю точно підросте я йому ОБОВЯЗКОВО розкажу як не треба робити з банками . І все більше мене ніхто не хвилює ,браття,тітки сестри і т.д

Цю ідею вам нав"язують самі кредитори. Ви нічого поганого не зробили. Були потрібні гроші - ви взяли кредит. А от як вони перевіряли, чи зможете ви його повернути, то вже їх проблеми.
Повернете, коли зможете. Родичі хай пишуть заяви у поліцію на такі дзвінки. Скажіть їм це прямо. Бо вам нема чого боятися, і нема чого соромитись!!!
І свої проблеми ви вирішите самі. Без сторонніх порад. Нехай кожен живе своїм життям!

Назад
Угорі