Як ви боретесь з цим страхом і переживанням?

• Автор теми Автор теми Танюша 12345
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 88
  • Перегляди Перегляди 4K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
В мене така ж сама ситуація, але по трохи майже все виплатила. Зверніться за допомогою до родичів, або до роботодавця. Мені дали на роботі кошти, а тепер просто від зарплати віднімають певну суму. Головне попросити допомоги вчасно, я дуже довго нікому не хотіла розказувати, але тепер розумію, що якби щвидше сказала, то вже б давно закрила всі займи.
Це ж де такі роботодавці толерантні???
Перший раз про таких чую...

У меня манивео вчера всех родных обзвонили, это жесть мать у меня такая чтр ей нечего не докажешь. Оставила обращение на урядовой линии как думаете будут еще звонить?

У меня манивео вчера всех родных обзвонили, это жесть мать у меня такая чтр ей нечего не докажешь. Оставила обращение на урядовой линии как думаете будут еще звонить?
будут

Давно просрочка?

У мене теж вже рукы опустылысь.

У вас было такое может заяву в милицию написать?
Так и забудьте про них уже, если выплатили кучу денег. Вот наглючие я в шоке. Не бойтесь никого!
Да я то забуду и людей то достают, я ему говорю вышлите мне договор на почту, а он как я электронный договор на почту вышлю вам.

Мне ШГ и Кредит касса наяривали всем подряд пару месяцев, сейчас тишина. Не общайтесь, мой вам совет, будет меньше звонков со временем.

Да я то забуду и людей то достают, я ему говорю вышлите мне договор на почту, а он как я электронный договор на почту вышлю вам.
не разговаривайте вообще!!!

Мне ШГ и Кредит касса наяривали всем подряд пару месяцев, сейчас тишина. Не общайтесь, мой вам совет, будет меньше звонков со временем.
Вы в НАЦКОМ не писали на них? Я уже везде куда только можно на них написала

Вы в НАЦКОМ не писали на них? Я уже везде куда только можно на них написала
На ШГ, сами списали все до тела + процент, А кредит кассу писала та же история. Все заморожено суммы на месте. Я ни разу за год ни с кем не общалась!

Це ж де такі роботодавці толерантні???
Перший раз про таких чую...
Не знаю, які у Вас стосунки з роботодавцями, але я пояснила всю ситуацію і мені допомогли. Якби люди не боялись говорити і просити допомоги, то не брали б по 12 мікрозаймів. Я ж така сама дурепа була, і тепер розумію скільки помилок наробила.

Не знаю, які у Вас стосунки з роботодавцями, але я пояснила всю ситуацію і мені допомогли. Якби люди не боялись говорити і просити допомоги, то не брали б по 12 мікрозаймів. Я ж така сама дурепа була, і тепер розумію скільки помилок наробила.
Ерунда ерундовая

julka_julka, лучше за себя расскажите. Сколько ж вам на работе дали на кредиты?

Доброго дня. Таке враження що я бігала як білка в колесі останній період часу......Спершу один МФО - потім зачіпна реакція, пролонгації - новий МФО і так по колу.......поки схаменулась то 12 МФО!!!
1.Кредит Каса - 4 дні прострочки.
2. Манівео 10 день прострочки
3. Швидко Гроші 6 день прострочки і ЦІЛИЙ РІК ПРОЛОНГАЦІЙ!!! з 1500 тис кредитину пролонгувала на 10000 тис....
4. Швидка Готівочка - 2-ий день прострочки
5. сслоа - поки ще не в ппстрочці
6. бистрозайм - 2 тижні прострочки
7. Мілоа - 7 днів прострочки
8. Дінеро 5 днів прострочки
9. MY Wallet - без прострочки покищо
10. Smarttiway - без прострочки
11. Кашинський - без прострочки
12. Веро Кеш - без прострочки.......
І чесно я вшоці сама з себе....чому не зупинилась раніше!!! як з цього всього виходити....список просто кошмарний. Ні працювати, ні спати неможу, прийшло прозріння.... (((( Як ви боретесь з цим страхом і переживанням? Де берете сили?..........Повна депресія якась накриває.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі