Щоденник Як я вбиваю себе...

• Автор теми Автор теми Тетяна33
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 123
  • Перегляди Перегляди 7K
Всім привіт!Хочу розповісти свою історію,набралася МФО по дурості спочатку одне потім інше ,якісь неприємності брак коштів потім пролонгації,про це дізналися мої родичі трішки допомогли але все закрити не вдалося,знову наросли відсотки а платити нічим,кожен день я зустрічаю ненавистю до себе,чому я живу на цьому світі,я вже шукала способи позбавити себе життя,для чого терпіти знущання з боку колекторів,я не можу спокійно ходити на роботу і взагалі просто жити,як можна позбутися цього ярма і чи взагалі комусь вдалося?!
читайте форум и все будет ок) главное с калами не общаться и всё. у меня тоже было много мфо и я боялся их просрочить, кучу денег отдал на пролонгации. В итоге начались просрочки, звонки мне и родным. Но решил, что не будут брать трубку и слушать их угрозы. Звонки еще продлились может месяц и потом пошло все на спад. Спустя два года начал им сам звонить и предлагать закрывать за тело. И вот из 5 мфо остался только один. А поначалу брал от них трубку, слушал угрозы, боялся) А теперь монимаю, что это пустяк)

Всім привіт!Хочу розповісти свою історію,набралася МФО по дурості спочатку одне потім інше ,якісь неприємності брак коштів потім пролонгації,про це дізналися мої родичі трішки допомогли але все закрити не вдалося,знову наросли відсотки а платити нічим,кожен день я зустрічаю ненавистю до себе,чому я живу на цьому світі,я вже шукала способи позбавити себе життя,для чого терпіти знущання з боку колекторів,я не можу спокійно ходити на роботу і взагалі просто жити,як можна позбутися цього ярма і чи взагалі комусь вдалося?!
Тут багато вам уже до мене написали,хочу просто спитати ви мазохіст (людина яка отримує задоволення тоді коли їй погано ) ? Я надіюся що ні ,тому просто гарненько зводимо до мінімуму спілкування з ними ,абсолютно можете включати режим сніжинки ,взяти повністю тайм -аут на якийсь період ,привести думки свої в порядок ,прийняти нарешті цю ситуацію тому що як би вам того не хотілося що зроблено то зроблено.
Тут дійсно дуже багато інформацій якими діляться люди які все це пройшли чи проходять.Ви можете спокійно ходити на роботу ,ви можете спокійно жити ,всі коллектори якими ви спілкуєтеся чудово вами маніпулюють і вони розуміють що на вас діють їхні слова тому вони максимально вас напрягають .Як тільки ви візьмете контроль в свої руки ,то ситуація зміниться. І памятайте не вони вам потрібні а ви їм,тому з часом так чи інакше але почнуть грати по вашим правилам.

Тут много старожил. Да и сам уже потихоньку могу к ним себя отнести. Был до этого форума таким же как ты. А сейчас вообще все по барабану. И вы так же будете мыслить только через время. Если задолбали звонки, выкинь сим карту и все уйдет, а родственники пускай блокируют номера, хотя через время они и им перестают звонить.

Тут много старожил. Да и сам уже потихоньку могу к ним себя отнести. Был до этого форума таким же как ты. А сейчас вообще все по барабану. И вы так же будете мыслить только через время. Если задолбали звонки, выкинь сим карту и все уйдет, а родственники пускай блокируют номера, хотя через время они и им перестают звонить.
Сьогодні позвонили колишні колезі по роботі,а вона мені ніби то я дала їм її номер і сказала що це мій другий номер,так соромно мені ще не було,я навіть не знала що мені робити,вона мені сказала що звертаються у поліцію

Сьогодні позвонили колишні колезі по роботі,а вона мені ніби то я дала їм її номер і сказала що це мій другий номер,так соромно мені ще не було,я навіть не знала що мені робити,вона мені сказала що звертаються у поліцію
чем она докажет, что вы дали ее номер телефона? и вам от полиции что думаете будет?Я понимаю, вам неприятно, но коллега бывшая, мало ли кто ей звонит и что говорит

могут коллажи сексуального порядка делать, не обращайте внимание, вам здоровье это не вернет, а люди поговорят и забудут, проблем сейчас выше крыши в жизни у всех

Запам'ятайте...
У вас своє життя,свої проблеми,свої потреби.
Ви думайте за себе...за своє здоров'я,за свій емоційний стан.
Перестаньте думати,що про вас подумають люди.Перестаньте чогось соромитись.Да,ви ,як і всі ми тут,взяли кредити,в силу обставин ви не можете їх повернути....
Але......
Це ніяк не характеризує вас з поганої сторони.У нас у всіх були певні причини ,щоб їх взяти.
Якщо люди вас не розуміють,засуджують....просто пройдіть повз)))
Нема святих людей,нехай кожен дивиться за собою....
Хочуть в поліцію,тільки плюс вам,можливо перестануть турбувати округу))
Не зациклюйтесь на кредитах,тим більше в теперішній час.Коли лягаєш спати,і не знаєш чи прокинешся.
[POSTS=1000]А то реально як збісились за цю неділю.Не дають нормально виспатись??Летять і летять)).Скока можна?[/POSTS]

Есть такая поговорка - на воре шапка горит. Я к тому, до тех пор, пока вы будете чувствовать себя виноватой (по неизвестным мне причинам), что кто-то звонит вашему окружению и рассказывает всякую чушь, - так к вам и будут относиться. Попробуйте занять позицию: я - не я и хата не моя

Назад
Угорі