Щоденник Як я вбиваю себе...

• Автор теми Автор теми Тетяна33
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 123
  • Перегляди Перегляди 7K
Хто знає хто це такі?

Вкладення

• Screenshot_2023-05-05-16-24-58-645_com.android.mms.webp
    Screenshot_2023-05-05-16-24-58-645_com.android.mms.webp
    46.3 Кб · Перегляди: 120
Сьогодні почали видзвонюаати родичів, мені так гидко ще не було,виправдовувалась,але не
Сьогодні ось таке прийшло вже в сестрі дзвонили,важко з кредит касою домовитись?
Привіт, вчора мене вибісили дуже конкретно мфо, дзвонили сусідці а вона прийшла сваритись… я всім на пошту написала одне повідомлення що через їхній телефонний терор мене звільнили з роботи і я подаватиму до суду. Я не знаю чи це затишшя перед бурею але в мене нуль дзвінків і нуль повідомлень за сьогодні. Деякі відписали на пошту щоб звʼязалась по вайберу якщо незручно розмовляти бо в них є пропозиція закрити кредит на лояльних умовах

Сьогодні позвонили колишні колезі по роботі,а вона мені ніби то я дала їм її номер і сказала що це мій другий номер,так соромно мені ще не було,я навіть не знала що мені робити,вона мені сказала що звертаються у поліцію
Они это делают специально, стравливают вас, раньше в подъезде всякие гадости расклеивали, у них же одна извилина, заточена на угрозы и унижение. Полиция вашей коллеге максимум у виска покрутят, но типо возьмут дело в свои руки. Я так сам писал в кибер полицию, правда на мфо что требуют от меня денег, какие-то кредиты и т.д. Через неделю участковый вызвал, записал все с моих слов типо для дела и все. Не поверите ни родственникам ни мне никто не звонил могли 1-2 раза в неделю и то бот. А потом я просто сменил свой номер. Мне повезло что с моего окружения только 2 человека находились в приват банке. Поэтому звонить ещё кому-то они тупо не могли.
Привіт, вчора мене вибісили дуже конкретно мфо, дзвонили сусідці а вона прийшла сваритись… я всім на пошту написала одне повідомлення що через їхній телефонний терор мене звільнили з роботи і я подаватиму до суду. Я не знаю чи це затишшя перед бурею але в мене нуль дзвінків і нуль повідомлень за сьогодні. Деякі відписали на пошту щоб звʼязалась по вайберу якщо незручно розмовляти бо в них є пропозиція закрити кредит на лояльних умовах
На льготные условия соглашаться только с предоставлением вам документа подтверждающего эту сумму с мокрой печатью и т.д. если же они предлагают разбить сумму. Нет не соглашаться, потому что если день просрочить все вернётся сразу же к изначальной сумме, да и зачем переплачивать их процент. Лучше ждать когда они пол тела предложат. Если вы уж прям закрыть хотите. Я вот смотрел недавно. За два года у меня с 6000 уже 120к вроде).

Ще кредит пропонує заплатити тіло,але були пролонгації, зараз заплатити змоги немає,чи може почекати щоб розбили на платежі,хто що порадить?

Вкладення

• Screenshot_2023-05-09-08-59-03-752_com.android.mms.webp
    Screenshot_2023-05-09-08-59-03-752_com.android.mms.webp
    35.4 Кб · Перегляди: 103
Всім доброго вечора!Скажіть чи можуть МФО присилати якісь листи на роботу?

Що я там таке порушила,хто знає?

Вкладення

• IMG_20230517_153753.webp
    IMG_20230517_153753.webp
    18.5 Кб · Перегляди: 85
Назад
Угорі