Кредит від Сбербанку тепер Діджи Фінанс

• Автор теми Автор теми Imagination
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 10
  • Перегляди Перегляди 140

Imagination

Форумчанин
Дописи
43
Реакції
22
Бали
3565
Imagination не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий день,прийшло батьку лист.

Він брав кредит у 21 році в СБербанку,у 22 році почалася війна і ми перестали платит.

Тепер прийшов лист,що Діджи Фінанс викупило 09.08.2026 цей борг і хочуть гроші. У листі вони пишуть,що кредитний договір був заключенний у 2016 році,а не у 2021.

Що робити,які поради?

В листі вони пишуть,що в цьому місяці продавали пакет боргів,а там вони викупили права на цей борг ) В листи чомусь стоїть,що кредит від 2016 року,хоча батьки кажуть,що бралив 2021

БЫвший СБербанк России
Ааааааа, я понял. Ну, тогда можно пожелать им успехов))
Что-то мне подсказывает, что в суд они навряд ли пойдут с этим долгом))
Хотя они зачастую не в себе, могут и пойти)

оце потужно
вимагати гроші за борг викуплений у руснявого банку
Скажи))))

В листі вони пишуть,що в цьому місяці продавали пакет боргів,а там вони викупили права на цей борг ) В листи чомусь стоїть,що кредит від 2016 року,хоча батьки кажуть,що бралив 2021
Ну, ошиблись, ну, бывает))

Ааааааа, я понял. Ну, тогда можно пожелать им успехов))
Что-то мне подсказывает, что в суд они навряд ли пойдут с этим долгом))
Хотя они зачастую не в себе, могут и пойти)

Скажи))))

Ну, ошиблись, ну, бывает))
Ну я звичайно не є прям великий знавець, але якщо кредит з 2021, а вони пишуть, що з 2016 року, і якщо підуть в суд, то від цього можна починати захист, довести, що не про те йде мова та виграти суд з повною відмовою для діджиків

Нехай підітруться своїм листом

Фу,такі неприємні,позвонила їм мама, просить надати оригінал договору зі Сбербанком і підтверждення передачі коштів,вони одразу хамити,грубити,кажуть хай батько дзвонить або надсилайте лист,що ви можете бути його офіційним представником))

Вирішили написати їм на пошту і надіслати листа поштою з вимогою надати всі ці документи,подивимось що буде. Дзвонили ще в центр безкоштовної правової допомоги,там сказали,що оригіналів в них скоріш за все немає,тому можуть іти лісом)

я правильно розумію - довбодіджікі заплатили гроші компанії, бенефіціаром якої є к@ц@пи? :facepalm:

Фу,такі неприємні,позвонила їм мама, просить надати оригінал договору зі Сбербанком і підтверждення передачі коштів,вони одразу хамити,грубити,кажуть хай батько дзвонить або надсилайте лист,що ви можете бути його офіційним представником))
Попросіть родича чи знайомого чоловічої статі, нехай назветься батьком...

Дзвонили ще в центр безкоштовної правової допомоги,там сказали,що оригіналів в них скоріш за все немає,тому можуть іти лісом)
Вони могли викупити (неповні) дані колишніх клієнтів кацапського банку десь на Караваєвих дачах і гратися - а раптом клюне.

Назад
Угорі