як діє Бистрозайм? погрожують виїзною групою

• Автор теми Автор теми Mari.U
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 62
  • Перегляди Перегляди 5K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Думаю пугают,я ти тело пролонгаціями виплатив.Как думаете?

Вкладення

• Screenshot_20190604-094746.webp
    Screenshot_20190604-094746.webp
    65.1 Кб · Перегляди: 64
Добрый день )вот я и психанула (благодаря этому форуму)на быстрозайм. С декабря как влезла в это болото,досих пор расхлебываюсь. Тело 2000 , выплатила пролонгациями около 8000(это то что я подсчитала, в кабинете не вижу не договора , ни оплаченной суммы).на данный момент долгов без этой МФО придостаточно.нахожусь в положении ,платить больше нечего, да и морально устала. Пока просрочка 3 дня,трубку не беру .но очень боюсь и переживаю о последствиях!

Всім привіт , хто що знає як діє Бистрозайм, погрожують виїзною групою,вони дійсно приїжжають чи це тільки залякування?
Привіт). Мені погрози вже місяць і засідання кожен тиждень. Поки не знаю,більше місяця поки крім погроз нічого ще не було

Мені таке прислали) Лишень бідолахи вони мого фото не мають, їм селфі я не давав, з соцмереж давно видалися. Та й дорого їм обійдеться з Запоріжжя в Івано-Франківськ їхати) з тіла 6500 хочуть вже 27 тисяч) я одне жаліються шо не взяв в них ще грошей, давали по максимуму 9600

Вкладення

• Screenshot_2019-06-04-12-56-19.webp
    Screenshot_2019-06-04-12-56-19.webp
    42.8 Кб · Перегляди: 59
Mari.U, только пугают, кюу меня 3 месяца просрочка, планировали 3 раща приехать и все никак, видимо так даоеко живу, что недобраться

Добрый день )вот я и психанула (благодаря этому форуму)на быстрозайм. С декабря как влезла в это болото,досих пор расхлебываюсь. Тело 2000 , выплатила пролонгациями около 8000(это то что я подсчитала, в кабинете не вижу не договора , ни оплаченной суммы).на данный момент долгов без этой МФО придостаточно.нахожусь в положении ,платить больше нечего, да и морально устала. Пока просрочка 3 дня,трубку не беру .но очень боюсь и переживаю о последствиях!
никому ничего уже больше не платите, хватит накормили
кроме психологического давления никаких последствий, ничего не бойтесь
сейчас для вас главное вы и ваш ребеночек, наслаждайтесь этим счастьем

ff_pls, коли я встановив собі пріложеніє труколлер,то в деяких номерах вибивало ще й місцезнаходження.Так ось з бистрозайму і з Франика до мене також дзвонили,але переважна кількість дзвінків була зі Сходу,а з Заходу тільки Франик і Львів.це так,до речі,ні в якому разі не лякаю,просто поправляю.Закон на вашій стороні,якщо б і приїхали,просто у страху очі великі,тому й наші мізки домальовують постійно картини з 90-х :)

они выгребли,звонилка трубку кинула.пока не звонят
а мені сьогодні самі запропонували реструктуризацію зробити, сказали до кінця дня оплатити. і
І ще сказали що лист до Нацкомфінансу нічого не допоможе.

а мені сьогодні самі запропонували реструктуризацію зробити, сказали до кінця дня оплатити. і
и условия ж их полюбому космические!?

У меня в быстрозайме самый большой "долг" из всех. тело 9500, со всеми процентами и штрафами больше 27000грн. Но звонят они крайне редко, наверное потому что я в анкете нечаянно букву в фамилии попутал, а они олухи даже со сканом паспорта не соизволили свериться:pravila:

Все буде як у всіх. Буде паніка, дипресія,дурість. Пофігізм приходить пізніше
А будете з форумом ,вивчати,аналізувати,будете мати знання як себе захищати

Все буде як у всіх. Буде паніка, дипресія,дурість. Пофігізм приходить пізніше
А будете з форумом ,вивчати,аналізувати,будете мати знання як себе захищати
Найти бы раньше этот форум то и нервы и деньги были бы целее. А вернуть бы время назад,не за что бы не влезла в это болото.

Найти бы раньше этот форум то и нервы и деньги были бы целее. А вернуть бы время назад,не за что бы не влезла в это болото.
Що маємо то маємо?))(((
В тому болоті ми повинні стати Водяними)))

Позвонил робот, сказал что мои родные готовы платить....но родные мне не звонят пока?

Мені смс прийшло,що очікуйте візит співробітників. Боржник розміщений в маршрут виїздної групи. як думаєте приїдуть? Щось стрьомно трохи

Tetiana, не приедут. Напишут потом, что вас дома не было?

Ну ну.. Значит жду ответа от нацкома и в суд, посмотрим.

Думаю пугают,я ти тело пролонгаціями виплатив.Как думаете?
Мне такое же прислали)
Позвонил робот, сказал что мои родные готовы платить....но родные мне не звонят пока?
Это всё враньё!!! Даже не думайте реагировать...

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі