Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Привіт). Мені погрози вже місяць і засідання кожен тиждень. Поки не знаю,більше місяця поки крім погроз нічого ще не булоВсім привіт , хто що знає як діє Бистрозайм, погрожують виїзною групою,вони дійсно приїжжають чи це тільки залякування?
никому ничего уже больше не платите, хватит накормилиДобрый день )вот я и психанула (благодаря этому форуму)на быстрозайм. С декабря как влезла в это болото,досих пор расхлебываюсь. Тело 2000 , выплатила пролонгациями около 8000(это то что я подсчитала, в кабинете не вижу не договора , ни оплаченной суммы).на данный момент долгов без этой МФО придостаточно.нахожусь в положении ,платить больше нечего, да и морально устала. Пока просрочка 3 дня,трубку не беру .но очень боюсь и переживаю о последствиях!
они выгребли,звонилка трубку кинула.пока не звоняті які їхні подальші дії? Дзвонили вимагали гроші далі?
а мені сьогодні самі запропонували реструктуризацію зробити, сказали до кінця дня оплатити. іони выгребли,звонилка трубку кинула.пока не звонят
и условия ж их полюбому космические!?а мені сьогодні самі запропонували реструктуризацію зробити, сказали до кінця дня оплатити. і
І ще сказали що лист до Нацкомфінансу нічого не допоможе.

Все буде як у всіх. Буде паніка, дипресія,дурість. Пофігізм приходить пізнішеДобрый день )вот я и психанула (благодаря этому форуму)на быстрозайм. С декабря как влезла в это болото,досих пор расхлебываюсь. Тело 2000 , выплатила пролонгациями около 8000(это то что я подсчитала, в кабинете не вижу не договора , ни оплаченной суммы).на данный момент долгов без этой МФО придостаточно.нахожусь в положении ,платить больше нечего, да и морально устала. Пока просрочка 3 дня,трубку не беру .но очень боюсь и переживаю о последствиях!
50% зразу і розбивають на 2 місяціи условия ж их полюбому космические!?
Найти бы раньше этот форум то и нервы и деньги были бы целее. А вернуть бы время назад,не за что бы не влезла в это болото.Все буде як у всіх. Буде паніка, дипресія,дурість. Пофігізм приходить пізніше
А будете з форумом ,вивчати,аналізувати,будете мати знання як себе захищати
Що маємо то маємо?))(((Найти бы раньше этот форум то и нервы и деньги были бы целее. А вернуть бы время назад,не за что бы не влезла в это болото.
Ну ну.. Значит жду ответа от нацкома и в суд, посмотрим.а мені сьогодні самі запропонували реструктуризацію зробити, сказали до кінця дня оплатити. і
І ще сказали що лист до Нацкомфінансу нічого не допоможе.
Мне такое же прислали)Думаю пугают,я ти тело пролонгаціями виплатив.Как думаете?
Это всё враньё!!! Даже не думайте реагировать...Позвонил робот, сказал что мои родные готовы платить....но родные мне не звонят пока?