Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Доброго дня. Таке враження що я бігала як білка в колесі останній період часу......Спершу один МФО - потім зачіпна реакція, пролонгації - новий МФО і так по колу.......поки схаменулась то 12 МФО!!!
1.Кредит Каса - 4 дні прострочки.
2. Манівео 10 день прострочки
3. Швидко Гроші 6 день прострочки і ЦІЛИЙ РІК ПРОЛОНГАЦІЙ!!! з 1500 тис кредитину пролонгувала на 10000 тис....
4. Швидка Готівочка - 2-ий день прострочки
5. сслоа - поки ще не в ппстрочці
6. бистрозайм - 2 тижні прострочки
7. Мілоа - 7 днів прострочки
8. Дінеро 5 днів прострочки
9. MY Wallet - без прострочки покищо
10. Smarttiway - без прострочки
11. Кашинський - без прострочки
12. Веро Кеш - без прострочки.......
І чесно я вшоці сама з себе....чому не зупинилась раніше!!! як з цього всього виходити....список просто кошмарний. Ні працювати, ні спати неможу, прийшло прозріння.... (((( Як ви боретесь з цим страхом і переживанням? Де берете сили?..........Повна депресія якась накриває.
читаем форум... смотрим ролики в ютубе... и выходим из позиции жертвы,а когда приходят первые пopнoколлажи ,наступает следующий этап эволюции,и из жертвы превращаемся в дикого раненого зверя,готовы РВАТЬ этих мрaзeй на куски...Доброго дня. Таке враження що я бігала як білка в колесі останній період часу......Спершу один МФО - потім зачіпна реакція, пролонгації - новий МФО і так по колу.......поки схаменулась то 12 МФО!!!
3. Швидко Гроші 6 день прострочки і ЦІЛИЙ РІК ПРОЛОНГАЦІЙ!!! з 1500 тис кредитину пролонгувала на 10000 тис....
І чесно я вшоці сама з себе....чому не зупинилась раніше!!! як з цього всього виходити....список просто кошмарний. Ні працювати, ні спати неможу, прийшло прозріння.... (((( Як ви боретесь з цим страхом і переживанням? Де берете сили?..........Повна депресія якась накриває.
Для того все і задумано. Це і є їх заробіток.в каком чудовищном напряжении они нас держат, особенно до первых просрочек, когда паника и пролонгации делаешь.
Ставка на страх?Доброго дня. Таке враження що я бігала як білка в колесі останній період часу......Спершу один МФО - потім зачіпна реакція, пролонгації - новий МФО і так по колу.......поки схаменулась то 12 МФО!!!
А сколько просрочки по манивео?и письма присылали уже?У меня так же, только Алекс и манивео до родных уже добрались. Короже жесть
Красава...Поступил также, вообще никак не влияют на мою дальнейшую жизнь...Забыл как страшный сон...Я - забив . Змінив сімку і найняв а/с на пошті. Контактні всіх посилають, а один з конактних навіть емігрував в Італію.
Я конечно дико извиняюсь, но знаете я когда пришла на форум вообще мозги не работали. И мысли ужас какие, но это было(было, было, было, но прошло). Сейчас я совсем другой человек. Изменила свою жизнь в лучшую сторону, вышла из депресняка, как только пошли просрочки. Взяла себя в руки. Перестала просто бояться и вы знаете, положила на все эти проблемы. Отвлечься можно разными способами. Нужно полюбить себя, жизнь и поверьте все устаканится, и все будет хорошо. Самое главное верить в себя и не вестись на провокации. Держитесь, победа будет за нами.Я вообще не пью,не хочется мне.Все срыв полнейший,прощайте все. Спасибо что хоть кто-то отозвался.
24 дня пока только на электронку и родным на вайбер и обзвонили всехА сколько просрочки по манивео?и письма присылали уже?
В мене така ж сама ситуація, але по трохи майже все виплатила. Зверніться за допомогою до родичів, або до роботодавця. Мені дали на роботі кошти, а тепер просто від зарплати віднімають певну суму. Головне попросити допомоги вчасно, я дуже довго нікому не хотіла розказувати, але тепер розумію, що якби щвидше сказала, то вже б давно закрила всі займи.Доброго дня. Таке враження що я бігала як білка в колесі останній період часу......Спершу один МФО - потім зачіпна реакція, пролонгації - новий МФО і так по колу.......поки схаменулась то 12 МФО!!!