Щоденник Як я вбиваю себе...

• Автор теми Автор теми Тетяна33
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 123
  • Перегляди Перегляди 7K
Всім привіт!Хочу розповісти свою історію,набралася МФО по дурості спочатку одне потім інше ,якісь неприємності брак коштів потім пролонгації,про це дізналися мої родичі трішки допомогли але все закрити не вдалося,знову наросли відсотки а платити нічим,кожен день я зустрічаю ненавистю до себе,чому я живу на цьому світі,я вже шукала способи позбавити себе життя,для чого терпіти знущання з боку колекторів,я не можу спокійно ходити на роботу і взагалі просто жити,як можна позбутися цього ярма і чи взагалі комусь вдалося?!
ставим фильтр звонков ( callfilter на плей маркете) на телефон и радуемся жизни.)

Тут все проходят +/- один и тот же эмоциональный и психологический путь. Скоро дойдете до принятия. А дальше будете работать конструктивно по решению вопроса. Если будет на тот момент желание разумеется.
Нет оснований считать, что лучше уже не станет. Зато можно взять себя в руки и четкую установку себе обозначить, что хуже не будет

В мене по мфо було в три рази більше і нічого - вигребла. І це не рахуючи банків. Тут почитайте форум - в людей мфо в рази більше і суми також. Так наявність боргів тяготить, але це не причина лишати себе життя. З часом розберетесь. Краще собі знайдіть додаткову роботу або якесь хобі, менше часу буде на погані думки. А щодо людей - то повірте, це дуже гарна чистка оточення. Я спочатку теж була засмучена і не очікувала дехто з близьких людей мене не підтримає. Але зараз дуже рада що те шобло відпало - бо знялись маски і не трачу час тепер на лицемірних і токсичних людей. Якщо це близькі родичі і поанюстю не виходить від них відгородитись, то просто зведіть до мінімуму спілкування. А там може і попустить їх
Можете розказати як ви вибралися?

Можете розказати як ви вибралися?
Перший крок, як написали вище - перестати брати нові кредити, пролонгувати і т. Д. А далі працювати, працювати і потроху закривати. Спочатку дуже важко, але коли починаєш по трохи закривати ті шараги, то розумієш що все можливо. В мене вийшло не на дуже ще й вигідних умовах закрити, бо я пізно знайшла форум, але вже як вийшло. Звичайно, якщо маєте підтримку серед рідних, то краще і легше. Але буває по різному. Удачі вам! Читайте форум, наберіться терпіння і бережіть себе.

Перший крок, як написали вище - перестати брати нові кредити, пролонгувати і т. Д. А далі працювати, працювати і потроху закривати. Спочатку дуже важко, але коли починаєш по трохи закривати ті шараги, то розумієш що все можливо. В мене вийшло не на дуже ще й вигідних умовах закрити, бо я пізно знайшла форум, але вже як вийшло. Звичайно, якщо маєте підтримку серед рідних, то краще і легше. Але буває по різному. Удачі вам! Читайте форум, наберіться терпіння і бережіть себе.
Підтримки зараз в мене не має ніякої,на форумі я новачок,тому можливо упускаю інформацію, зараз я дуже розгублена і просто не розумію що робити далі

Підтримки зараз в мене не має ніякої,на форумі я новачок,тому можливо упускаю інформацію, зараз я дуже розгублена і просто не розумію що робити далі
Перш за все зрозуміти, ви не одна така - тут цілий форум таких як ви) далі зрозуміти що немає чарівної формули, яку ви повторите і завтра всі борги зникнуть. В кожного свій шлях і це займає час. Але завдяки форуму ви можете зрозуміти основновні моменти і пройти цей шлях. Я б вам рекомендувала скласти список ваших мфо чи банків чи те і те. І читати теми по них, тут вже багато написано і сказано. Якщо бажаєте, на форумі є можливість вести свій щоденник і розповісти свою історію. Або почитати щоденники інших форумчан і знайти там відповіді на свої питання. Вивчайте форум, дайте собі час і все буде добре.

Всім привіт!Хочу розповісти свою історію,набралася МФО по дурості спочатку одне потім інше ,якісь неприємності брак коштів потім пролонгації,про це дізналися мої родичі трішки допомогли але все закрити не вдалося,знову наросли відсотки а платити нічим,кожен день я зустрічаю ненавистю до себе,чому я живу на цьому світі,я вже шукала способи позбавити себе життя,для чого терпіти знущання з боку колекторів,я не можу спокійно ходити на роботу і взагалі просто жити,як можна позбутися цього ярма і чи взагалі комусь вдалося?!
Не накручуйте себе, ярмо про яке Ви пишете тільки у вашій уяві. В житі різне буває , але не варто так переживати і переходити в таку крайність. Нема безвихідних ситуацій. Не приймайте все близько до серця. Якщо нема з ким поговорити пишіть в лс.

В мене було кредитів десь приблизно як в Вас, як тут і більшість брала нові щоб пролонгувати старі кредити і так по колу. В один момент натрапила на форум і перестала просто пролонгувати . Дзвінків було багато , потім і пропозиції приходили за тіло або тіло і невеликий відсоток, минулого тижня закрила останній свій кредит .
До чого я веду колектори дзвонити це їхня робота така. Прийміть цю ситуацію яка вже є, живіть і не жалійте себе. І скажіть краще Дякую Боже , що взяв грошима, бо повірте це на найбільші проблеми , а тимчасові неприємності от і все. Тому терпиливості Вам і правильно розставити пріоритети❤️

Я вже тобі казав

photo_2023-04-14_14-36-15.webp

Назад
Угорі