Як себе ведуть зараз ШГ?

• Автор теми Автор теми laco4ka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 178
  • Перегляди Перегляди 13K
Тіло 3500, уже 560 днів не можуть подати. Пропонували спочатку за тіло +10%, але не було чим платити.
Написав їм минулої неділі що можу закрити за тіло +10% як вони і пропонували, сказали що можуть закрити за 4200, проте я відмовився.
в мене схожа ситуація , по старим договорам вони не так часто ідуть в суд як по новим.

Якщо чесно, то не знаю, що робити. Вони не відповідають, а адвокат хоче половину тієї суми яку хотять ШГ
у опытных честных адвокатов потом расходы на юридическую помощь взыскиваются судом с мфо.
вам надо вместе с таким адвокатом оценить шансы реально.

В мене накопичилась велика сума. Біля 40 000грн. Просрочка місяць. Підскажіть стосовно дзвінків оточенню( в вихідні чи дзвонять та і взагалі). Прошу реструктуризацію, але поки ніяк. Зможу трохи покрити в 15 числах, але до того часу можуть як до суду подати так і назвонювати оточенню. Що робити?

В мене накопичилась велика сума. Біля 40 000грн. Просрочка місяць. Підскажіть стосовно дзвінків оточенню( в вихідні чи дзвонять та і взагалі). Прошу реструктуризацію, але поки ніяк. Зможу трохи покрити в 15 числах, але до того часу можуть як до суду подати так і назвонювати оточенню. Що робити?
Доброго вечора , у вихідні не дзвонять , місяць прострочки це мало . Як буде пропозиція за тіло або тіло + 1000 зверху тоді домовляйтеся .

Доброго вечора , у вихідні не дзвонять , місяць прострочки це мало . Як буде пропозиція за тіло або тіло + 1000 зверху тоді домовляйтеся .
Окей дякую.
А так, загалом дзвонять? Чи перестали цим займатись?

Це погано. Бо я більш за це боюсь ніж за саму суму боргу.

Ні, не знає. Якщо дізнаються то це буде кінець відносин з ними. Особливо з батьком
Щоб не було дзвінків то треба з ними якось домовлятись.Вони йдуть на поступки але з часом

МЕне цікавить як вони себе поводять зараз. Як раніше це було, терор по дзвінках і т.д.. чи зараз вони лояльні, не турбують оточення в основному. До чого бути готовим

Щоб не було дзвінків то треба з ними якось домовлятись.Вони йдуть на поступки але з часом
Я постійно пишу про реструктуризацію хоча б але поки ніяк.

Назад
Угорі