Як себе ведуть зараз ШГ?

• Автор теми Автор теми laco4ka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 178
  • Перегляди Перегляди 13K
Г
МЕне цікавить як вони себе поводять зараз. Як раніше це було, терор по дзвінках і т.д.. чи зараз вони лояльні, не турбують оточення в основному. До чого бути готовим

Я постійно пишу про реструктуризацію хоча б але поки ніяк.
У Вас тільки швидкогроші? Чи ще є?

Окей дякую.
А так, загалом дзвонять? Чи перестали цим займатись?
Оточенню не дзвонили. Мені пару-тройку разів, протермінування було, кредит з вересня 2024р, в травні 2025р подали до суду.
3000грн-тіло
3780 грн- %
353 грн 17 коп-комісія
1440грн-неустойка
Разом 8573,17 грн. Проценти нараховані з вересня 2024р по лютий 2025р.
Проконсультувавшись з юристом з форума, отримала відповідь : економічьно недоцільно захищатись, сума незначна. Як результат, суд задовільнив їх вимоги в повному обсязі + судовий збір = 10995 грн 57 коп.
Ще в досудовому порядку намагалась з ними домовитись, писала на ел.пошту, Вони непробивні.
Якось так

МЕне цікавить як вони себе поводять зараз. Як раніше це було, терор по дзвінках і т.д.. чи зараз вони лояльні, не турбують оточення в основному. До чого бути готовим
Тихие, ждут момента подать в суд на 2-3 тела, у меня никому вроде не звонили, мне ни 1го смс с какимто выгодным или не выгодным предложением за 8мес не было.

Тихие, ждут момента подать в суд на 2-3 тела, у меня никому вроде не звонили, мне ни 1го смс с какимто выгодным или не выгодным предложением за 8мес не было.
В мене тіло 6, нарахували 10400 була одна проплата правда. Зателефонував запитати про знижку, чи оплату частинами, дали номер ЄАПБ сказали з ними домовлятися. Зателефонував, ЄАПБ сказали що треба домовлятися з Швидкогрошима бо вони лише взяли в роботу договір, але не викупили. Отаке замкнуте коло.

В мене тіло 6, нарахували 10400 була одна проплата правда. Зателефонував запитати про знижку, чи оплату частинами, дали номер ЄАПБ сказали з ними домовлятися. Зателефонував, ЄАПБ сказали що треба домовлятися з Швидкогрошима бо вони лише взяли в роботу договір, але не викупили. Отаке замкнуте коло.
Що ЄАПБ, що ШГ відбиті на всю голову. Тупі як валянки.

В мене просто велика сума і ось питаю чи дзвонять чи вони зараз чекають поки набіжить ще більше і до суду йдуть?

В мене просто велика сума і ось питаю чи дзвонять чи вони зараз чекають поки набіжить ще більше і до суду йдуть?
У мене тіло 20к, зараз нарахували 54к і пішли в суд. Спочатку будуть пропонувати тіло +50%, а потім підуть в суд.

У мене тіло 20к, зараз нарахували 54к і пішли в суд. Спочатку будуть пропонувати тіло +50%, а потім підуть в суд.
В мене тіло 22 тис. Зараз набігло до 40 приблизно..Тобто оточенню не дзвонили?

В мене тіло 22 тис. Зараз набігло до 40 приблизно..Тобто оточенню не дзвонили?
Не дзвонили, мені тільки дзвонили. Хотіли 33к и плати як можешь хоть по 3к, але гарантійне не дают. Тепер суд, є ухвала. Буду шукати адвоката.

Не дзвонили, мені тільки дзвонили. Хотіли 33к и плати як можешь хоть по 3к, але гарантійне не дают. Тепер суд, є ухвала. Буду шукати адвоката.
Ясно, дякую. Успіху вам в суді з ними!

Молчали, потом на 2.5 тела в суд подали. На 8мес примерно.

По звонкам мне наверное звонили, у меня блок, контактам хз никто ничего не говорил именно о них, кто-то звонит иногда 3м лицам, но у меня список шараг не малый. Даже если это и были ШГ то тотального терора не было от них никому.

Останнє редагування:
Молчали, потом на 2.5 тела в суд подали. На 8мес примерно.

По звонкам мне наверное звонили, у меня блок, контактам хз никто ничего не говорил именно о них, кто-то звонит иногда 3м лицам, но у меня список шараг не малый. Даже если это и были ШГ то тотального терора не было от них никому.
Зрозуміла. Я вже їм пишу не один лист щоб домовитись, але поки нічого. Дуже надіюсь що вдасться.

Зрозуміла. Я вже їм пишу не один лист щоб домовитись, але поки нічого. Дуже надіюсь що вдасться.
Желаю удачи, но лучше заранее рассчитываете на 2 тела, предлагая 1 тело.... они упертые и знают себе цену, договора по отзывам идеальные... в суде выигрывают часто

Желаю удачи, но лучше заранее рассчитываете на 2 тела, предлагая 1 тело.... они упертые и знают себе цену, договора по отзывам идеальные... в суде выигрывают часто
Дякую. Та тут хоча б почати домовлятись, бо відповідей поки не було від них. Це насторожує.

"Взяли в роботу" - найкращий синонім слова "зайо&₽вати". Це для юних чайників єапб домашнє завдання, поки паровозами не стали.

Та тут хоча б почати домовлятись, бо відповідей поки не було від них. Це насторожує.
І не буде, скоріш за все. Швидковоші по всіх можливих каллах пройдуть. Стосовно суду не знаю. На домовленості колись йшли, але давно це було.

"Взяли в роботу" - найкращий синонім слова "зайо&₽вати". Це для юних чайників єапб домашнє завдання, поки паровозами не стали.

І не буде, скоріш за все. Швидковоші по всіх можливих каллах пройдуть. Стосовно суду не знаю. На домовленості колись йшли, але давно це було.
якось різниться інформація
одні пишуть що можна домовитись, Ви пишите що не йдуть

якось різниться інформація
одні пишуть що можна домовитись, Ви пишите що не йдуть
Чого ж не йдуть, куди вони подінуться. Я мав на увазі, що вони в мене давно були і які саме домовленості можуть бути зараз -не можу точно сказати. Як повезе, напевно.

Мені головне щоб не турбували рідних
А ось тут точно, як повезе.

Назад
Угорі