Доброго дня. Вдалося вам про щось домовитися з ними?
Я сьогодні мала розмову, вперше за довгий час. До того мені писали і дзвонили, я ігнорувала. Кредит у них від Топ Кредит, взятий у 2018р. Тіло 12 тисяч. Сума боргу майже 22 тис. Подзвонила якась дівчина, каже чи хочу закрити. Ну я реально готова закривати, але само собою не 22 тисячі і якщо реструктуризація. Каже вона добре, тіло 12 розібємо, мала спитати в уридичному відділі. Дзвонити через 5хв, каже мені що сума 14, на менше не згідні. Я кажу добре, можу в місяць платити по 2,500. Все погодили, каже напиті в телеграм, скинемо реквізити і так далі. Я пишу в тг, і тут мені пишуть.... сума 17 тисяч, перший платіж 2000, потім у вересні 10000, у жовтні 5000. Бо типу та, що говорила по телефону, новачок, не розібралися в справі. Юридичний відділ не погодив суму 14, а 17000. Я кажу що тільки рівними платежами по 2,500. Через пів години сказали що можна по 2,500, але тоді вже сума буде початкова , тобто 22000

я вже плюнула, кажу подавайта в той суд. У мене зп 6200. Цікаво що дальше від них чекати?...