Дід
Читач
- Дописи
- 59607
- Рішення
- 3
- Реакції
- 139198
- Бали
- 9540
Дід не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
В нього цікавішийЭтот дзен он ещё не словил))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
В нього цікавішийЭтот дзен он ещё не словил))
Як перевипустете, так приємно буде дивитися на ці сповіщення, вони пробували списати, а отримали дулю)))4 день просрочки, падли пробували списати гроші з карти. Вже заблокувала. Отепер і я дзен зловила
Думала лишити її на випадок коли надумаю оплатити , щоб новими картами не світити, чи це погана ідея?Ії неблокувати, а перевипускати треба
Оплачувати краще через касу банку і зберігати квитанції.Думала лишити її на випадок коли надумаю оплатити , щоб новими картами не світити, чи це погана ідея?
Окей. Тоді перевипущу . За сьогодні 2 ради пробували списати кошти навіть серед блокуванняОплачувати краще через касу банку і зберігати квитанції.
Та я зараз так. Двічі за день пробують мої 47 копійок з карти знятиЯк перевипустете, так приємно буде дивитися на ці сповіщення, вони пробували списати, а отримали дулю)))
Да они и будут пытаться списывать с заблокированной карты. Поэтому перевыпускайте, и всё будет норм))Окей. Тоді перевипущу . За сьогодні 2 ради пробували списати кошти навіть серед блокування
А как это я анонимно ответила))Я же галочку не нажимала)) Похоже случайно))Да они и будут пытаться списывать с заблокированной карты. Поэтому перевыпускайте, и всё будет норм))
Не шифруйся,все одно впізнаємоА как это я анонимно ответила))Я же галочку не нажимала)) Похоже случайно))
По почерку)) Нужно шрифт менять))Не шифруйся,все одно впізнаємо
Доброго дня,маю борг у них також,тіло 11000,з % 21000,списують 3000 і реструктиризація,я не згідна тому що немає лишніх коштів тепер,прошу тіло під реструктиризацію,але не хотять і лякають.судом і арештом рахунків,то я сказала подавайте тоді до суду,я без роботи поки що,немає у мене рахункіа і коштів.Морально дістали уже ці усі мфо.Надіюсь знайду роботу і по 1шт.буду закривати за тіло,у мене їх 14 шт.і 2 банки(
Підкажіть будь-ласка як довго у вас прострочення? Чи турбували рідних,знайомих,контактних осіб чи лише Вам телефонували?Вийшла в них перший день на просрочку,штурмую електронну пошту на реструктуризацію зразу ж,бо читала на форумі у дівчини на другий день прострочення оформили реструктуризацію.Доброго дня,маю борг у них також,тіло 11000,з % 21000,списують 3000 і реструктиризація,я не згідна тому що немає лишніх коштів тепер,прошу тіло під реструктиризацію,але не хотять і лякають.судом і арештом рахунків,то я сказала подавайте тоді до суду,я без роботи поки що,немає у мене рахункіа і коштів.Морально дістали уже ці усі мфо.Надіюсь знайду роботу і по 1шт.буду закривати за тіло,у мене їх 14 шт.і 2 банки((
Вы почитайте истории тех, кто оформил и не смог вовремя платить. Может не так и нужна, вам эта реструктуризация.Підкажіть будь-ласка як довго у вас прострочення? Чи турбували рідних,знайомих,контактних осіб чи лише Вам телефонували?Вийшла в них перший день на просрочку,штурмую електронну пошту на реструктуризацію зразу ж,бо читала на форумі у дівчини на другий день прострочення оформили реструктуризацію.
Золотий Ви клієнт...Підкажіть будь-ласка як довго у вас прострочення? Чи турбували рідних,знайомих,контактних осіб чи лише Вам телефонували?Вийшла в них перший день на просрочку,штурмую електронну пошту на реструктуризацію зразу ж,бо читала на форумі у дівчини на другий день прострочення оформили реструктуризацію.
ТихіЯк поводиться швидко гроші при просточці. Хтось стикався з ними?
Тихі, але подають до суду. Моніторте, перед судом можуть пропонувати реструктуризацію/списання відсотків, після ігнору з часом таки подадуть. Але, сума також грає роль, у Вас яка?Як поводиться швидко гроші при просточці. Хтось стикався з ними?
Тут таке було що хтось писав із тіла 4к подали в суд.Тому для них не грає роль сумаТихі, але подають до суду. Моніторте, перед судом можуть пропонувати реструктуризацію/списання відсотків, після ігнору з часом таки подадуть. Але, сума також грає роль, у Вас яка?
В мене тіло 4000. Подали до суду через пів року.Тут таке було що хтось писав із тіла 4к подали в суд.Тому для них не грає роль сума
А щось пропонували за цей час?В мене тіло 4000. Подали до суду через пів року.
Тіло 3500, уже 560 днів не можуть подати. Пропонували спочатку за тіло +10%, але не було чим платити.В мене тіло 4000. Подали до суду через пів року.