Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Бо ніхто вам не може сказати на 100% чи будуть дзвонити чи ні.Знову ж таки, одні кажуть як повезе інші кажуть не дзвонять. Інформація різна.
Не вперше запитую, але кожного разу всі кажуть різне
Тепер точно нікому не будуть дзвонити,хіба що вам якщо не будете робити вчасно оплатиЄ, погодили реструктуризацію, оплата на 1 раз місяць з сумою яку я зможу покривати і дати коли зручно буде оплачувати.
Ще й знижку зробили 4000грнТепер точно нікому не будуть дзвонити,хіба що вам якщо не будете робити вчасно оплати
Так. Трохи спокійніше сталоТепер точно нікому не будуть дзвонити,хіба що вам якщо не будете робити вчасно оплати
Ну це нормально))Ще й знижку зробили 4000грн![]()
Це точно.Ну це нормально))
Краще так ніж потім щоб побігли в суд
Через який час запропонували такі умови? Самі з вами зв'язатись, чи ви їм писали?Є, погодили реструктуризацію, оплата на 1 раз місяць з сумою яку я зможу покривати і дати коли зручно буде оплачувати.
Мені сьогодні також запропонували такі умови. Тіло + 600 розділили на 4 місяці.Через який час запропонували такі умови? Самі з вами зв'язатись, чи ви їм писали?
А яке у вас тіло? І скільки прострочка?Мені сьогодні також запропонували такі умови. Тіло + 600 розділили на 4 місяці.
повідомили що договір скоро закінчується і вони подадуть в суд. А там я думаю в тричі більше потрібно буде заплатити. Я не вагалася і зразу ж погодилася.
260 днів. Тіло 7 800. Ще 14 до закінчення договору.А яке у вас тіло? І скільки прострочка?
Бо в мене тіло 15, а хочуть 39к
Отак хочуть. Протермінування 6 днів
Ну у мене наче 98 днів строк договору, щось підказує, що це не дуже добреМені сьогодні також запропонували такі умови. Тіло + 600 розділили на 4 місяці.
повідомили що договір скоро закінчується і вони подадуть в суд. А там я думаю в тричі більше потрібно буде заплатити. Я не вагалася і зразу ж погодилася.
З цими домовитися. От є такі що ніяк. А нерви псують. Я даже сказала їм напрямок з їхніми процентами.А яке у вас тіло? І скільки прострочка?
Бо в мене тіло 15, а хочуть 39к
Отак хочуть. Протермінування 6 днів
Особо никого не беспокоят, спокойные.Добрий день, а як себе ведуть наразі ШГ, терор є? Третім особам дзвонять?
Є борг 5120 грн, брала чотири місяця потому, пролонгувала постійно, потім вирішила що не буду гроші на вітер пускати,
Але поки проценти не нараховують. мені дзвонять рідко
Буду закривати за тіло, але поки закриваю більш важливі кредити
Що від них зараз очікувати? чи все ж вони дотримуються закону
Дякую за відповідь!
ПС : мені цікаво як вони ведуть себе в воєнний стан, не до)))
Друг по несчастью, с тела 3000 , с их хотелками и суд.сбором 10500 с хвостикомНо ходят активно по судам.На меня через семь месяцев просрочки подали в суд.
Тело 4000 со всеми хотелками хотят 14000
Ну на такому кородкому терміні явно не погодить. Ніхто не погоджує так швидко. Мінімальні терміни повинні бути 60+ днів.Ну у мене наче 98 днів строк договору, щось підказує, що це не дуже добре
В суд позовную подают спустя год просрочки, как вот в моем случае.
Пока позов в суде месяц и никаких апдейтов по ситуации.
Ранее мне представители ШГ не предлагали закрыть за тело или около того, только всю сумму плати, а именно все их % и штрафы.

АналогичноВ суд позовную подают спустя год просрочки, как вот в моем случае.
Пока позов в суде месяц и никаких апдейтов по ситуации.
Ранее мне представители ШГ не предлагали закрыть за тело или около того, только всю сумму плати, а именно все их % и штрафы.