Як ведуть себе Діджи фінанс?Наярюють 3 особам і тд?

• Автор теми Автор теми Антоніна27
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 37
  • Перегляди Перегляди 2K
А вони щось перед судом пропонують лояльні чи ні?
Не у всіх випадках вони ходять в суд.
В мене у них парочка займів які ще на початку 2019 брались.
Регулярно шлють на мейл то акції зі списанням, то цугундер і заборона виїзду....
От якби запропонували навпаки з виїздом то може б і подумав... але це не точно)

Не у всіх випадках вони ходять в суд.
В мене у них парочка займів які ще на початку 2019 брались.
Регулярно шлють на мейл то акції зі списанням, то цугундер і заборона виїзду....
От якби запропонували навпаки з виїздом то може б і подумав... але це не точно)
Дякую Вам,заспокоїли🤗

Дякую Вам,заспокоїли🤗
Доброго дня. Вдалося вам про щось домовитися з ними?
Я сьогодні мала розмову, вперше за довгий час. До того мені писали і дзвонили, я ігнорувала. Кредит у них від Топ Кредит, взятий у 2018р. Тіло 12 тисяч. Сума боргу майже 22 тис. Подзвонила якась дівчина, каже чи хочу закрити. Ну я реально готова закривати, але само собою не 22 тисячі і якщо реструктуризація. Каже вона добре, тіло 12 розібємо, мала спитати в уридичному відділі. Дзвонити через 5хв, каже мені що сума 14, на менше не згідні. Я кажу добре, можу в місяць платити по 2,500. Все погодили, каже напиті в телеграм, скинемо реквізити і так далі. Я пишу в тг, і тут мені пишуть.... сума 17 тисяч, перший платіж 2000, потім у вересні 10000, у жовтні 5000. Бо типу та, що говорила по телефону, новачок, не розібралися в справі. Юридичний відділ не погодив суму 14, а 17000. Я кажу що тільки рівними платежами по 2,500. Через пів години сказали що можна по 2,500, але тоді вже сума буде початкова , тобто 22000🤦‍♀️🤦‍♀️ я вже плюнула, кажу подавайта в той суд. У мене зп 6200. Цікаво що дальше від них чекати?...

Я сьогодні мала розмову, вперше за довгий час. До того мені писали і дзвонили, я ігнорувала. Кредит у них від Топ Кредит, взятий у 2018р. Тіло 12 тисяч. Сума боргу майже 22 тис. Подзвонила якась дівчина, каже чи хочу закрити. Ну я реально готова закривати, але само собою не 22 тисячі і якщо реструктуризація. Каже вона добре, тіло 12 розібємо, мала спитати в уридичному відділі. Дзвонити через 5хв, каже мені що сума 14, на менше не згідні. Я кажу добре, можу в місяць платити по 2,500. Все погодили, каже напиті в телеграм, скинемо реквізити і так далі. Я пишу в тг, і тут мені пишуть.... сума 17 тисяч, перший платіж 2000, потім у вересні 10000, у жовтні 5000. Бо типу та, що говорила по телефону, новачок, не розібралися в справі. Юридичний відділ не погодив суму 14, а 17000. Я кажу що тільки рівними платежами по 2,500. Через пів години сказали що можна по 2,500, але тоді вже сума буде початкова , тобто 22000🤦‍♀️🤦‍♀️ я вже плюнула, кажу подавайта в той суд. У мене зп 6200. Цікаво що дальше від них чекати?...
Я поки з ними не домовлялася:( Дали типу час до 31.08.

Вот поэтому когда договаривайтесь в мессенджерах или по телефону обязательно требуйте гарантийный лист а то они могут и после оплаты переобутся

Вот поэтому когда договаривайтесь в мессенджерах или по телефону обязательно требуйте гарантийный лист а то они могут и после оплаты переобутся
І до оплати також.
Там ліва рука не знає що права робить.
Не хочу ритись в симиси, де вони буквально на протязі пару хвилин пропонують мегаакцію зі списанням і тут же цугундер, стаття

Ну я так і сказала їм...сьогодні внесу гарантійний, завтра скажуть що сума вже інша. Тому або нормально, або хай валять в суд.

Як і всі решта. Проте в мене вони адекватні і регулярні)
Вже років п"ять регулярно на пошту про себе нагадують по декількам займам)
Здравствуйте) мне диджики вот такое прислали, уже второе письмо за месяц 🫣 хочу в сл. Месяце оплатить долг, но боюсь что они за этот месяц уже в суд пойдут 😀 вам не приходило подобное? Есть ли время у меня 🤔🫣
Як і всі решта. Проте в мене вони адекватні і регулярні)
Вже років п"ять регулярно на пошту про себе нагадують по декількам займам)

Вкладення

• IMG_1916.webp
    IMG_1916.webp
    113.6 Кб · Перегляди: 75
Назад
Угорі